Hækklipning

Bestil din hækklipning her!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Hækklipning af Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Klipning af flotte hække

I denne pragthave har vi klippet hækken der nu står flot og skarpt i haven. Denne hæk er sammensat af flere forskellige arter. Hvor bøg spiller en dominerende rolle. Men der er også kravlende hæk og fritvoksende hæk i haven.

Kunstklipning af hække

Forespurgt om at gå med rundt på en inspektion af det udførte arbejde på den berømte faconklippede bøgehæk i Vejle Ådal mellem Bredsten og Egtved svare kunden: “Det behøver jeg ikke. Jeg har nøje fulgt arbejdet Og hele klipningen er udført fuldkommen som jeg selv ville have klippet hvis jeg personligt havde klippet hækken. Hver plante er klippet præcis som jeg selv vil have gjort det.” Bedre kompliment kan en grøn gartner næppe få.

Hækklipning i flotte haver

Det er tydeligt hvorledes en korrekt og flot beskæring af den hæk i liguster har en fin og styrkende virkning på udsigten over det antikke fæstningsanlæg.

Faconklipning af hække i udsigtshaver

I forbindelse med salgsklargøring af en pragtvilla i Bredballe ved Vejle istandsatte vi denne smukke hæk for et enestående udsigtspunkt i haven. Det betyder meget at tingene er i orden i forbindelse med et salg.

Udtalelser fra kunder ved hækklipning

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds." med beskæring af hæk og æbletræer.

Vi er fuldt tilfreds

"Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rydde op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten."

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:

”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Professionel og effektiv hækklipning

Hækklipning kan være en uoverskuelig opgave. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi sikre dig et resultat, du vil elske.

Måske orker du ikke selv at kæmpe med klipning af din hæk, eller også vil du bare gerne bruge din tid på noget andet. Uanset dine bevæggrunde kan vi bistå dig med professionel hjælp og branchekyndig bistand.

Hækklipning og oprydning er en selvfølge

Når vi har klippet din hæk, ved du sikkert af erfaring, at arbejdet efterlader en masse affald i form af grene og blade. Vi sørger naturligvis for at fragte affaldet til genbrugspladsen, så du ikke efterfølgende skal bekymre dig om det. Hvis du ønsker at hjælpe til, kan du i sidste ende spare penge på opgaven.

Mangler du rådgivning om din hæk?

En hæk er rammen om dit hjem. Og det er også den del af din have, som andre mennesker kan se. Derfor er det naturligt, at du er interesseret i, at den fremstår flot og præsentabel. Men det kan være, at du har brug for rådgivning i forhold til, hvordan du bedst plejer den. Her kan vi være dig behjælpelig.

Vi løser alle opgaver

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi løse alle opgaver, der har at gøre med hækklipning. Uanset hækkens stand, størrelse og art kan vi med professionalisme og ildhu løse opgaven, ligesom vi også står til din rådighed, hvis du har andre spørgsmål vedrørende beplantning og beskæring i haven.

Vi har værktøjet til at gøre din hæk pæn

Det kræver sin mand eller kvinde at prøve kræfter med en hæk, som er vokset dig over hovedet. Ofte rækker det ikke med almindelige hækkeklippere. Derfor har vi et stort udvalg af maskiner med mange hestekræfter, som hurtigt kan få has på de genstridige grene og endnu engang give dig den hæk, du ønsker.

Se referencer på hækklipning

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Denne fine ligusterhæk i Erritsø er løbet fuldkomment fra familien. Der nu kontakter Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi kunne straks se at der skulle et kraftigt stykke arbejde til.

læs mere
Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

I dag er vi kommet til Bredballe for at klippe denne smukke bøgehæk på Strandvejen i Bredballe. Det er en skøn have med en fantastisk udsigt som hækken skal stå i forhold til. Læs mere on vores service hækkklipning Det er en flot hæk som forstærker det godt håndværk...

læs mere

Professionel klipning af din hæk – Lad os klarer hækken for dig

Vi foretager professionel klipning af din hæk. Ud over hækkeklipning er der mange andre opgaver i haven der også har med klipning og beskæring at gøre. Her vil vi også være meget glade for kunne hjælpe dig med opgaven. I samme drag som vi taler om klipning af din hæk tager vi også gerne en uforpligtende snak med dig om at andre opgaver i haven som vi kan være behjælpelige med som eksempelvis:

læs mere