Hækklipning v/Karsten

Bestil din hækklipning her!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Hækklipning af Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Klipning-haek-Haekkeklipning-

Kunstklipning af hække

Forespurgt om at gå med rundt på en inspektion af det udførte arbejde på den berømte faconklippede bøgehæk i Vejle Ådal mellem Bredsten og Egtved svare kunden: “Det behøver jeg ikke. Jeg har nøje fulgt arbejdet Og hele klipningen er udført fuldkommen som jeg selv ville have klippet hvis jeg personligt havde klippet hækken. Hver plante er klippet præcis som jeg selv vil have gjort det.” Bedre kompliment kan en grøn gartner næppe få.

Klipning-haek-Vonsild-Kirke-Kolding-

Hækklipningen der gør forskellen

Efter klipningen af hækken står C.F. Hansens klassicistiske kirke nu smukt mod den skønne blå himmel. Hækken tager ikke mere opmærksomhed end den er tiltrængt. Kirken og dens omgivelser virker derfor harmoniske og man ønsker at træde nærmere for at se kirken og dens omgivelser på tætteste hold. Kirkens medarbejdere er også meget glade for vores klipning af hækken.

Klipning-haek-Haekkeklipning

Hækken sikker udsigt til den antikke fæstning

Det her er bare en rigtig skøn have der er lagt i de helt rigtige omgivelser ved den antikke fæstning. Bemærk hvordan den helt rigtige højde på hækken giver en enestående udsigt. Den her have og udsigt kan enhver haveeger være tjent med.

Vi følger hækkes oprindelige facon

I forbindelse med en hækklipning følger vi normalt hækkes oprindelige facon og form. Som her vor der er masser af naturlige bugtninger og døre i hækken.

Udtalelser fra kunder ved hækklipning

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds." med beskæring af hæk og æbletræer.

Vi er fuldt tilfreds

"Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rydde op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten."

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:

”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Professionel og effektiv hækklipning

Hækklipning kan være en uoverskuelig opgave. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi sikre dig et resultat, du vil elske.

Måske orker du ikke selv at kæmpe med klipning af din hæk, eller også vil du bare gerne bruge din tid på noget andet. Uanset dine bevæggrunde kan vi bistå dig med professionel hjælp og branchekyndig bistand.

Hækklipning og oprydning er en selvfølge

Når vi har klippet din hæk, ved du sikkert af erfaring, at arbejdet efterlader en masse affald i form af grene og blade. Vi sørger naturligvis for at fragte affaldet til genbrugspladsen, så du ikke efterfølgende skal bekymre dig om det. Hvis du ønsker at hjælpe til, kan du i sidste ende spare penge på opgaven.

Mangler du rådgivning om din hæk?

En hæk er rammen om dit hjem. Og det er også den del af din have, som andre mennesker kan se. Derfor er det naturligt, at du er interesseret i, at den fremstår flot og præsentabel. Men det kan være, at du har brug for rådgivning i forhold til, hvordan du bedst plejer den. Her kan vi være dig behjælpelig.

Vi løser alle opgaver

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi løse alle opgaver, der har at gøre med hækklipning. Uanset hækkens stand, størrelse og art kan vi med professionalisme og ildhu løse opgaven, ligesom vi også står til din rådighed, hvis du har andre spørgsmål vedrørende beplantning og beskæring i haven.

Vi har værktøjet til at gøre din hæk pæn

Det kræver sin mand eller kvinde at prøve kræfter med en hæk, som er vokset dig over hovedet. Ofte rækker det ikke med almindelige hækkeklippere. Derfor har vi et stort udvalg af maskiner med mange hestekræfter, som hurtigt kan få has på de genstridige grene og endnu engang give dig den hæk, du ønsker.

Se referencer på hækklipning

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Kirsebærtræer: Et symbol på kærlighedDette er en smuk historie om et kirsebærtræ, der ikke gav frugt, men alligevel blev elsket. Kunden var en ivrig kok, der drømte om at kunne høste sine egne kirsebær til at bruge i sine retter. Han købte et kirsebærtræ, der var...

læs mere
Beskæring af Ligusterhæk – Den grundlæggende artikel

Beskæring af Ligusterhæk – Den grundlæggende artikel

Hvornår beskæres ligusterhæk? Liguster kan stort set klippes og beskæres hele året. Der findes forskelligartede husråd vedrørende klipning og beskæring af liguster. De fleste har dog vist mere baggrund i hvad den der klipper selv har lyst til end i plantens behov....

læs mere