Haveservice v/Karsten

Bestil din haveservice!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores haveservice

Se kundeudtalelser om vores haveservice

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler: ”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.

 

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: "Det gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have."

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Professionel haveservice

Haveservice af høj kvalitet og veludført af et hold af professionelle anlægsgartnere fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner i Vejle er din sikkerhed for et perfekt resultat.

Mangler du en hjælpende hånd til din have? Er du løbet tør for gode ideer, eller er du blot på jagt efter en havemand, kan vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner bistå dig med hjælp og inspiration.

Haveservice og vedligeholdelse

Uanset om du har brug for hjælp til hækklipning, stubfræsning, vedligeholdelse af græsplænen, eller dit projekt er af en anden og større art, går vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner til opgaven med ildhu og omhyggelighed. Vi klarer det hele – også den løbende vedligeholdelse.

Vi har blik for arkitektur og funktionalitet

Når du skal have ordnet din have, er det vigtigt, at du har øje for, at den indgår i et samspil både med den omkringliggende natur og din bolig. Det kræver et godt øje for både arkitektur og den funktion, som du ønsker, haven skal. Måske er du interesseret i en have, hvor børnene kan lege, eller du ønsker noget helt andet.

Vi er garant for et godt resultat

Udgangspunktet er, at en have, som i forvejen er i god stand, naturligvis er lettere hurtigt at gøre pæn. Hvis din have ikke er vedligeholdt, kan det kræve en del at nå frem til det resultat, som du ønsker. Det er vigtigt, at du ved det. Men lige så vigtigt er det, at du er opmærksom på, at du under alle omstændigheder kan få den have, du drømmer om.

Klare aftaler sikrer det bedste resultat

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi sikre på, at arbejdet med din have kommer til at foregå bedst muligt, såfremt både du og vi fra starten laver en klar aftale om projektet. På den måde undgår vi fremtidige uenigheder, og der vil ligge en skriftlig kontrakt til grund for hele processen for begge parters sikkerhed.

Når vi udfører Haveservice

Stubfræsning i Rungsted Kyst i Nordsjælland

Stubfræsning i Rungsted Kyst i Nordsjælland

Førbillede: Forandring fryder i Rungsteds smukke haverStubfræseren forvandler gamle havebede og giver nyt liv til Rungsteds haver. Vores professionelle team sikrer effektiv fjernelse af træstubbe, så din have kan blomstre igen. Kontakt os i dag for en gratis vurdering...

læs mere
Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Førbillede: Professionel Stubfræsningstjeneste tilgængelig i Charlottenlund og omkringliggende områderVores kunde har længe kæmpet med en genstridig træstub i haven. Vi tilbyder en effektiv løsning med stubfræsning ved brug af kran. Vores ekspertteam sikrer problemfri...

læs mere