Anbefalinger fra kunder

af | okt 6, 2015 | Haveservice, Nybyggeri

Anbefalinger fra kunder

Anbefalinger fra kunder til Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Her forelæger anbefalinger fra en lang række udtalelser fra kunder til Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi håber naturligvis at det bestyrker dem i deres beslutning om at anvende Dansk Haveservice & Anlægsgartner som leverandør til deres ydelser inden for haveservice og anlægsgartner.

Vores kunde er umådelig godt tilfreds med træfældningen i Grejsdalen i Vejle

Vi er rigtig glade for haven

Lone er glad for vores haveservice

Jan anbefaler os til stubfræsning og rodfræsning

Bestil Anlægsgartner & Haveservice

Phillip roser vores træfældning

” I julelysets glans giver vores kunde Phillip i Odense os en rigtig god og venlig anmeldelse:

”Jeg kan sige at vi har været meget, meget trygge. Og det har været god service, og det er gået stærkt. Og vi er mega- megatilfredse og glade. Og der er ikke sket noget. Og både huset og naboens hus og carporten og indkørslen er der blevet passet rigtig godt på. For det har været et svært klip. Da lastbilen skulle holde helt inde i naboens indkørsel. Så det har ikke bare lige været let at klippe de her træer ned. Og min kone er også meget tilfreds. Det var også dejligt for min søn at se en stor lastbil komme og fælde træerne.”

Roser fra Lisa til vores beskæring af hæk

Hej, Jeg hedder Lisa og bor i Nørre Bjert sammen med min mand og mine tre børn. Vi flyttede ind i det her hus i vinterens. Og da det blev sommer så kunne vi godt se at den her bøgehæk den var nok lige lidt længere, lidt bredere og lidt højere end at vi selv kunne overkomme. Så vi kontaktede Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner og fik nogen rigtig gode tips til hvordan vi kunne ordne hækken. Så vi selv kan hold den de næste par år i hvert fald. Så vi har fået beskåret hækken på den ene side; fået klippet rigtig meget af toppen. Og vi fik en rigtig fair pris fra Karsten hvis vi selv hjalp med at rytte op. Og det har vi så valgt at gøre. Så det er jeg i gang med nu; og så rejer jeg mig lige op så i kan se hvordan hækken er blevet. Vi er superglade for samarbejdet og vi kan varmt anbefale Karsten.

Peter er godt tilfreds med vores Stubfræsning i Odense

”Det ser rigtig godt ud det Karsten har lavet her i dag. Han har hjulpet os af med vores gamle æbletræ. Så har han endda også være så flink at save træet op i stykker så jeg kan få det tørret og hugget til brænde til min brændeovn. Og stubfræset træstubben rigtig fint, dybt og bredt. Sådan at jeg kan lave en god græsplæne her. Det er jeg meget tilfreds med. Godt arbejdet.”

Vores kunde er umådelig godt tilfreds med træfældningen i Grejsdalen i Vejle

”Jeg har været umådelig godt tilfreds med Karsten og hans ekspertise i træfældning. Så det er gået fuldstændigt smertefrit og meget bedre end forventet; så jeg er overordentlig glad for at det nu endelig er lykkes at få træet væk. Og min konet er også godt tilfreds med træfældningen – hvilket heller ikke uvæsentligt. Der er mange ting der er faldet på plads i dag. Så det hele er i hvert fald gået rigtig godt.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

“Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken.”

Roser og gode udtalelser for Stubfræsning på Mosegårdsvej

Vores kunde til Stubfræsning giver os denne gode udtalelse: ”Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner her fjernet to stubbe og et par buske her i haven. Og det er gjort meget professionelt. Karsten er jo en venlig mand at have gående. Så vi har haft en rigtig god eftermiddag. Det har taget lige godt en times tid. Og det er meget professionelt udført. Vi kan varmt anbefale dig Karsten til andre.”

I kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat med Stubfræsning

“Tak til jer i Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et fint og veludført arbejde i kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat. Tak skal i have.”

