Belægning

Dansk Haveservice & Anlægsgartner udfører enhver form for belægning og støttemur. Vi kommer gerne ud i din have og tager en snak med dig om opgaven.

Inspiration til belægning – Sådan finder du din belægning

Det er bedst at du er aktiv og vidende sparringspartner i forhold til det belægningsarbejde du ønsker udført. En nem genvej til at kunne kvalificere dig selv som aktiv sparringspartner i forhold til en professionel håndværker indenfor anlægsgartner og brolægning er at du foretager en række google billedesøgninger i forhold til den opgave og de materialetyper du ønsker (Husk at gemme de billeder, link og søgninger hvor der er noget spændende og interessant du gerne vil tale medhåndværkeren om).

Design af belægning

Ud over belægning og materialer skal du muligvis også tage stilling til om belægningen skal lægges i mønstre. Det kan du også finde inspiration til via google billedsøgninger. Der er uendeligheder af mønstre at vælge imellem: ligesom du også selv kan vælge at designe dine egne mønstre. To af de mest kendte mønstre er Chelsea læggemønster og opus læggemønster.

Prisside ved belægning

Type af belægning (f.eks. kørefaste fliser eller havefliser) og valg af materialetyper (f.eks. beton eller natursten) har stor betydning for prisen på belægning. Størrelsen og omfanget af belægningsarbejdet har også stor betydning. Jo mindre en belægningsopgave er jo forholdsvis dyrere bliver opgaven. Tilgængeligheden for opgaven har også stor betydning for opgavens pris.

Ingen skarpe priser hos os – Det er fordi kvaliteten er i orden

Sådan opnår du en skarp pris på din opgave: mange kunder efterspørger en skarp pris på belægningsopgaver. Ofte opstår en sådan – skarp pris – ved at håndværkeren på forskellig vis sparer på kvaliteten og mængden af materialer – og i øvrigt sparer tid ved at sjuske i de skjulte dele af opgaven. Derfor giver Dansk Haveservice & Anlægsgartner ikke – skarpe priser – på belægningsopgaver. Vi tager dagsprisen for godt håndværk.

Vi ser altid gerne på din belægningsopgave!

Dansk Haveservice & Anlægsgartner ser altid gerne på dine opgaver med belægning. Og sandsynligvis vil vi også være i stand til at hjælpe dig. Så kontakt os meget gerne så vi kan få set på din opgave.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Se vores belægningsopgaver

Fliser i haven – Vi anlægge smukke og skønne havefliser

Det er bedst at du er aktiv og vidende sparringspartner i forhold til det belægningsarbejde du ønsker udført. En nem genvej til at kunne kvalificere dig selv som aktiv sparringspartner i forhold til en professionel håndværker indenfor anlægsgartner og brolægning er at du foretager en række google billedesøgninger i forhold til den opgave og de materialetyper du ønsker.

læs mere

Trappe i granit og havefliser på Nobilisvej i Vejle

Her er udført en flot trappe i granit og havefliser. Desuden er der omlagt en gangsti i nye fliser. Alt er som det skal være. Der er fyldt flot jord på. Og alle detaljer er i orden med gode græsfrø og alt det der hører til. Det bliver en god arbejdsplads for den robotplæneklipper kunden ønsker sig.

læs mere

Udvidelse af havefliser på Violvej i Pedersholm i Vejle

Mange ønsker i dag belægning helt ind til huset. Engang var det moderne at have bede og planter langs huset. Derfor er det en typisk opgave for en anlægsgartner at foretage ændringer i grænsefladen mellem hus og have. Der indebære Udvidelse af havefliser.

læs mere