Skønne Haveanlæg & Havedesign

Bestil dit skønne haveanlæg

Kontakt os i dag og få et tilbud
Kontakt os med det samme om dine ønsker om et skønt haveanlæg.

Se andres skønne haveanlæg

Vores professionelle beplantningsplan sikre den maximale skønhed i din have

Vores beplantningsplan sikre dig helhed og ammenhæng i haven. I denne skønne have har vores professionelle udarbejdede beplantningsplan sikkert kunden en have der gør vedvarende og stort indtryk i dagligdagen for haveejeren selv – såvel som for gæster og besøgende. Den fine farvebalance sikre et godt helhedsindtryk af haven.

En af Danmarks smukkeste små haver giver Hanne livsmod og begejstring

Hos Hanne har Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlagt en smuk lille have der hver dag giver Hanne og hendes venner og familie glæde og inspiration. Haven er i hele vækstsæsonen en overflod af blomster og smukke farver. I filmen viser Hanne sin begejstring for sin smukke have.

Forhaven er en pryd for hjemmet

Terassens havefliser står fint til forhavens smukke beplantning.

Udsøgte fliser i et unikt haveanlæg

Det er en unik have i Fredericia. Hvor de nye have fliser
forskønner og understreger den eksisterende have.

Udtalelser om vores skønne haveanlæg

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler:

“Get gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordenede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glad e for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Roser fra Lisa til vores beskæring af hæk

Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rydde op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten.

Louise roser vores plantearbejde i haven

“Jeg har kun godt at sige om Dansk Haveservice & Anlægsgartner. De har været hurtige til at besvare mine henvendelser. Og de har udført et rigtig godt og fint stykke arbejde; ligesom vi godt kunne tænke os det. Det har været rigtig fint det hele.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

“Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken.”

Stor erfaring i opbygning af skønne haveanlæg

Vi har stor erfaring med opbygning af skønne og smukke haveanlæg.

Vi ønsker at give dig en have der øger dit velvære og bringer dig glæde og værdi hver eneste dag året rundt.

Din eventyrlig blomstrende have

Vi hylder haveglæden i din have. For os betyder det meget at få gode udviklende havesamtaler med dig om hvilken have du ønsker. Sådan at vi i samarbejde med dig får udviklet præcis den drømmehave du ønsker dig. Med det rigtige udgangspunkt omdanner vi din have til et overflødighedshorn af inspirerende sanseindtryk fra planter, materialer og indretning. Det er din drømmehave vi stræber efter. For den rette have kan berige dig med sundhed og energi.

For dig med interesse for blomster, design og prydhave

Din have kan blive et overflødighedshorn af sanseindtryk og inspiration fra planter og den arkitektoniske rummelige indretning. Vores haver er kvalitetshaver. Vi går f.eks. aldrig på kompromis med vores jordarbejde og gør altid den ekstra indsats der skal til for at give dig optimale muligheder i din have. Vi giver dig sammenhæng og samspil mellem haves forskellige hovedelementer. Og vi tager altid udgangspunkt i dine inderste drømme om en vidunderlig have.

En have gennemtænkt til mindste detalje

Vi give dig nemlig den vidunderlige drømmehave du ønsker og fortjener. Det betyder at hvert enkelt element bliver gjort til genstand for intensiv granskning i en dialog mellem dig og os. Vi vil bruge vores faglige viden og erfaring til at give dine drømme og fantasier retning så dine ønsker til haven kan materialisere sig fysisk i havens arkitektoniske og rummelige indretning og blive til den fantastiske drømmehave du ønsker dig.

Flot indretning af havens møblering og arkitektoniske rum

Glæd dig til en fantastisk og oplevelsesrigt liv i din have udviklet i samarbejde med os i Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Hvert år tager vi på messer og ud i mange besøgshaver således at vi er løbende opdateret om de omfattende muligheder i haven – viden der kommer dig til gavn. Din have kommer til at fungere som en harmonisk og sammensat helhed; både som et samlet værk og når du zoomer ind på dele og detaljer.

Hverdagen hvor vi bygger skønne haveanlæg

Stubfræsning i Rungsted Kyst i Nordsjælland

Stubfræsning i Rungsted Kyst i Nordsjælland

Førbillede: Forandring fryder i Rungsteds smukke haverStubfræseren forvandler gamle havebede og giver nyt liv til Rungsteds haver. Vores professionelle team sikrer effektiv fjernelse af træstubbe, så din have kan blomstre igen. Kontakt os i dag for en gratis vurdering...

læs mere
Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Førbillede: Professionel Stubfræsningstjeneste tilgængelig i Charlottenlund og omkringliggende områderVores kunde har længe kæmpet med en genstridig træstub i haven. Vi tilbyder en effektiv løsning med stubfræsning ved brug af kran. Vores ekspertteam sikrer problemfri...

læs mere