Belægning

Bestil anlægsgartner til belægning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores belægning

Præcis flisearbejde til hyggelig terrasse

En terrasse som denne vil give dig mange hyggelige stunder i haven.

Trappe i granit og fliser

Det tager flot ud når brolæggerarbejde er udført med omhu og i god kvalitet. Trappen er sat på en særlig måde da den er et spejl af en modstående trappe.

Fin terrasse i herregårdssten

En stor og flot lagt terrasse i fliser kan være en stor hjælp i den lille have. Her er værket helt nyt og stadig med sand på.

Belægning i bed med kantsten, skærver og planter

Brødtekst: Her har et flot værk af kantsten og belægning afløst en for groet og åben hæk. Kontakt os gerne hvis du står med et problem du gerne vil have en god og fix løsning på.

Eksperter i belægning

Som anlægsgartnere har vi stor viden om både belægning i havefliser, indkørsler samt støttemure. Lad os tage en snak med dig om dine muligheder.

Uanset hvad du ønsker dig, kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner være behjælpelige med at finde den løsning, som passer præcist til dine behov.

Lad dig inspirere af nettet

Det er vores erfaring, at du får det bedste resultat, hvis du selv er en aktiv sparringspartner under de indledende manøvrer. Du kan med fordel benytte dig af nettet, når du skal undersøge alle de muligheder for belægning og støttemure, som findes. Find eksempler på det arbejde, du ønsker udført, på nettet og gem linket.

Hvordan skal belægningen se ud?

I forlængelse af ovenstående kan du også bruge nettet til at finde ud af, hvilket mønster du ønsker, at belægningen skal have. Helt klassisk er der Chelsea læggemønster og Opus læggemønster, men der findes et utal af andre varianter – ligesom du er velkommen til at bruge dit eget design. Find det, du ønsker, og lad os om arbejdet. Så er du godt på vej til at få en skønnere have.

Få en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi professionelle til fingerspidserne. Derfor afhænger prisen naturligvis af en lang række af faktorer som materialevalg, tilgængelighed og arbejdets omfang. Men du kan altid være sikker på, at vi udfører arbejdet til punkt og prikke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sætter nemlig en ære i at levere et stykke arbejde, som du altid vil være tilfreds med.

Belægning er en vigtig del af din bolig

Når du skal beslutte dig for, hvordan og hvilken belægning du skal anvende, er det naturligvis vigtigt, at du gør dig tanker om, hvordan belægningen spiller sammen med resten af omgivelserne. Det kræver erfaring; en erfaring, som vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har opbygget gennem mange års arbejde. Derfor kan vi hurtigt hjælpe dig.

Se vores tidligere belægninger

Fliser i haven – Vi anlægger smukke og skønne havefliser

Det er bedst at du er aktiv og vidende sparringspartner i forhold til det belægningsarbejde du ønsker udført. En nem genvej til at kunne kvalificere dig selv som aktiv sparringspartner i forhold til en professionel håndværker indenfor anlægsgartner og brolægning er at du foretager en række google billedesøgninger i forhold til den opgave og de materialetyper du ønsker.

læs mere
Trappe i granit og havefliser på Nobilisvej i Vejle

Trappe i granit og havefliser på Nobilisvej i Vejle

Her er udført en flot trappe i granit og havefliser. Desuden er der omlagt en gangsti i nye fliser. Alt er som det skal være. Der er fyldt flot jord på. Og alle detaljer er i orden med gode græsfrø og alt det der hører til. Det bliver en god arbejdsplads for den robotplæneklipper kunden ønsker sig.

læs mere
Udvidelse af havefliser på Violvej i Pedersholm i Vejle

Udvidelse af havefliser på Violvej i Pedersholm i Vejle

Mange ønsker i dag belægning helt ind til huset. Engang var det moderne at have bede og planter langs huset. Derfor er det en typisk opgave for en anlægsgartner at foretage ændringer i grænsefladen mellem hus og have. Der indebære Udvidelse af havefliser.

læs mere