Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Træfældning i Fredericia

af | jul 30, 2017 | Træfældning

Træfældning i Fredericia  med og uden opskæring

Vi foretager gerne din træfældning i Fredericia. Normalt fortages fældning af et træ jf. gængse arbejdsmetoder i skovsammenhæng. Ønsker du således opskæring af træet fortages opskæringen i i ukorente men rimeleige stykker som det falder sig best for. Krone og klipbare grene skæres således ikke op. Ønskes du opskæring efter særlige mål og opskæring af græne og stammer inde i kronen er det derfor et tillægsprodukt der koster ekstra.

Fældning af træer foretages med – eller uden bortskaffelse

Bortskaffelse er en væsentlig del af prisen i forbindelse med fældning af træer. Så overvej om bortskaffelsen skal udføres af os eller dig selv.

Træfældning med kran

Træfældning med kran påmonteret motorsav er en meget fin måde at få fældet et træ på. Det koster normalt noget mere. Men så er opgaven løst en gang for alle. Med oprydning og det hele.

Træfældning med topkapper

Hvor særlige forhold gør sig gældende. Hvis der eksempelvis skal passes på bygninger eller andre ting kan en topkapper fortage træfældningen på en særlig skånsom måde. Fældning med topkapper lægger i særlig grad til prisen da det er tunkt og sikkerhedsbetonet arbejde der kunkan udføres af udannede og erfarene folk.

Avanceret træfældning

Fældning af træer under særlig avancerede forhold kræver at opgaven besigtes før der kan komme på tale at fremsætte et tilbud. Men der skal meget til for at din opgave ikke kan udføres. Så kontakt os.Og lad os se på opgaven.

Stubbefræsning og rodfræsning som opfølgning til at træet er fældet og væk

Mange gange står træerne der ønskes fældet i en privat have. Der er du best stillet ved en gang for alle at få opgaven fulgt ordentligt til dørs ved at lade en professionel stubfræsning og rodfræsning følge op på fældningen af dine træer. Så er du fri for i årevis at have den irreterende og ofte grimme stub i din private have.

Kontakt os på tlf. 8181 1414 for tilbud på træfældning

Vi giver gerne tilbud på enhver form for fældning af træer i Vejle,Horsens, Middelfart og Kolding. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud