Beskæring af hæk

Er hækken ved at gro dig over hovedet, og kan du ikke overskue at holde den vedlige? Lad Dansk Haveservice & Anlægsgartner beskære din hæk, så du kan bruge kræfterne på noget andet.

Uanset om du blot ikke har tiden, eller hvad ellers din grund er, kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner hjælpe dig med beskæring af hæk.

Professionel beskæring af hæk

Det er ikke altid ligetil at beskære en hæk. Men du skal huske på, at en velplejet hæk kan tjene dig og din have godt i mange år frem. For at få den flotteste hæk kræves det bedste værktøj og en høj grad af ekspertise. Begge dele har vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner, hvor vi sætter en ære i at udføre arbejdet korrekt og til tiden.

Er hækken vokset dig over hovedet?

Nogle gange sker det, at en hæk virkelig trænger til at blive beskåret. Det kan være, at den ikke er blevet plejet ordentligt i flere år og er vokset dig over hovedet. Her kan vi være behjælpelige og bringe hækkens look tilbage til fordums storhed. Men det er hårdt arbejde, som kræver professionelle og erfarne kræfter.

Vi udfører også specialopgaver

Har du specielle ønsker i forbindelse med beskæring af hæk, er det også noget, som vi kan hjælpe dig med. Vi har mange ideer på lager, ligesom vi naturligvis er lydhøre over for dine ønsker. Vi har både erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig med at få præcist det udtryk, som du leder efter.

Vi løser hele opgaven – også efterfølgende oprydning

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner udfører vi alle slags arbejder i forbindelse med beskæring af hæk. For eksempel sørger vi for at bortskaffe affald, ligesom vi også kan stå for lugning omkring hækken eller andre opgaver, der muligvis opstår i kølvandet på beskæring af hæk.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Ring eller skriv til os i dag, og lad os sammen finde en løsning på netop de ønsker, som du har.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Andre har fået beskåret hækken

Beskæring af høje hække med motorsav

Beskæring af høje hække med motorsav  er Avanceret beskæring af hæk. Beskæring af høje hække med motorsav er en af de arbejdsmetoder Dansk Haveservice & Anlægsgartner har stor erfaring med i forbindelse med at vi beskære hæk.

læs mere

Hegnsklipning på Fredericiavej i Vejle

Det er flot arbejde der er udført Hegnsklipning på Fredericiavej i Vejle. Selv om det er en stor maskine er der god kontrol over processen. Hækken er formet ud af forvoksende bøgeplanter der ikke er passet ordentlig i nogle år.

læs mere

Beskæring af hæk

Der er flere gode grunde til at foretage beskæring af hæk som først og fremmest har noget at gøre med hækkes sundhed, hanvens sammenhæng og helhed, lysindfaldet i haven, udsynet fra huset og haven. Samt hækkens sundhed og styrke.

læs mere

Kraftig beskæring af bøgehæk i Vejle

Nu skal vi til en Kraftig beskæring af bøgehæk i Vejle. Og sikke en jungle at komme i gang med – hvad ? der er vist meget forståeligt at der er brug for professionelle folk som os til arbejdet med beskæring af den kraftige og fremvoksende bøgehæk på Ribe Landevej i Vejle.

læs mere
WordPress Lightbox Plugin