Beskæring

Beskæring af planter og træer kan være med til at løfte den overordnede æstetiske oplevelse og give dig en have efter dine ønsker.

Uanset opgavens størrelse kan vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælpe med at løfte den. Vi beskærer både enkeltstående planter, hele haver og store grønne områder.

Skal vi rydde op i din have?

Er din have groet til, og har du svært ved at finde hoved og hale i den? Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan hjælpe dig med at bringe din have tilbage i en tilstand, hvor æstetikken og funktionaliteten atter er i højsædet. Det kan også vise sig nødvendigt at beskære planter på grund af deres almene sundhedstilstand eller blot af hensyn til plads, lys og luft i haven.

Beskæring af store områder kræver det rette udstyr

Hvis du står med en opgave, hvor arbejdet med beskæring antager meget store dimensioner – eksempelvis i forbindelse med en park eller en skov – kan vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner også være behjælpelige. Vi har nemlig det nødvendige værktøj og maskineri til at løfte selv meget store opgaver.

Vi udfører alle opgaver i forbindelse med beskæring

Når du skal have beskåret både en større eller en mindre del af et grønt område, er det klart, at der efterfølgende vil være en del grene og andet, som skal fjernes. Vi kan stå både for oprydning og bortskaffelse. Hvis du selv ønsker at gøre det, er det naturligvis også en mulighed, men du skal være opmærksom på, at det er hårdt og krævende arbejde.

Haveservice til private og virksomheder

Uanset om du retter henvendelse til os som privatperson eller virksomhed, kan vi være behjælpelige med beskæring. Med respekt for omgivelserne kan vi tage os af selv meget store områder, hvor der endda kræves tungt maskineri. Vi går til opgaven med en professionel indstilling og leverer altid et arbejde, som du bliver tilfreds med.

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud

Ring eller skriv til os, hvis du brug for hjælp til beskæring i din have eller et andet grønt område.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Se vores beskæringer

Beskæring af frugttræer

Hvert år foretager Dansk Haveservice & Anlægsgartner mange beskæringer af frugttræer i de danske haver. Og vi kommer med glæde også ud i dine have og foretager beskæring af dine frugttræer. Vi gennemgår hele processen grundigt med dig. Så du samlet set får mest muligt ud af vores arbejde i din have.

læs mere

Træbeskæring i Middelfart – Beskæring af træer styrker din have med lys og luft til dig og huset

Der kan være mange godt grunde til at beskære et træ. Men det er jo ikke sikker at din holdning til beskæring af træet er entydigt. Det kan være træet betyder noget for dig. Og du egentligt gerne vil behold det uændret. Men at det tager for meget lys. Her kan vi dog anvendes mange andre teknikker der er skånsomme for træet. Topkapning og beskæring er nogle af dem. Så du er også altid velkommen til at spørge om alternativer til træfældningen.

læs mere

Træbeskæring i Horsens – Kroneløft og beskæring af træer – Vi giver dig lys i have med vores beskæring af dine træer

Træbeskæring i Horsens udføres efter de klassiske arbejdsgange efter skovhuggermetoden og principper for topkapning. Med retningsbestemt nedføring af stammer og grene. Og der er mange metoder vi kan benytte os af. To af disse er topkapning og beskæring. Vi vil også kunne hæve kronen. Alt dette har til formål bl.a. at ændre lysforholdene. Så du slipper måske helt for at fælde et træ du i øvrigt er glad for.

læs mere

Beskæring af træer

Beskæring af træer har forandret sig med tiden. I de fleste haver er det først og fremmest de æstetiske hensyn der vægtes når træerne beskæres. Det er en stor foreskel til tidliger tiders traditioner hvor der lades høj vægt på forskelige træers praktiske brugsegenskaber. Som eksempelvis træernes frugtbærende evner.

læs mere

Beskæring af æbletræer i Egtved

Beskæring af æbletræer i Egtved foregår i en stor flot rummelig have i Egtved. Der er perfekt arbejdsvejr til opgaven. Kunden har en gammel traktor der er god at gøre afklippet væk i.

læs mere
WordPress Lightbox Plugin