Anlægsgartner

Bestil din anlægsgartner!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde som Anlægsgartner

Flotte havelandskaber til glade kunder

Udtalelser fra kunden til dette havelandskabet: “Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden været tilfreds. Fra første gang jeg så haven, var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven, da vi kom hjem fra ferie, var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig, at folk, der går forbi, stopper op og fortæller om, hvor flot de synes landskabet er. Og de spørger til, hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollegaer, der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået, som du har forudsagt, og prisrammen er overholdt.

Vi anlægger dig gerne en smuk have

Vi elsker at anlægge flotte bede i din have. I denne have er der anlagt smukke bede med planter fra de fineste leverandører, kantdesign, havefliser og godt jordarbejde. Helheden er smuk og skøn at se på.

Også de usynlige dele af arbejdet er udført i professionel kvalitet og fagligt korrekt

Den gamle gartner er stolt over at afleverer en af Danmarks mest velanlagte håndbyggede græsplæner til kunden. Udtalelse fra kunden: ”Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig… og slutresultatet blev meget tilfredsstillende”

Detaljer og teknik er i orden

Omhyggelig anlagt forhave i skærver og fliser. Enhver detalje i fliseteknik og i den overordnede plan er udført præcist og professionelt.

Se vores arbejde som Anlægsgartner

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: ”Det gik stærkt og i tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede i. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.”

Ualmindeligt godt tilfreds

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning. Lars udtaler: ”Jeg er ualmindeligt godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glad e for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk “Vi er meget tilfredse med det. Hækken var blevet for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Erfaren og professionel anlægsgartner

Som din anlægsgartner kan vi sammensætte de enkelte elementer af din have og skabe helhed.

En flot, velanlagt have giver dig og dine nærmeste energi og glæde hver dag – og det vil vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner gerne være med til at give dig.

Et haveprojekt baseret på viden, erfaring og dine ønsker

Vi har alle ideer om, hvordan vores drømmehave skal se ud, og hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner ønsker vi at realisere netop dine drømme. Vi har specialisterne og det nødvendige udstyr til at få din have til at fremstå som den helhed, du ønsker at kigge på og begå dig i hver dag. Fordi din have er ikke bare en have – det er et praktisk og visuelt element, der er med til at definere dit hjem.

Gør din bolig til det sted, du kalder hjem

Nyd udsigten, træd på græsset og tag en dyb indånding. En velplejet have giver følelsen af komplethed, og det er den fornemmelse, vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner ønsker at hjælpe dig til. Oplev glæden, energien og overskuddet, du får ved at komme hjem til en have, som går i et med tankerne om, hvordan dit hjem skal være nu og mange år frem.

Arbejde bygget på jordnære grundlag og solide fundamenter

Som med så meget andet kræver de bedste resultater de bedste fundamenter og optimale groforhold. Vi går i dybden fra start – bogstaveligt talt. Gode græsplæner og nyanlægninger kan kræve arbejde ned til 1 meters dybde for blandt andet at kunne håndtere tungere maskineri under opbyggelsen.

En professionel tilgang til enhver opgave

Uanset hvilken opgave du måtte have brug for hjælp til i din have eller andre udendørsarealer, kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner være dig behjælpelig med at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Vi er professionelle til fingerspidserne og sætter en ære i altid at levere det allerbedste resultat til glæde for dig og ikke mindst din familie.

Kontakt os med det samme

Hverdagen som anlægsgartner

Rydning af forhave i Vejle

Rydning af forhave i Vejle

Det er af stor betydning af få gjort det grundlæggende arbejde med fjernelse af planter når der skal ske forandringer i forhaven. Førbillede: Forhaven er et stort kvas og moras Den bedste løsning ved en forhave som denne at få ryddet hele området med en gravemaskine....

læs mere
Græsplæne i Skærbæk i terrasse

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere
Plantning af hæk i Vejle

Plantning af hæk i Vejle

Vi gør os faglig umage med forarbejdet til hækken Der er gode virkninger af vores jordforbedring til hæk Se filmen om luft i jorden: https://www.youtube.com/watch?v=z3XF8vM-LDs   Hækken er kraftig og flot fra starten Den professionelt plantende hæk styrker...

læs mere