Anlægning af græsplæne

 

Bestil din anlægning af græsplæne!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med anlægning af græsplæne

 

Flot anlagt græsplæne

En velanlagt græsplæne er et smukt syn. Som denne græsplæne ved en nyanlægning. I dette tilfælde er grubningen særlig vigtig da grunden helder ind mod huset. Og græsplænen derfor spiller en særlig rolle for afvanding i tilfælde af kraftig regn.

Film om vores græsplæner

Vores arbejde med græsplæne og de mange avancerede maskiner er et interessant syn for de folk der går forbi på naturstien.

Fine håndbyggede græsplæner

Håndbyggede græsplæner har mange fordele. Kontakt os gerne og hør om fordelene ved vores håndbyggede græsplæner.

Jordarbejdet udføres med de bedste maskiner

Jordarbejde i god kvalitet er fundamentet for enhver god græsplæne. Derfor går vi aldrig på kompromis med vores jordarbejde.

Udtalelser fra vores kunder

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den
er blevet så flot. Og vi har været glade for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

“Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken.”

Her kan du se flere kundeudtalelser til Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Eksperter i anlægning af græsplæne

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe dig med anlægning af græsplæne, så du er sikker på et flot resultat, der holder.

Uanset om der er tale om en mindre eller større opgave, kan vi professionelt bistå dig, når du skal have anlagt en græsplæne. Det kan dreje sig om nybyggeri eller anlægning af en ny græsplæne i stedet for den eksisterende.

Vi er eksperter i anlægning af græsplæne

Vi anlægger kvalitetsgræsplæner både til private og erhverv og ønsker ikke at deltage i projekter, hvor kvaliteten ikke modsvarer vores niveau. Med en professionel tilgang og et ægte ønske om at tilvejebringe en græsplæne, der danner rammen om dit hjem eller din virksomhed, er vi opmærksomme på alle faser i forløbet.

Husk, at græsplænen er afhængig af jorden

Et af de elementer, som du skal være særligt opmærksom på, når du går i gang med anlægning af græsplæne, er jordbunden. Græsset skal nemlig også kunne dræne grunden og holde huset beskyttet. Det kræver, at du har viden om jordbundsforhold, da du ellers risikerer at få en græsplæne, der ikke holder sig tør.

Græsplænen er vigtig for dit hjem

Når du har en bolig, ved du, at græsplænen er et naturligt samlingssted, hvor hele familien både kan boltre sig om vinteren og nyde de lange aftener, når sommeren kommer. Det stiller store krav til græsplænen, ligesom det således også stiller store krav til en forsvarlig og professionel anlægning af græsplæne.

Få professionel hjælp og vær sikker på resultatet

Når alt dette skal spille sammen på bedste vis, skal du naturligvis alliere dig med Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi foretager en grundig analyse af forholdene på grunden og sørger for, at græsplænen får de optimale forhold. På den måde får du en solid græsplæne, der på alle måder er optimal i forhold til dine ønsker.

Se referencer på anlægning af græsplæner

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere
Græsplæne i Vejle – Ny græsplæne på Uhrhøj i Vejle

Græsplæne i Vejle – Ny græsplæne på Uhrhøj i Vejle

Denne lækre og fine græsplæne på Uhrhøj i Vejle blev skabt på en dag. 3 mand med to gravemaskiner og en lastbil med kran og så var græsplænen færdig da vi forlod adressen om aftenen. Det var ikke et forlangende af kunden at arbejdet skulle være udført på så kort tid.

læs mere