Træfældning v/Karsten

Bestil din træfældning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med træfælding

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Træfældning

Fældning af tunge og udsatte træer

Det er et mægtigt og respektindgydende bøgetræ vi skal i gang med. Træer som disse fremkalder med god grund ærefrygt blandt menneskene.

Professionel træfældning med kran og lastbil

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have.

Avanceret træfældning

Vi påtager os gerne specialopgaver vedrørende træfældning.

Se kundeudtalelser om vores træfældning

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning

"Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer."

Kundeudtalelse fra Anne Marie i Fredericia

Anne Marie er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb.

God udtalelse fra Landmand

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Professionel og effektiv træfældning

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner får du en professionel samarbejdspartner med overblik og erfaring.

Vi kommer gerne ud i din have eller skov og tager en vurdering af din opgave.

Professionel træfældning

Uanset sværhedsgraden af din opgave med træfældning er vi altid interesserede i at hjælpe dig. Avanceret træfældning er en selvstændig interesse for os. Ligeledes løser vi gerne opgaver med beskæring af træer samt topkapning. Opgaverne kan både udføres med og uden bortskaffelse. Og vi kan afrunde din træfældning med stubfræsning. Så det ser afsluttet og ryddeligt ud.

Beskæring og topkapning

I forbindelse med træfældningen har vi en lang række værktøjer at trække på til din fordel. Ud over træfældning arbejder vi også med træerne på flere andre måder. Og kan derfor løse mange opgaver for dig i forbindelse med din have og dine træer. Vi tager endda gerne en generel havesnak med dig når vi er ude og kikke på din opgave med træerne.

Sikkerhed og præcision i træflægningen

Træfældning bliver hurtigt en avanceret opgave hvor der er brug for både stor erfaring og rå muskelkraft, samt ekspertise og viden. Især i private have kan træet stå trangt og være omgivet af store kostbarheder i form af huse og værdifuld havepryd. Der kan der med fordel inddrages en flerhed af arbejdsmetoder. Vi rådgiver dig altid om hvad der vil være bedst i din opgave.

Stubfræsning og oprydning

Du kan stå med mange spørgsmål i forbindelse med fældningen af dine træer. Vi kan løse hele opgaven lige fra at udføre fældningen til forfinet oprydning og genetablering. Med vores fineste produkter inden for stubfræsning vil du kunne genplante præcis oven i samme punkt hvor det tidligere træ stod. Vi rådgiver dig gerne om udførelsen af din opgave.

Når træerne falder