Træfældning

Hvis du er på udkig efter en virksomhed, der kan bistå dig med træfældning i alle dets afskygninger, skal du rette henvendelse til Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Vi udfører alle opgaver med træfældning – uanset om der er tale om skovområder, grønne arealer eller haver. Efterfølgende sørger vi naturligvis for oprydning og bortskaffelse af affald, ligesom vi naturligvis står klar med gode og professionelle råd.

Skovservice kræver professionelle mennesker

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe med en lang række af forskellige opgaver i skoven. Det kan dreje sig om tynding, træfældning, oprydning eller blot forskønnelse af skovens områder. Vi er professionelle til fingerspidserne og ved, at træfældning skal foregå i kontrollerede omgivelser.

Avanceret træfældning er en opgave for eksperter

At fælde et træ er ikke altid en simpel opgave. Det kræver viden om mange varierende forhold at kunne foretage eksempelvis en retningsbestemt træfældning eller arbejde fra en kran. Alle disse kompetencer har vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner, og derfor er vi også det sikre valg, når træfældningen er besværlig.

Træfældning eller træpleje?

Spørgsmålet kan i nogle tilfælde være, om det nu også er nødvendigt at fælde træet? Måske kan opgaven løses ved hjælp af knap så drastiske metoder. Det kan dreje sig om beskæring, kroneløft eller topkapning, der nemlig også giver solen adgang til området, ligesom du naturligvis vil opleve, at området bliver lysere.

Stub-, rodfræsning og genplantning

Efter en træfældning står stubben og rodnettet tilbage. Hvis du ikke ønsker, at vi gør noget ved det, lader vi det være. Men det kan også ske, at du ønsker det fjernet, så du igen kan lave en ny beplantning. Uanset dine ønsker sørger vi for, at det bliver præcis på den måde, som du har forestillet dig.

Skal vi hjælpe dig? Ring eller skriv i dag

Ønsker du træfældning udført af professionelle medarbejdere, kan du rette kontakt til os.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Når træerne falder

Træbeskæring i Fredericia – Beskæring af træerne forandre havens rum og giver lys og luft i haven

Det er godt at du kontakter os hurtigst mulige vedrørende din træbeskæring i Fredericia og opgaver med træer du står med på hånden. Så kommer vi nemlig ud og snakker med dig op opgaven. Det er altid dine ønsker der står først for. Men det er set at der er kommet helt andre løsninger på bordet end den oprindelige. For der er mange andre genveje til lys og luft end bare at fælde træerne.

læs mere

Slip snart af med stubbe og rødder i haven – Kontakt os med det samme

Stubbe og rødder i haven slipper du nemt af med. Det er en stor fordel for dig at få haven og grønne områder renset helt i bund for stubbe og rødder. Så du kan komme videre med det samme og ikke skal vente 10 år på at stubben og rødderne rådner af sig selv. I dag er det også både nemt og skånsomt for dig og haven.

læs mere
WordPress Lightbox Plugin