Træfældning i Fredericia

Bestil din træfældning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se vores arbejde med træfælding

Træfældning med topkapper

Med en topkapper på opgaven kan vi fælde selv de mest avancerede træer.

Træfældning

Fældning af tunge og udsatte træer

Det er et mægtigt og respektindgydende bøgetræ vi skal i gang med. Træer som disse fremkalder med god grund ærefrygt blandt menneskene.

Professionel træfældning med kran og lastbil

Det foregår hurtigt og professionel at fælde træer med kran. Kontakt os for træer vi skal se på i din have.

Avanceret træfældning

Vi påtager os gerne specialopgaver vedrørende træfældning.

Se kundeudtalelser om vores træfældning

Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning

"Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer."

Kundeudtalelse fra Anne Marie i Fredericia

Anne Marie er rigtig godt tilfreds med træfældningen og dens forløb.

God udtalelse fra Landmand

Landmand Poul Hansen giver os en god kundeudtalelse for sikker fældning af gigantisk bøgetræ tæt på slægtsgårdens bygninger.

Christian fra Fredericia giver os en god udtalelse for udført træfældning

Træfældningen af den velvoksne ahorn i en skøn have gik foregik trygt og sikkert hos Cristian i Fredericia. Christian giver os en fin udtalelse: ”Det er gået ud over al forventning. Og hurtigere end jeg nogensinde havde regnet med, og det er bare super flot arbejde. Det gik jo helt kanon godt.”

Ejgil Rasmussen anbefaler Dansk Haveservice & Anlægsgartner til træfældning

Pensioneret landmand Ejgil Rasmussen nyder tilværelsen på sin smukt beliggende landejendom hvor han fik brug for træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Ejgil Udtaler: "Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet."

Professionel og effektiv træfældning i Fredericia

Mangler du hjælp til træfældning i Fredericia, kan vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner hurtigt, effektivt og sikkert hjælpe dig.

Vi kommer overalt i Fredericia og omegn, hvor vi hjælper dig med at fælde de træer, som du ikke længere er interesseret i. Så kan du igen nyde udsigten eller slippe af med træer, der skygger for solen eller på anden vis irriterer dig.

Træfældning er en opgave for professionelle

Du skal rette din opmærksomhed mod det faktum, at træfældning er en opgave for professionelle. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har vi stor erfaring med træfældning i Fredericia og har løst opgaver, som andre virksomheder har måttet opgive. Det er din sikkerhed for et veludført stykke arbejde.

Stubfræsning er en del af træfældning

Hvis vi beslutter os for at fælde et træ, står vi bagefter tilbage med en stub og et rodnet. Hvis du vil bruge pladsen til eksempelvis et bed, skal vi stubfræse stubben og fjerne rodnettet. Det har vi naturligvis det rette værktøj til, hvilket betyder, at du kan få et stykke jord, du kan bruge på den måde, du ønsker.

Vi lytter til dine ønsker

Lige så snart du begynder at gøre dig tanker om træfældning, bør du kontakte os. Så kan vi sammen se på opgaven, og naturligvis retter vi os altid efter dine ønsker, men vi tager os også den frihed at komme med andre fagligt stærke forslag såsom topkapning eller kroneløft, hvis det kan give dig den effekt, som du ønsker.

Træfældning i Fredericia koster ikke en formue

Når vi sammen med dig har besluttet os for, hvad vi skal lave i din have, får du med det samme en pris på arbejdet. På den måde ved du allerede fra start, hvad hele herligheden skal koste. Og naturligvis tager vi os også gerne af bortskaffelse af grene, blade og andet, så du bare kan nøjes med at nyde.

Når træerne falder