Beskæring af hæk v/Karsten

Bestil din beskæring af hæk!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på beskæring af hæk

Beskaering-boegehaek-boegepur-

Beskæring af din hæk giver lys og luft i din have

Det lysner både i have og omgivelser når en kraftig hæk beskæres. Beskæring af en hæk som denne kræver både specialværktøj og stærke kræfter.

Kraftig beskæring af ligusterhæk

Før du ved af det, har hækken vokset sig stor og tyk over årene. Her kan vi hjælpedig med viden og kraftig værktøj.

Kraftig beskæring af bøgehæk

Denne bøgehæk har mange facetter der bliver fremhævet med vores beskæring af hækken.

Kraftig-beskaering-naurhaek-

Beskæring af naurhæk med den helt store hækklipper

Efter mange år ikke at have klippet i bund er kunden nu løbet panden i muren med denne naurhæk. Og kan ikke komme i mål med klipningen af hækken. Kun professionelle folk vil nu kunne løse opgaven med at få hækken beskåret ordentligt. Vi har derfor kørt den store hækklipper på plads til opgaven.

Udtalelser fra kunder ved beskæring af hæk

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Roser fra Lisa til vores beskæring af hæk

"Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rydde op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten."

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
"Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds."

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Effektiv og professionel beskæring af hæk

Er hækken ved at gro dig over hovedet, og kan du ikke overskue at holde den vedlige? Lad Dansk Haveservice & Anlægsgartner beskære din hæk, så du kan bruge kræfterne på noget andet.

Uanset om du blot ikke har tiden, eller hvad ellers din grund er, kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælpe dig med beskæring af hæk.

Professionel beskæring af hæk

Det er ikke altid ligetil at beskære en hæk. Men du skal huske på, at en velplejet hæk kan tjene dig og din have godt i mange år frem. For at få den flotteste hæk kræves det bedste værktøj og en høj grad af ekspertise. Begge dele har vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner, hvor vi sætter en ære i at udføre arbejdet korrekt og til tiden.

Er hækken vokset dig over hovedet?

Nogle gange sker det, at en hæk virkelig trænger til at blive beskåret. Det kan være, at den ikke er blevet plejet ordentligt i flere år og er vokset dig over hovedet. Her kan vi være behjælpelige og bringe hækkens look tilbage til fordums storhed. Men det er hårdt arbejde, som kræver professionelle og erfarne kræfter.

Vi udfører også specialopgaver

Har du specielle ønsker i forbindelse med beskæring af hæk, er det også noget, som vi kan hjælpe dig med. Vi har mange ideer på lager, ligesom vi naturligvis er lydhøre over for dine ønsker. Vi har både erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig med at få præcist det udtryk, som du leder efter.

Vi løser hele opgaven – også efterfølgende oprydning

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner udfører vi alle slags arbejder i forbindelse med beskæring af hæk. For eksempel sørger vi for at bortskaffe affald, ligesom vi også kan stå for lugning omkring hækken eller andre opgaver, der muligvis opstår i kølvandet på beskæring af hæk.

Andre har fået beskåret hækken

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Haveservice – Mangeårige haveservice hos pensionistægtepar

Kirsebærtræer: Et symbol på kærlighedDette er en smuk historie om et kirsebærtræ, der ikke gav frugt, men alligevel blev elsket. Kunden var en ivrig kok, der drømte om at kunne høste sine egne kirsebær til at bruge i sine retter. Han købte et kirsebærtræ, der var...

læs mere