Havefliser

Vi er eksperter i havefliser

Kontakt os med det samme om dine havefliser!
Kontakt os vedrørende vores ekspertise og erfaring i havefliser.

Se vores arbejde med havefliser

Fuglebadet er en perle i havefliserne

Chaussesten omkranser på smuk vis det håndbyggende fugle bad. Det bliver en nydelse for fuglene at bade i smukke omgivelser.

Trappe i granit og havefliser står godt til plantern

Der er mange fine detaljer i dette værk. Hvor de flotte trapper og havefliser står godt til de fornemme planer.

Stor erfaring med havefliser

Vi viser dig gerne mange forskellige materialer og løsninger der kan anvendes som fliser og belægning i din have.

Havefliserne har stor betydning for dit velbefinde i haven. Her hjælper vi dig med vores professionelle erfaring til at få de skønneste havefliser.

Spændende og unik belægning i havefliser

De fineste værker i havefliser grænser til at være – eller er: kunsthåndværk. Hvor funktionalitet i havefliserne går hånd i hånd med det skønne udtryk i den samlede have. Det er håndværk der vil give dig en forfinet glæde ved at opholde dig i egen have når håndværket er udført. Og du vil med dine valg også blive anerkendt af andre mennesker med sans for kvalitet og det fine håndværk i haven hvor havefliserne altid er en berigelse for din have.

Gangstier omkring dit hus

Gangstier i havefliser rundt om huset er blevet moderne, og de nyttige gangstier rundt om huset vinder stadig mere udbredelse. Det er der mange gode grunde til. Det er nemt at komme rundt om huset og udføre gøremål og håndværk på huset. Og gode havefliser rundt om huset vil i mange tilfælde kunne betyde at folk i sidste ende nemt kan blive mange flere år i eget hjem end det ellers er tilfældet.

Havefliser i din udendørs terrasse

Din udendørs terrasse er et centerpiece for det sociale liv i din have. Og terrassen er central for mange af dine sociale aktiveret i haven. Egentlig kan en terrasse ikke blive for stor, og folk ønsker sig næsten altid en større terrasse i deres have. Det er ofte et oplagt og naturligt valg at anlægge terrassen i havefliser. Udarbejdet efter de professionelle normer vil havefliserne give dig glæde og skønhed i årtier. Derfor bør terrassen altid anlægges med omsorg og fremsyn.

Havefiser gavner din have

Du har stor indflydelse på udformningen af dine havefliser. Så valget af fliser og udførelsen af håndværket er noget du frit kan tale med os omkring. Både den enkelte flises størrelse og format samt sammenhængen i det samlede værk i haven har stor betydning for dig og din have. De helt rigtige havefliser vil forvandle din have til et egentlig uderum der kan nydes af dig, dine familie og venner store dele af året.

Hverdagen med anlæg af havefliser

Fliser i haven – Vi anlægger smukke og skønne havefliser

Det er bedst at du er aktiv og vidende sparringspartner i forhold til det belægningsarbejde du ønsker udført. En nem genvej til at kunne kvalificere dig selv som aktiv sparringspartner i forhold til en professionel håndværker indenfor anlægsgartner og brolægning er at du foretager en række google billedesøgninger i forhold til den opgave og de materialetyper du ønsker.

læs mere
Trappe i granit og havefliser på Nobilisvej i Vejle

Trappe i granit og havefliser på Nobilisvej i Vejle

Her er udført en flot trappe i granit og havefliser. Desuden er der omlagt en gangsti i nye fliser. Alt er som det skal være. Der er fyldt flot jord på. Og alle detaljer er i orden med gode græsfrø og alt det der hører til. Det bliver en god arbejdsplads for den robotplæneklipper kunden ønsker sig.

læs mere
Udvidelse af havefliser på Violvej i Pedersholm i Vejle

Udvidelse af havefliser på Violvej i Pedersholm i Vejle

Mange ønsker i dag belægning helt ind til huset. Engang var det moderne at have bede og planter langs huset. Derfor er det en typisk opgave for en anlægsgartner at foretage ændringer i grænsefladen mellem hus og have. Der indebære Udvidelse af havefliser.

læs mere
Omlægning fra bed til havefliser på Kamillevej i Kolding

Omlægning fra bed til havefliser på Kamillevej i Kolding

Nu er der brug for Havefliser i Kolding for Tiden går. Klokken slår. Pludselig er man ikke mere 17 år. Og man kan ikke længere selv holde de fine bede i haven man anlagde i sine velmagtsdage. Da er det tid til forandring i haven. Man må give sig selv en ny start – og begynde en ny måde at bruge sin have på.

læs mere
Moderne dansk havedesign med klassisk forbillede i antikke danske haver – med eksklusivt kantstensdesign i Brejning ved Børkop

Moderne dansk havedesign med klassisk forbillede i antikke danske haver – med eksklusivt kantstensdesign i Brejning ved Børkop

Denne artikel fortæller om skabelsen af en af moderne dansk have i en af danmarks mest eksklusive mindre haver. Der har fra begyndelsen været frit budget på opgaven der er udformet i tæt dialog med kunden. Der er intet sparet i opbygningen af denne have. Der kun er udført af de dygtigste håndværkere, havearkitekter, leverandører af planter og af de fineste materialer.

læs mere