Anlægning af græsplæne

Anlægning af græsplæne

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe dig med anlægning af græsplæne, så du er sikker på et flot resultat, der holder.

Uanset om der er tale om en mindre eller større opgave, kan vi professionelt bistå dig, når du skal i gang med at anlægge en græsplæne. Det kan dreje sig om nybyggeri eller anlægning af en ny græsplæne i stedet for den eksisterende.

Vi er eksperter i anlægning af græsplæne

Vi anlægger kvalitetsgræsplæner både til private og erhverv og ønsker ikke at deltage i projekter, hvor kvaliteten ikke modsvarer vores niveau. Med en professionel tilgang og et ægte ønske om at tilvejebringe en græsplæne, der danner rammen om dit hjem eller din virksomhed, er vi opmærksomme på alle faser i forløbet.

Græsplænen er vigtig for dit hjem

Når du har en bolig, ved du, at græsplænen er et naturligt samlingssted, hvor hele familien både kan boltre sig om vinteren og nyde de lange aftener, når sommeren kommer. Det stiller store krav til græsplænen, ligesom det således også stiller store krav til en forsvarlig og professionel anlægning af græsplænen.

Husk, at græsplænen er afhængig af jorden

Et af de elementer, som du skal være særligt opmærksom på, når du går i gang med anlægning af græsplænen, er jordbunden. Græsset skal nemlig også kunne dræne grunden og holde huset beskyttet. Det kræver, at du har viden om jordbundsforhold, da du ellers risikerer at få en græsplæne, der ikke holder sig tør.

Få professionel hjælp og vær sikker på resultatet

Når alt dette skal spille sammen på bedste vis, skal du naturligvis alliere dig med Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi foretager en grundig analyse af forholdene på grunden og sørger for, at græsplænen får de optimale forhold. På den måde får du en solid græsplæne, der på alle måder er optimal i forhold til dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en flot og holdbar græsplæne.

WordPress Lightbox Plugin