Hækklipning

Hækklipning kan være en uoverskuelig opgave. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi sikre dig et resultat, du vil elske.

Måske orker du ikke selv at kæmpe med klipning af din hæk, eller også vil du bare gerne bruge din tid på noget andet. Uanset dine bevæggrunde kan vi bistå dig med professionel hjælp og branchekyndig bistand.

Hækklipning og oprydning er en selvfølge

Når vi har klippet din hæk, ved du sikkert af erfaring, at arbejdet efterlader en masse affald i form af grene og blade. Vi sørger naturligvis for at fragte affaldet til genbrugspladsen, så du ikke efterfølgende skal bekymre dig om det. Hvis du ønsker at hjælpe til, kan du i sidste ende spare penge på opgaven.

Vi løser alle opgaver

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi løse alle opgaver, der har at gøre med hækklipning. Uanset hækkens stand, størrelse og art kan vi med professionalisme og ildhu løse opgaven, ligesom vi også står til din rådighed, hvis du har andre spørgsmål vedrørende beplantning og beskæring i haven.

Mangler du rådgivning om din hæk?

En hæk er rammen om dit hjem. Og det er også den del af din have, som andre mennesker kan se. Derfor er det naturligt, at du er interesseret i, at den fremstår flot og præsentabel. Men det kan være, at du har brug for rådgivning i forhold til, hvordan du bedst plejer den. Her kan vi være dig behjælpelig.

Vi har værktøjet til at gøre din hæk pæn

Det kræver sin mand eller kvinde at prøve kræfter med en hæk, som er vokset dig over hovedet. Ofte rækker det ikke med almindelige hækkeklippere. Derfor har vi et stort udvalg af maskiner med mange hestekræfter, som hurtigt kan få has på de genstridige grene og endnu engang give dig den hæk, du ønsker.

Kontakt os og få en god aftale

Kontakt os, hvis du har brug for en hjælpende hånd til hækklipning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Se referencer på hækklipning

Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

I dag er vi kommet til Bredballe for at klippe denne smukke bøgehæk på Strandvejen i Bredballe. Det er en skøn have med en fantastisk udsigt som hækken skal stå i forhold til. Læs mere on vores service hækkklipning Det er en flot hæk som forstærker det godt håndværk...

læs mere

Professionel klipning af din hæk – Lad os klarer hækken for dig

Vi foretager professionel klipning af din hæk. Ud over hækkeklipning er der mange andre opgaver i haven der også har med klipning og beskæring at gøre. Her vil vi også være meget glade for kunne hjælpe dig med opgaven. I samme drag som vi taler om klipning af din hæk tager vi også gerne en uforpligtende snak med dig om at andre opgaver i haven som vi kan være behjælpelige med som eksempelvis:

læs mere

Hækkeklipning tlf. 8181 1414 Vejle Kolding Horsens Fredericia Middelfart

Måske står du også i overvejelser om hvad der skal ske for din hæk mht. Hækkeklipning. Hvilke muligheder der er i den eksisterende hæk. Eller om der skal en ny hæk til og hvad det kan koste. Eller om den eksisterende hæk kan sættes i stand igen – f.eks. efter i nogle år at have været forgroet i ukrudt.

læs mere
WordPress Lightbox Plugin