Om Dansk Haveservice

Bestil Anlægsgartner & Haveservice

Drømmehaven behøver ikke blive dyrere end det tilfældige

Karsten

Karsten
Havemand af Dansk Haveservice & Anlægsgartner

Vores mål at forbedre hjem og haver for de mennesker der bor der. Den smukke og hyggelige have er forbilledet for vores arbejde i Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Kommer du som gæst i en god have kan du fornemme hvorledes husstandens beboere hygger sig og har det godt i haven. Det er den slags have Dansk Haveservice & Anlægsgartner ønsker at skabe.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner er et kvalitetsbevist lille firme der kørere ud fra Vejle centrum – og trekantsområdet: Vejle, Middelfart, Kolding, Fredericia og Horsens.

Vi kan lide at fremstille kvalitetsarbejde i gode materialer, og vores grundlæggende erfaring er at en have giver det igen som man lægger ind i den. Der er ikke rigtig nogen genvej. Til gengæld holder en velbygget have i årevis, i årtier – og kan for så vidt sagtens holde i århundreder.

Information

CVR-nr.: 39575094

Bankinfo

Der faktureres via:
Dansk Haveservice ApS

Kontaktinformation

Drømmehaven behøver ikke blive dyrere end det tilfældige

Det behøver ikke blive så meget dyrere at bygge drømmehaven i god kvalitet end på bedste beskub at stable noget tilfældigt sammen og kalde det en have. Slet ikke når det tidsmæssige perspektiv inddrages. Derfor kan det altid betale sig for dig som forbruger at gøre nogle grundige overvejelser i forbindelse med haven. Og her vil Dansk Haveservice & Anlægsgartner meget gerne bistå dig i overvejelserne.
– Vi er ikke noget dyr firma at have med at gøre – overhovedet ikke – det vil enhver prissammenligning vise. Vi ønsker bare ikke gå så langt ned i pris at vi må give køb på kvaliteten. Vi er dog altid indstillet på at opføre os ordentligt som håndværkere.

Vi mener selv at vi køre med fair priser. Vores kvalitet er i top. Og vi siger tingene lige ud. Det er vigtigt at kunne tale frit med kunden om priser, produkt og kvalitet.
Før arbejdet går i gang skal man have en klar forståelse med kunden. Det nytter ikke noget at man tror man har en forståelse. For så har man ikke en forståelse. Derfor er en indledende fri snak med kunden et afgørende fundament for et sundt samarbejde. Kan vi ikke løse opgaven siger vi heller fra end forsøger os med noget vi ikke kan.
Vi har intet imod at udføre en mere prisvenlig løsning. Men vi vil altid sige nej til opgaven hvis det sker på bekostning af kvaliteten. Vores mål er at skabe nogle af Danmarks dejligste, smukkeste og hyggeligste haver.

Flammebed-Havebede-prydhave-Boerkop-Hanne-Haveservice-Anlaegsgartner-

Skal vi tage et billede blandt de mange af vores arbejde, er dette billede et godt bud:

Flisebelagt sti mellem højbede.
Eksemplet viser vores værdier og hvordan vi arbejder.

Merværdi for kunden

I denne have i Vinding ved Vejle ønsker kunden en flisebelagt sti mellem en række fine indkøbte højbede. Vi foreslår at opsætte højbedene i samme arbejdsgang. Hvorved vi kan bruge vores nøjagtige nivelleringsværktøj til arbejdet.

Forslag til forbedring af løsningen

Og at der også mellem højbedene lægges den moderne 40-40 flise.

Kreativitet

En fin hældning i haven udnyttes til at placere højbedene i en smuk etagevirkning.

Tilfredse kunder

Kunden er rigtig tilfreds med det færdige arbejde.

Skal vi tage en uforpligtende snak om DINE haveønsker?

Ring: 81 81 14 14Skriv en besked