Vi er rigtig glade for haven

Manja er kunde til en professionelt udført græsplæne med eksklusivt udført jordarbejde: ”Vi er rigtig glade for haven. Vi syndes den er blevet så flot. Og vi har været glade for Karsten service. Vi har altid kunnet ringe til ham.”

Louise roser vores plantearbejde i haven

“Jeg har kun godt at sige om Dansk Haveservice & Anlægsgartner. De har været hurtige til at besvare mine henvendelser. Og de har udført et rigtig godt og fint stykke arbejde; ligesom vi godt kunne tænke os det. Det har været rigtig fint det hele.”

Christian fra Fredericia giver os en anbefaling for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia.

Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
“Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds.”

Lone er glad for vores haveservice

“Get gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordenede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.”

Jan anbefaler os til stubfræsning og rodfræsning

”Jeg anbefaler kraftigt Dansk Haveservice & Anlægsgartner. I kom til tiden, aftalen var der med det samme og stubfræsningen og rodfræsningen er i orden. I gav en god rådgivning om at få hele området fræset op med det samme: da rødderne havde løftet en del jord i et større areal; det er jeg bare dybt taknemmelig for en god rådgivning. Mange tak.”

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet – vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet – vi er meget tilfredse!”

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler:

”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.”

Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds

Anbefaling fra kunde til beskæring af bøgehæk:

“Vi er meget tilfredse med det. Hækken var bliver for stor. Næsten to meter høj og en meter bred. Det er virkelig blevet et dejligt resultat det her – vi er fuldt tilfreds, og vi glæder os til at den begynder at komme lidt igen.”

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre.

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning:

“Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.”

En af Danmarks smukkeste små haver giver Hanne livsmod og begejstring!

Hos Hanne har Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlagt en smuk lille have der hver dag giver Hanne og hendes venner og familie glæde og inspiration. Haven er i hele vækstsæsonen en overflod af blomster og smukke farver. I filmen viser Hanne sin begejstring for sin smukke have.

Anbefaling fra Landmand Poul Hansen – Kunde til træfældning

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Anbefaling fra Anne Marie fra Fredericia – Kunde til træfældning

Anne Marie fra Fredericia er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: “Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet.”

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Kunde fra Viby ved Århus roser vores beskæring af Æbletræer

”Vi har lige haft besøg af Karsten. Som har hjulpet os med at få beskåret vores æbletræer. Og vi er utrolig glade for resultatet. For det første: træerne er blevet pæne og Karsten havde en god dialog med os inden vi fik beskåret – hvor høje skulle æbletræerne være og hvor store skulle de være. Hvor brede æbletræerne skulle de være. Og Karsten har tydeligvis forstand på det han laver. Og så kommer han hurtigt. Vi ringede allerede her i formiddags og her til aften var han her. Og vi har fået klaret den her opgave med det samme og det er vi selvfølgelig utrolig glade for. ”

Skrevene anbefalinger

Kunde til beskæring af Æbletræ:

Beskæring æbletræ – veludført opgave Vores æbletræ skulle beskæres, og Dansk Haveservice var klar på opgaven. De rykkede hurtigt ud og var meget lydhøre overfor vores ønsker. Manden, som beskar træet, afstemte hele vejen igennem med os om det gik som det skulle, og træet blev derfor beskåret til et meget fint resultat. Koordinering af opgaven og aftalen gik nemt, og Dansk Haveservice var fleksible i forhold til tidspunkt, løsning og en lille ekstra opgave, som opstod undervejs.

Jesper, Kolding, September 2018

Kunde til forårsklargøring af haven

Hurtig, effektive og veludført! Hurtig, effektive og veludført! Manglede en til at ordne have, og fandt Dansk Haveservice & Anlægsgartner på nettet, jeg ringede og samme dag kom de og vi gennemgik haven og hvad der skulle lave. Efterfølgende blev det aftalte arbejde udført over 2 dage, til fuld tilfredshed. Jeg kan kun anbefalde Dansk Haveservice & Anlægsgartner, arbejdet blev udført hurtig og effektiv.

