Træfældning i Jylland & på Fyn

Bestil din træfældning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Din træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er altid fuldt forsikret med op til 10.000.000 kr.

Se vores arbejde med træfælding

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Træfældning

Fældning af tunge og udsatte træer

Det er et mægtigt og respektindgydende bøgetræ vi skal i gang med. Træer som disse fremkalder med god grund ærefrygt blandt menneskene.

Professionel træfældning med kran og lastbil

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have.

Træfældning

Avanceret træfældning

Vi påtager os gerne specialopgaver vedrørende træfældning.

Se kundeudtalelser om vores træfældning

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning

"Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer."

Kundeudtalelse fra Anne Marie i Fredericia

Anne Marie er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb.

God udtalelse fra Landmand

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Professionel og effektiv træfældning

Hvis du er på udkig efter en virksomhed, der kan bistå dig med træfældning i alle dets afskygninger, skal du rette henvendelse til Dansk Haveservice & Anlægsgartner fra Vejle.

Vi udfører alle opgaver med træfældning – uanset om der er tale om skovområder, grønne arealer eller haver. Efterfølgende sørger vi naturligvis for oprydning og bortskaffelse af affald, ligesom vi naturligvis står klar med gode og professionelle råd.

Skovservice kræver professionelle mennesker

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi hjælpe med en lang række af forskellige opgaver i skoven. Det kan dreje sig om tynding, træfældning, oprydning eller blot forskønnelse af skovens områder. Vi er professionelle til fingerspidserne og ved, at træfældning skal foregå i kontrollerede omgivelser.

Træfældning eller træpleje?

Spørgsmålet kan i nogle tilfælde være, om det nu også er nødvendigt at fælde træet? Måske kan opgaven løses ved hjælp af knap så drastiske metoder. Det kan dreje sig om beskæring, kroneløft eller topkapning, der nemlig også giver solen adgang til området, ligesom du naturligvis vil opleve, at området bliver lysere.

Avanceret træfældning er en opgave for eksperter

At fælde et træ er ikke altid en simpel opgave. Det kræver viden om mange varierende forhold at kunne foretage eksempelvis en retningsbestemt træfældning eller arbejde fra en kran. Alle disse kompetencer har vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner, og derfor er vi også det sikre valg, når træfældningen er besværlig.

Stub-, rodfræsning og genplantning

Efter en træfældning står stubben og rodnettet tilbage. Hvis du ikke ønsker, at vi gør noget ved det, lader vi det være. Men det kan også ske, at du ønsker det fjernet, så du igen kan lave en ny beplantning. Her kan vi være behjælpelige med stubfræsning. Uanset dine ønsker sørger vi for, at det bliver præcis på den måde, som du har forestillet dig.

Når træerne falder

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber.

læs mere
Træfældning i Nørre Bjert ved Kolding

Træfældning i Nørre Bjert ved Kolding

Førbillede: Det er et mægtigt Mammuttræ – Sequoidendron giganteum der nu skal fældes Det er et Mammuttræ – Sequoidendron giganteum. Der er ikke mange af de prægtige planter i den størrelse i Danmark. Så det er faktisk lidt synd. Men som vi ser er træet blevet...

læs mere