Terrasse

Bestil din terrasse

Kontakt os i dag
Uanset dine ønsker til tarassen kan du altid kontakte os med dine ønsker til tarassen

Se vores terrasseprojekter

Terrasse behøver ikke være stor for at være frydefuld

Der er ingen tvivl om at kunden virkelig nyder sin have.

Vi er eksperter i terrasser

Terrassens indretning i din have

Tarassen er det helt centrale samlingspunkt for det sociale liv i din have: familien, venner og naboer kommer nemt til en kop kaffe på tarassen. Tarassen samler på den måde hurtig mange af de mennesker der betyder noget for dig og som der derfor skal være plads til. Som tommelfingerregel kan din terrasse derfor ikke blive stor nok. Folk ønsker altid en større terrasse. Det er vigtigt at være opmærksom på når du planlægger din terrasse.

Trætarasser er flotte haven

Trætarasser kendte for deres store skønhed. Det er en lækker og varm fornemmelse at vandre rundt på sin træterrasse i bare tæer. Du får lyst til at træde ud på tarassen i bare tæer og nyde livet i haven i det dejlige varme sollys. En træterrasse opleves som varmere at træde på i en større del af året og i en større del af døgnet. Der findes et utal at vidunderlige træsorter du kan vælge imellem.

Din terrasser i beton fliser

Beton er på mange måder et fleksibelt materiale der fås i flere farver og nuancer og i mange kvaliteter. Det er nemt og fleksibelt at arbejde med betonfliser. På den måde får du stor kontrol over designet af dit haveanlæg. Der er nemt at klarlægge dine ønsker for en terrasse i betonfliser i samtaler med os og hvor vi sammen kikker på billeder der kan være forbilleder for det haveanlæg du ønsker.

Din eksklusive terrasser i natursten eller klinker

Med natursten eller klinker til din terrasse vælger du blandt de mest eksklusive og skønne materialer til opbygning af drømmeagtige og vidunderlige haveanlæg. Der findes et utal af fantastiske og forskelligartede natursten på markedet. Derudover kan du vælge et givent mønstre som stenen lægges efter. Natursten og klinker er materialet for de ypperste havedrømme i din have og ønsker der opfyldes af et professionelt samarbejde med en dygtig håndværker.

Hverdagen på terrassen

Moderne dansk havedesign med klassisk forbillede i antikke danske haver – med eksklusivt kantstensdesign i Brejning ved Børkop

Moderne dansk havedesign med klassisk forbillede i antikke danske haver – med eksklusivt kantstensdesign i Brejning ved Børkop

Denne artikel fortæller om skabelsen af en af moderne dansk have i en af danmarks mest eksklusive mindre haver. Der har fra begyndelsen været frit budget på opgaven der er udformet i tæt dialog med kunden. Der er intet sparet i opbygningen af denne have. Der kun er udført af de dygtigste håndværkere, havearkitekter, leverandører af planter og af de fineste materialer.

læs mere