Haveservice

Bestil din haveservice!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores haveservice

Haveservice i prydhaver

Du kontakter os når haven skal være flot og i orden.

Glade og tilfredse kunder

En aftale om haveservice fra os giver dig glæde og skønhed i haven.

Vi passer og plejer dine planter

Vi udfører gerne alt plantearbejde i din have: pasning, pleje, beskæring.

Vi giver dig flotte havebede

Vi udfører eksklusive håndbyggede havebede og græsplæner, Oprettelse af bede, beplantning og plantearbejde. Vi vedligeholder og renovere også gerne dine eksisterende bede.

Se kundeudtalelser om vores haveservice

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler: ”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.

 

Professionel haveservice

Haveservice af høj kvalitet og veludført af et hold af professionelle anlægsgartnere fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er din sikkerhed for et perfekt resultat.

Mangler du en hjælpende hånd til din have? Er du løbet tør for gode ideer, eller er du blot på jagt efter en havemand, kan vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner bistå dig med hjælp og inspiration.

Haveservice og vedligeholdelse

Uanset om du har brug for hjælp til hækklipning, stubfræsning, vedligeholdelse af græsplænen, eller dit projekt er af en anden og større art, går vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner til opgaven med ildhu og omhyggelighed. Vi klarer det hele – også den løbende vedligeholdelse.

Vi har blik for arkitektur og funktionalitet

Når du skal have ordnet din have, er det vigtigt, at du har øje for, at den indgår i et samspil både med den omkringliggende natur og din bolig. Det kræver et godt øje for både arkitektur og den funktion, som du ønsker, haven skal. Måske er du interesseret i en have, hvor børnene kan lege, eller du ønsker noget helt andet.

Vi er garant for et godt resultat

Udgangspunktet er, at en have, som i forvejen er i god stand, naturligvis er lettere hurtigt at gøre pæn. Hvis din have ikke er vedligeholdt, kan det kræve en del at nå frem til det resultat, som du ønsker. Det er vigtigt, at du ved det. Men lige så vigtigt er det, at du er opmærksom på, at du under alle omstændigheder kan få den have, du drømmer om.

Klare aftaler sikrer det bedste resultat

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi sikre på, at arbejdet med din have kommer til at foregå bedst muligt, såfremt både du og vi fra starten laver en klar aftale om projektet. På den måde undgår vi fremtidige uenigheder, og der vil ligge en skriftlig kontrakt til grund for hele processen for begge parters sikkerhed.

Kontakt os med det samme

Når vi udfører Haveservice

Rydning af forhave i Vejle

Det er af stor betydning af få gjort det grundlæggende arbejde med fjernelse af planter når der skal ske forandringer i forhaven. Førbillede: Forhaven er et stort kvas og moras Den bedste løsning ved en forhave som denne at få ryddet hele området med en gravemaskine....

læs mere

Beskæring af bøgehæk i Skærbæk ved Fredericia

Førbillede: Skiltet er groet helt ind i hækken Efterbillede: Skiltet er frilagt og hækken er til at have med at gøre Førbillede: Hækken lukker lys og luft ude Under arbejdet: Beskæringen gør en betydelig forskel i hækken Under arbejdet: Beskæring af bøgehækken gør en...

læs mere

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere
WordPress Lightbox Plugin