Havebede & Prydhaver

Lad os anlægge dine havebede. Kontakt os med det samme

Ønsker du dig skønne og smukke havebede så kontakt os i dag og få en snak om mulighederne i din have.

Intet er som synet af lækre og nyanlagte havebede med skønne og smukke plant
Planterne i et vellykket havebed er et skønnere syn end selv det smukkeste festfyrværkerrig. Synet fylder dig med liv og glæde.
Så lækre, søde og smukke er de planter vi skaffer dig til din have.
Kunden nyder synet af vores nyanlagte patchwork-stensætning der virker berigende til et eksisterende havebed.

Eksperter i anlægning

Som anlægsgartner og havefirma anlægger vi gerne havebede, prydbede og prydhaver til dig.

Flotte og velanlagte havebede giver skønhed og dejlige stunder i din have. Den velanlagte have pumper dig og din familie med glæde, skønhed og energi i dagligdagen og vi i Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlægger gerne dine skønne havebede og din prydhave.

Nyanlægning af havebede

Det er en stor og givende oplevelse at opholde sig i en smuk og vellykket have. Haven og planterne i haven giver igen af den omhu og energi der er lagt i den. Du kan mærke skønheden og energien i haven. Smukke og velanlagte havebede giver dig energi og overskud i dagligdagen. Haven giver igen af den overskud og velvære du lægger i den. Vi anlægger dig gerne dine smukke havebede og sørger professionelt for at alle grundlæggende forudsætninger for bedenes trivsel er i orden.

Prydbede og prydhaver

Du kan nemt skabe dit eget paradis i din egen have. God professionel rådgivning, havetegninger og beplantningsplaner sikre at resultaterne bliver som du forventer. Lad dig omkranse af dejlige dufte og skønne synsindtryk. Møblering af haven med de vidunderlige prydbede forvandler din have til det kønneste paradis af smukke planter, kvidrende fugle og blinkende blomster. Det perfekte og levende sted for dig og dine nærmeste. Lad Dansk Haveservice & Anlægsgartner give dig den perfekte prydhave.

Beplantning af havebede

Planternes oprindelse og kvalitet er afgørende for din glæde ved haven. Plantegninger over bedene og beplantningsplaner sikre at du kan forhåndgodkende en have der står i forhold til dine ønsker. Vores beplantning af dine havebede foregår altid professionelt efter foreskrifterne for godt plantearbejde. Gerne ifølge forudgående beplantningsplan. Her har du i overensstemmelse med din smag og stil.god og rummelig indflydelse på hvad der skal ske med møbleringen- og den arkitektoniske indretning af din have. Hvor meget skal haven blomstre om vinteren mv.

Renovering og istandsættelse af havebede

Det kan nemt betale sig for dig at lade os renovere dine eksisterende bede i haven. Renoveringen af bedet fremhæver det bedste i det eksisterende og du kan ideerne udvikle sig med kreativitet og inspiration fra oplevelser i andre haver. Istandsættelse af bedet forskønner din have på en måde der bevare patina og historie der er gemt i bedet og samtidig eventuelt supplere op med nye tiltag. På den måde bevare du havens historie og styrker samtid din have.

WordPress Lightbox Plugin