Anlægsgartner

Som din anlægsgartner kan vi sammensætte de enkelte elementer af din have og skabe helhed.

En flot, velanlagt have giver dig og dine nærmeste energi og glæde hver dag – og det vil vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner gerne være med til at give dig.

Et haveprojekt baseret på viden, erfaring og dine ønsker

Vi har alle ideer om, hvordan vores drømmehave skal se ud, og hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner ønsker vi at realisere netop dine drømme. Vi har specialisterne og det nødvendige udstyr til at få din have til at fremstå som den helhed, du ønsker at kigge på og begå dig i hver dag. Fordi din have er ikke bare en have – det er et praktisk og visuelt element, der er med til at definere dit hjem.

Gør din bolig til det sted, du kalder hjem

Nyd udsigten, træd på græsset og tag en dyb indånding. En velplejet have giver følelsen af komplethed, og det er den fornemmelse, vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner ønsker at hjælpe dig til. Oplev glæden, energien og overskuddet, du får ved at komme hjem til en have, som går i et med tankerne om, hvordan dit hjem skal være nu og mange år frem.

Arbejde bygget på jordnære grundlag og solide fundamenter

Som med så meget andet kræver de bedste resultater de bedste fundamenter og optimale groforhold. Vi går i dybden fra start – bogstaveligt talt. Gode græsplæner og nyanlægninger kan kræve arbejde ned til 1 meters dybde for blandt andet at kunne håndtere tungere maskineri under opbyggelsen.

En professionel tilgang til enhver opgave

Uanset hvilken opgave du måtte have brug for hjælp til i din have eller andre udendørsarealer, kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner være dig behjælpelig med at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Vi er professionelle til fingerspidserne og sætter en ære i altid at levere det allerbedste resultat til glæde for dig og ikke mindst din familie.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Tag kontakt til Dansk Haveservice & Anlægsgartner i dag og få et tilbud på dit næste projekt.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Hverdagen som anlægsgartner

Få en smuk have – Fra ide til virkelighed

Få en smuk have; ved at læse denne artikel opnår du praktisk vidne om det at få en smuk have. Det kan være du allerede har et indre billede af din drømmehave som du kan forklare til en dygtig håndværker eller havearkitekt – fortælle, tegne eller på anden måde formidle din vision om en drømmehave til en dygtig håndværker. Som så bygger din drømmehave for dig. Det kan endda være du selv kan bygge haven.

læs mere

Smuk efterår i en velanlagt blomster have

Vores kunde nyder hver en plante i denne smukke have der blomstre året rundt. Som også her om efteråret. Kontakt os gerne hvis du ønsker at vi skal anlægge en lige så fin have til dig. Du kan ringe til os på tlf. 8181 1414 eller sendes os en besked om dine ønsker. I...

læs mere