Haveservice

Haveservice af høj kvalitet og veludført af et hold af professionelle anlægsgartnere fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner er din sikkerhed for et perfekt resultat.

Mangler du en hjælpende hånd til din have? Er du løbet tør for gode ideer, eller er du blot på jagt efter en havemand, kan vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner bistå dig med hjælp og inspiration.

Haveservice og vedligeholdelse

Uanset om du har brug for hjælp til hækklipning, stubfræsning, vedligeholdelse af græsplænen, eller dit projekt er af en anden og større art, går vi fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner til opgaven med ildhu og omhyggelighed. Vi klarer det hele – også den løbende vedligeholdelse.

Vi har blik for arkitektur og funktionalitet

Når du skal have ordnet din have, er det vigtigt, at du har øje for, at den indgår i et samspil både med den omkringliggende natur og din bolig. Det kræver et godt øje for både arkitektur og den funktion, som du ønsker, haven skal. Måske er du interesseret i en have, hvor børnene kan lege, eller du ønsker noget helt andet.

Vi er garant for et godt resultat

Udgangspunktet er, at en have, som i forvejen er i god stand, naturligvis er lettere hurtigt at gøre pæn. Hvis din have ikke er vedligeholdt, kan det kræve en del at nå frem til det resultat, som du ønsker. Det er vigtigt, at du ved det. Men lige så vigtigt er det, at du er opmærksom på, at du under alle omstændigheder kan få den have, du drømmer om.

Klare aftaler sikrer det bedste resultat

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi sikre på, at arbejdet med din have kommer til at foregå bedst muligt, såfremt både du og vi fra starten laver en klar aftale om projektet. På den måde undgår vi fremtidige uenigheder, og der vil ligge en skriftlig kontrakt til grund for hele processen for begge parters sikkerhed.

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud

Såfremt du er interesseret i haveservice af den ene eller den anden art, kan du kontakte os på telefon eller mail.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Når vi udfører Haveservice

Græsplæne i Skærbæk i terrasse

  Stemningsbillede fra den nye have - Giftfri have Det står lidt ukrudt rundt omkring. Det haver kunden sig selv af med håndkraft. Vi har ikke brugt gift i haven. Så den gamle plæne er ikke sprøjtet ned. Men det er faktisk gået overraskende godt. Kunden har taget...

læs mere

Plantning af hæk i Horsens – Plantning af bøgehæk

Det er altid en stor beslutning at få plantet sin hæk. Vi i Dansk Haveservice & Anlægsgartner er altid interesseret i at plante din hæk i god kvalitet. Her viser vi gid hvordan vi har plantet en fin bøgehæk i god kvalitet ved en flot nybygger villa i Horsens....

læs mere
WordPress Lightbox Plugin