Haveservice

En indbydende og velsoigneret have er en fryd for øjet og fylder dig dagligt med glæde og energi.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner istandsætter med fornøjelse din have ligesom vi udføre enkeltstående opgaver som hækkeklipning, stubbefræsning, græsklipning og mange andre ting udføres. Vi klarer det hele – også løbende vedligehold.

Haver er en helhed

En have er en levende organisme der løbende skal plejes og passes: og haven har bedst af løbende vedligeholdelse og udvikling. Men kommer en have for vidt kan den ofte istandsættes.

Det kan godt være en drøj omgang, men kan i langt de fleste tilfælde udføres uden en egentlig omlægning af haven.

Resultatet afspejler udgangspunktet

Som udgangspunkt er enhver have lettere at gøre smuk og flot jo pænere og mere vedligeholdt den er i sit udgangspunkt.

Er haven i meget ringe forfatning kan man sagtens skulle gå en omfattende og langstrakt omvej før haven med tiden vil genspejle sig i fordums glans. Det kan f.eks. blive nødvendigt med endog meget grove beskæringer af en forvokset have. Så vil planterne se forpjuskede ud indtil de med tiden kommer sig og vil fremstå smukke som aldrig før.

Det er vigtigt for os som håndværkere at få den slags formidlet til dig. Og det er vigtigt for dig som forbruger at få kommunikeret og fortalt om dine ønsker til haven. Dens brug og indretning.

Mange muligheder for samarbejde og aftaler

Som helt overvejende udgangspunkt er en skriftlig kontrakt bærende for samarbejdet mellem dig som kunde og Dansk Haveservice & Anlægsgartner vedrørende udførelse af opgaver og samarbejde.

Samarbejde og udførelse af opgaver kan dog udføres på mange fleksible måder. Normalt foregår det hele i stille og rolige samtaler om haven. Hvilket jo også den naturligste måde at samarbejde omkring en have.

Kontakt os gerne vedrørende din opgave i haven

Uanset din opgaves størrelse og karakter indenfor havearbejde og haveservice, er du altid velkommen til at kontakt Dansk Haveservice & Anlægsgartner for en god snak, om din have og vores muligheder for at hjælpe dig.

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked

Når vi udfører Haveservice

Træbeskæring i Horsens – Kroneløft og beskæring af træer – Vi giver dig lys i have med vores beskæring af dine træer

Træbeskæring i Horsens udføres efter de klassiske arbejdsgange efter skovhuggermetoden og principper for topkapning. Med retningsbestemt nedføring af stammer og grene. Og der er mange metoder vi kan benytte os af. To af disse er topkapning og beskæring. Vi vil også kunne hæve kronen. Alt dette har til formål bl.a. at ændre lysforholdene. Så du slipper måske helt for at fælde et træ du i øvrigt er glad for.

læs mere

Havemand i Middelfart – Vi giver dig en smuk og skøn have

Mange af vores kunder ringer igen og igen år efter år til Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Fordi de kender os og den kvalitet vi arbejder i. Havearbejdet og de daglige gøremål i haven bliver klaret i baggrunden. Men kunden kan koncentrere sig om sin karriere og nyde sin fritid.

læs mere

Havemand i Horsens – Vi udfører alt det havearbejde du ønsker

Vi er din Havemand i Horsens. Ingen opgave er for stor eller lille til Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Og du er altid velkommende til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine opgaver i haven. Vi kan klare hele haven for sig. I det vi udfører både plantearbejde og belægning.

læs mere