Nybyggeri

Bestil din anlægsgartner til nybyggeri!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med nybyggeri

God belægningsteknik

Belægningen ligger præcis og korrekt. Det ser pænt ud når belægningen er i orden ved dit nye hus.

De bedste græsplæner starter med godt jordarbejde dybt under jorden

Denne græsplæne til nyanlægning er anlagt som den skal. Bemærk for fint jorden ligger ind til fliserne.

Hække af høj kvalitet

Plantningen af hæk foregår professionel og omhyggelig. Hver hækplante plantes for sig med nøje opmåling og efter alle kunstens regler.

Flotte nyanlægninger

Flisearbejdet er færdigt. Til forår skal der sås græs.

Se udtalelser om vores nybyggeri

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde:

”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glade for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Louise roser vores plantearbejde i haven

“Jeg har kun godt at sige om Dansk Haveservice & Anlægsgartner. De har været hurtige til at besvare mine henvendelser. Og de har udført et rigtig godt og fint stykke arbejde; ligesom vi godt kunne tænke os det. Det har været rigtig fint det hele.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

“Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken.”

Mange års erfaring med haver til nybyggeri 

Skal du flytte i et nyt hus, og er du i tvivl om, hvordan du bedst indretter haven? Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har stor erfaring med hjælp til nybyggeri og sikrer dig et perfekt resultat.

Det er helt fantastisk at flytte ind i et helt nyt hus. Men de udendørs rammer skal helst stå i forhold til de indendørs. Her kan vi hjælpe dig med at skabe den have, som nu og i fremtiden skal danne rammen om dit hus og dit familieliv.

Inddrag anlægsgartneren med det samme

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har vi stor erfaring med at anlægge haver til nybyggeri. Vi er opmærksomme på husets beliggenhed, arkitektur og andet, som kan spille en rolle for det endelige resultat. Derfor er det en god ide at inddrage os hurtigt i processen, så vi i samarbejde kan nå målet.

Hvad koster det?

Vi er bevidste om, at mange huskøbere fokuserer på selve huset ved nybyggeri – og det er helt fair. Det betyder dog også, at mange glemmer udgiften til haven efterfølgende. En del tyr derfor til billige udenomsløsninger, som ikke holder i længden. Vi er ikke den billigste løsning – men med vores faglige integritet er vi den bedste.

Dine ønsker – vores faglighed

Måske ønsker du en have, hvis formål er at glæde dine øjne. Eller måske skal der være plads til en trampolin til børnene, anlæggelse af et ildsted eller noget helt tredje. Det bestemmer du. Vi skal nok sørge for at leve op til dine ønsker, hvad end det skal være praktisk eller pænt – eller begge dele.

Et nybyggeri kræver professionelle hænder

Den helt nye have giver dig meget frie hænder. Der er sjældent store træer eller andet, som du skal tage hensyn til. Men friheden kan også være besværlig, når der er frit valg på alle hylder. Derfor kan vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner rådgive dig og hjælpe dig med at indsnævre mulighederne, så du ender med det ønskede.

Der går altid et havebesøg forud for tilbudsgivning på nybyggeri. Prisen på havebesøg til nybyggeri er kr. 600 inkl. moms.

Bestil havebesøg til nybyggeri

Nybyggeriet blomstrer i Danmark