Havebede & Prydhaver

Bestil dit havebed eller prydhave!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Prydhaver fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Flotte havebede

Intet er som synet af lækre og nyanlagte havebede med skønne og smukke planter.

En af Danmarks smukkeste små haver giver Hanne livsmod og begejstring

Hos Hanne har Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlagt en smuk lille have der hver dag giver Hanne og hendes venner og familie glæde og inspiration. Haven er i hele vækstsæsonen en overflod af blomster og smukke farver. I filmen viser Hanne sin begrestring for sin smukke have.

Lækre planter i høj kvalitet

Så lækre, søde og smukke er de planter vi skaffer dig til din have.

Specialopgaver i havebede

Kunden nyder synet af vores nyanlagte patchwork-stensætning der virker berigende til et eksisterende havebed i den i forvejen smukke have.

Udtalelser fra vores arbejde med prydhaver

Louise roser vores plantearbejde i haven

“Jeg har kun godt at sige om Dansk Haveservice & Anlægsgartner. De har været hurtige til at besvare mine henvendelser. Og de har udført et rigtig godt og fint stykke arbejde; ligesom vi godt kunne tænke os det. Det har været rigtig fint det hele.”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glade for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
“Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds.”

Lyset i haven – Træfældningen forandre fuldkommet lyset i haven

Kunden er overrasket over den store forandring i lyset i haven der fremkommer ved at det store ahorntræ er fældet.

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Mange års erfaring med havebede & prydhaver

Som anlægsgartner og havefirma anlægger vi gerne havebede, prydbede og prydhaver til dig.

Flotte og velanlagte havebede giver skønhed og dejlige stunder i din have. Den velanlagte have pumper dig og din familie med glæde, skønhed og energi i dagligdagen og vi i Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlægger gerne dine skønne havebede og din prydhave.

Nyanlægning af havebede

Det er en stor og givende oplevelse at opholde sig i en smuk og vellykket have. Haven og planterne i haven giver igen af den omhu og energi der er lagt i den. Du kan mærke skønheden og energien i haven. Smukke og velanlagte havebede giver dig energi og overskud i dagligdagen. Haven giver igen af den overskud og velvære du lægger i den. Vi anlægger dig gerne dine smukke havebede og sørger professionelt for at alle grundlæggende forudsætninger for bedenes trivsel er i orden.

Prydbede og prydhaver

Du kan nemt skabe dit eget paradis i din egen have. God professionel rådgivning, havetegninger og beplantningsplaner sikre at resultaterne bliver som du forventer. Lad dig omkranse af dejlige dufte og skønne synsindtryk. Møblering af haven med de vidunderlige prydbede forvandler din have til det kønneste paradis af smukke planter, kvidrende fugle og blinkende blomster. Det perfekte og levende sted for dig og dine nærmeste. Lad Dansk Haveservice & Anlægsgartner give dig den perfekte prydhave.

Beplantning af havebede

Planternes oprindelse og kvalitet er afgørende for din glæde ved haven. Plantegninger over bedene og beplantningsplaner sikre at du kan forhåndgodkende en have der står i forhold til dine ønsker. Vores beplantning af dine havebede foregår altid professionelt efter foreskrifterne for godt plantearbejde. Gerne ifølge forudgående beplantningsplan. Her har du i overensstemmelse med din smag og stil.god og rummelig indflydelse på hvad der skal ske med møbleringen- og den arkitektoniske indretning af din have. Hvor meget skal haven blomstre om vinteren mv.

Renovering og istandsættelse af havebede

Det kan nemt betale sig for dig at lade os renovere dine eksisterende bede i haven. Renoveringen af bedet fremhæver det bedste i det eksisterende og du kan ideerne udvikle sig med kreativitet og inspiration fra oplevelser i andre haver. Istandsættelse af bedet forskønner din have på en måde der bevare patina og historie der er gemt i bedet og samtidig eventuelt supplere op med nye tiltag. På den måde bevare du havens historie og styrker samtid din have.

Vores arbejde med havebede & prydhaver

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber.

læs mere
Græsplæne i Skærbæk i terrasse

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere
Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

Hækklipning af smuk hæk på Strandvejen i Bredballe i Vejle

I dag er vi kommet til Bredballe for at klippe denne smukke bøgehæk på Strandvejen i Bredballe. Det er en skøn have med en fantastisk udsigt som hækken skal stå i forhold til. Læs mere on vores service hækkklipning Det er en flot hæk som forstærker det godt håndværk...

læs mere