Beskæring v/Karsten

Bestil din beskæring!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med beskæring

Beskæring af flotte haveanlæg

Vi forvandlede de stærkt forgroede planter i denne antikke villahave til en af Danmarks skønneste instutionshaver i forbindelse med ombygning fra privatbolig til børnehave.

Beskæring af ædle og forfinede træer

Beskæring af frugttræer er et af vores specialer. Her har vi udført kraftig beskæring af meget smukke æbletræer.

Beskæring af flotte haveanlæg i privathaver

Der er store fordele ved at få hele sin have beskåret i en arbejdsgang. Bl.a. kan der tages det fulde hensyn til havens samlede rum og indhold.

Forfinet beskæring af ædle planter

Store solitære planter kræver særlig omsorg for at komme til deres helt unikke ret og fremtoning i haven. Her har vi beskåret det der muligvis er Danmarks største troldhassel.

Udtalelser fra kunder ved beskæring

Kunde fra Viby ved Århus roser vores beskæring af Æbletræer

”Vi har lige haft besøg af Karsten. Som har hjulpet os med at få beskåret vores æbletræer. Og vi er utrolig glade for resultatet. For det første: træerne er blevet pæne og Karsten havde en god dialog med os inden vi fik beskåret – hvor høje skulle æbletræerne være og hvor store skulle de være. Hvor brede æbletræerne skulle de være. Og Karsten har tydeligvis forstand på det han laver. Og så kommer han hurtigt. Vi ringede allerede her i formiddags og her til aften var han her. Og vi har fået klaret den her opgave med det samme og det er vi selvfølgelig utrolig glade for. ”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Beskæring

Beskæring af planter og træer kan være med til at løfte den overordnede æstetiske oplevelse og give dig en have efter dine ønsker.

Uanset opgavens størrelse kan vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælpe med at løfte den. Vi beskærer både enkeltstående planter, hele haver og store grønne områder.

Skal vi rydde op i din have?

Er din have groet til, og har du svært ved at finde hoved og hale i den? Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan hjælpe dig med at bringe din have tilbage i en tilstand, hvor æstetikken og funktionaliteten atter er i højsædet. Det kan også vise sig nødvendigt at beskære planter på grund af deres almene sundhedstilstand eller blot af hensyn til plads, lys og luft i haven.

Vi udfører alle opgaver i forbindelse med beskæring

Når du skal have beskåret både en større eller en mindre del af et grønt område, er det klart, at der efterfølgende vil være en del grene og andet, som skal fjernes. Vi kan stå både for oprydning og bortskaffelse. Hvis du selv ønsker at gøre det, er det naturligvis også en mulighed, men du skal være opmærksom på, at det er hårdt og krævende arbejde.

Beskæring af store områder kræver det rette udstyr

Hvis du står med en opgave, hvor arbejdet med beskæring antager meget store dimensioner – eksempelvis i forbindelse med en park eller en skov – kan vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner også være behjælpelige. Vi har nemlig det nødvendige værktøj og maskineri til at løfte selv meget store opgaver.

Haveservice til private og virksomheder

Uanset om du retter henvendelse til os som privatperson eller virksomhed, kan vi være behjælpelige med beskæring. Med respekt for omgivelserne kan vi tage os af selv meget store områder, hvor der endda kræves tungt maskineri. Vi går til opgaven med en professionel indstilling og leverer altid et arbejde, som du bliver tilfreds med.

Se vores beskæringer

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Kirsebærtræer: Et symbol på kærlighedDette er en smuk historie om et kirsebærtræ, der ikke gav frugt, men alligevel blev elsket. Kunden var en ivrig kok, der drømte om at kunne høste sine egne kirsebær til at bruge i sine retter. Han købte et kirsebærtræ, der var...

læs mere