Fabriks direktør. Ole Jensen, Vejen, maj 2018

Kunde til fjernelse af stubbe i haven

Punktlig og alt som aftalt Vi havde nogle gamle stubbe og rødder i græsplænen som vi skulle have fjernet, så vi kunne få gjort vores græsplæne plan. Dansk Haveservice kom til aftalt tid og udførte opgaven helt som aftalt.

Melanie, Kolding, Oktober 2018

Den gode håndværker står ved sit arbejde.

Det gav os en god anmeldelse på 5 stjerner.

Alle kan begå en fejl. Men den reelle og troværdige håndværker retter sine fejl. Hvilket her er tilfældet for Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Snart hver uge samarbejder Dansk Haveservice & Anlægsgartner med andre folk, firmaer og virksomheder.

I dette tilfælde var en underentreprenør imidlertid sluppet mindre heldigt fra sit arbejde.

Vores evalueringsteam på opgaven bestod af en første klasses udannet gartner, Børge, en første klasses udannet brolægger, Anders, samt jeg selv Karsten.

Vi kasserede i første blik hele haven og gav kunden fuld medhold. Vi udarbejdede straks en skriftlig redegørelse til kunden. Så denne kunne forholde sig til vores anlæggelse af haven i forhold til kundes ønsker.

Underentreprenøren fik sine penge. Men ønskede ikke at deltage i udbedringen af det udførte arbejde Men vi var jo så af gode grunde nød til at opsige og stoppe al samarbejde med denne.

Alle kan begå en fejl. Men den troværdige og reelle håndværker står ved sit arbejde og retter op på eventuelle fejl. Det gør Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Her kan du læse hvordan vi rettede haven op efter den tidliger håndværker – Klik her og læs artiklen

Dette ændrede vi:

  • Al jordarbejde blev gjort om.
  • Al jordforbedring blev udført efter de fineste principper.
  • Det blev udført korrekt terrænregulering.
  • Haven blev tilført råstoffer af meget fin kvalitet.
  • Alle planter blev taget op og kasseret.
  • Haven blev efter kundes specifikationer genplantet med de fineste planter af første klasses kvalitet.
  • Græsplænen blev lagt om med små maskiner og håndkraft efter gamle fine afprøvede teknikker fra gartnerfaget Under opsyn af en af Danmarks fineste gartnere indenfor græsplæner og jordforbedring i græsplæner.

Nu er kunden glad:

17. april, 2017

Flot anlagt have
* * * * *
“Karsten driver denne enkeltmandsvirksomhed reelt og med faglig stolthed. Han er ikke Verdens hurtigste, men grundig. Vi skulle have anlagt græsplæne og hæk. Han samarbejdede først i projektet med en anlægsgartner fra Vejen, som mildest talt ikke leverede det aftalte. Vi var meget utilfredse, men Karsten skiftede samarbejdspartner, og sammen med den nye partner fik de udbedret, og slutresultatet blev meget tilfredsstillende.”

Sean, Dalby ved Kolding

Kunde til hækkeklipning i Breddal:

Hej Karsten

Tusind tak for et godt stykke arbejde.
Faktura er betalt d.d.
Fortsat god weekend.

Med venlig hilsen / Yours sincerely
Glenn

August, 2017

Kunde til hækkeklipning i Breddal:

Hej Karsten

Tusind tak for veludført arbejde og fordi du kom så hurtigt. Jeg har overført pengene til dig, som du kan se nedenfor.
Med ønsket om en god søndag.

Mange hilsener Else

August, 2017

Kunde til Stubfræsning på Citadelvej på Uhrhøj i Vejle

Tak for godt arbejde!

Mvh Ulrik

Forår 2017

Kunde til nyanlægning på Nørremarken i Vejle hvor vi har været anlægsgartnerer til af have ved HusCompagniet hus. Opgaven bestod bl.a. i anlægning af terrasse, havefliser, indkørsel, hæk og græsplæne.

