Nybyggeri

Skal du flytte i et nyt hus, og er du i tvivl om, hvordan du bedst indretter haven? Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har stor erfaring med hjælp til nybyggeri og sikrer dig et perfekt resultat.

Det er helt fantastisk at flytte ind i et helt nyt hus. Men de udendørs rammer skal helst stå i forhold til de indendørs. Her kan vi hjælpe dig med at skabe den have, som nu og i fremtiden skal danne rammen om dit hus og dit familieliv.

Inddrag anlægsgartneren med det samme

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har vi stor erfaring med at anlægge haver til nybyggeri. Vi er opmærksomme på husets beliggenhed, arkitektur og andet, som kan spille en rolle for det endelige resultat. Derfor er det en god ide at inddrage os hurtigt i processen, så vi i samarbejde kan nå målet.

Hvad koster det?

Vi er bevidste om, at mange huskøbere fokuserer på selve huset ved nybyggeri – og det er helt fair. Det betyder dog også, at mange glemmer udgiften til haven efterfølgende. En del tyr derfor til billige udenomsløsninger, som ikke holder i længden. Vi er ikke den billigste løsning – men med vores faglige integritet er vi den bedste.

Dine ønsker – vores faglighed

Måske ønsker du en have, hvis formål er at glæde dine øjne. Eller måske skal der være plads til en trampolin til børnene, anlæggelse af et ildsted eller noget helt tredje. Det bestemmer du. Vi skal nok sørge for at leve op til dine ønsker, hvad end det skal være praktisk eller pænt – eller begge dele.

Et nybyggeri kræver professionelle hænder

Den helt nye have giver dig meget frie hænder. Der er sjældent store træer eller andet, som du skal tage hensyn til. Men friheden kan også være besværlig, når der er frit valg på alle hylder. Derfor kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner rådgive dig og hjælpe dig med at indsnævre mulighederne, så du ender med det ønskede.

Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig

Tag kontakt til os, så vi i fællesskab kan vurdere, hvad der vil passe bedst i din have. Vi er klar til at hjælpe dig videre.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Nybyggeriet blomstrer i Danmark

Vi udføre gerne din græsplæne – Kontakt os straks idag

Dansk Haveservice & Anlægsgartner udføre hvert år mange kvalitets græsplæner og vi vil også gerne anlægge din græsplæne Anlægning af græsplæne er en hjertesag for os Vi har specialiseret os i anlægges af kvalitetsgræsplæner til private og erhverv. Vi ønsker ikke at...

læs mere

Drømmehaven i Vejle

Vi er din håndværker og samarbejdspartner til drømmehaven Kontakt os med det samme i dag og få et uforpligtende tilbud på din drømmehave Din drømmehave er din livskvalitet Du kender fornemmelsen af at blive fyldt op med vidunderlig og dejlig energi når du opholder dig...

læs mere

Få en smuk have – Fra ide til virkelighed

Få en smuk have; ved at læse denne artikel opnår du praktisk vidne om det at få en smuk have. Det kan være du allerede har et indre billede af din drømmehave som du kan forklare til en dygtig håndværker eller havearkitekt – fortælle, tegne eller på anden måde formidle din vision om en drømmehave til en dygtig håndværker. Som så bygger din drømmehave for dig. Det kan endda være du selv kan bygge haven.

læs mere