Kunden skriver efter afsluttet arbejde til os:

“TUSIND TAK FOR HJÆLPEN – det har været en fornøjelse.”

Vinter 2017

Kunde til hækkeklipning på Ribe Landevej i Vejle, September 2016

Hej Karsten!

Hækken er blevet pæn.

Britta

Kunde til haveservice på Tirsbæk Søvej i Bredballe – August 2016:

Mvh Mette
PS det ser super godt ud

Kunde til opgravning af gammel hæk – forår 2016:

Tak for det fine arbejde 🙂
Stine, Dagnæs Strandvej, Horsens, Forår 2016

Udtalelse fra kunde til reparation af betonhegn i Fredericia:

“Det ser rigtigt fint ud”
Per, Fredericia, Efterår, 2015

 

Fra Kunde til omlægning af havefliser på Brombærhaven i bredballe:

Det ser rigtig godt ud det i har lavet og vi er virkelig tilfredse.

Dorte, Sommeren 2015

Fra kunde i Fredericia der fik stynet æbletræ:

Hej Karsten

Tak for kanon god service og det fremsendte ser perfekt ud.

Jeanette H., 7000 Fredericia, Efterår 2015

Fra kollega i branchen vedrørende skabelse af et have landskab nær Vindinggård Center i Vinding ved Vejle

Nå det er dig der har lavet det have landskab. Jeg synes bare det er så flot. Jeg passer jo en del grønne områder deromkring og jeg har kikket på havelandskabet når jeg har kørt forbi. Og det ser simpelhen så flot ud.

Sommer 2015

Fra kollega i branchen vedrørende skabelse af et have landskab nær Vindinggård Center i Vinding ved Vejle

Nå det er dig der har lavet det have landskab. Jeg synes bare det er så flot. Jeg passer jo en del grønne områder deromkring og jeg har kikket på havelandskabet når jeg har kørt forbi. Og det ser simpelhen så flot ud.

Sommer 2015

Fra kunde vedrørende skabelse af et have landskab nær Vindinggård Center i Vinding ved Vejle:

Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden være tilfreds. Fra første gang jeg så haven var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven da vi kom hjem fra ferie var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig at folk der går forbi stopper op og fortæller om hvor flot de synes landskabet er. Og spørger til hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollega der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået som du har forudsagt og prisrammen er overholdt.

Jørgen M., 7100, Vinding i Vejle, Sommer 2015

Fra kunde vedrørende skabelse af et have landskab nær Vindinggård Center i Vinding ved Vejle:

Jeg er helt tilfreds med jeres arbejde. Og jeg har hele tiden være tilfreds. Fra første gang jeg så haven var jeg tilfreds. Med det samme da jeg trådte ind i haven da vi kom hjem fra ferie var jeg tilfreds med det udførte arbejde. Og jeg kan fortælle dig at folk der går forbi stopper op og fortæller om hvor flot de synes landskabet er. Og spørger til hvem der har udført arbejdet. Jeg anbefaler dig til alle. Og jeg har fortalt om dig og anbefalet dig til mine kollega der hvor jeg arbejder. Alt ved opgaven er gået som du har forudsagt og prisrammen er overholdt.

Jørgen M., 7100, Vinding i Vejle, Sommer 2015

Fra kunde til avanceret hækkeklipning

Forespurgt om at gå med rundt på en inspektion af det udførte arbejde på den berømte faconklippede bøgehæk i Vejle Ådal mellem Bredsten og Egtved svare kunden: “Det behøver jeg ikke. Jeg har nøje fulgt arbejdet Og hele klipningen er udført fuldkommen som jeg selv ville have klippet hvis jeg personligt havde klippet hækken. Hver plante er klippet præcis som jeg selv vil have gjort det.” Bedre kompliment kan en grøn gartner næppe få.

Vejle Ådal mellem Bredsten og Egtved, Sommer 2014

Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud