Stubfræsning på Fyn og i Jylland

Bestil din stubfræsning!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Ingen stubbe er for stor til os

Med den store professionelle stubfræser fjerner vi effektiv selv de største og kraftigste stubbe i din have.

Stubfræsning med lille mikrostubfræser

Stubfræsning med vores lille mikrostupfræser. Maskinen er så lille at den kan komme ind overalt i din have. Selv om denne stubfræser er lille kan den også klare store kraftige stubbe.

Fræsning af gammel hæk

Fræsning af gammel hæk. Stubfræsning er en god og favorabel måde at fjerne stubbe efter den gamle hæk. Normalt kan du genplante ny hæk direkte oven i veludført stubfræsning.

Eksperter i stubfræsning

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner fra Vejle, er vi eksperter i stubfræsning. Hurtigt og effektivt kan vi fjerne havens gamle stubbe og genskabe dens smukke udtryk.

Stubbe og rødder er irriterende elementer i en have og på grønne områder, hvor deres tilstedeværelse egentlig ikke tjener noget formål. Derfor er det en god ide at få dem væk, så du igen kan bruge din have, som du ønsker.

Hvorfor skal jeg anvende stubfræsning?

Der er flere grunde til at anvende stubfræsning. For det første er det en meget skånsom metode, som vi anvender, hvilket har betydning for havens ve og vel. Og for det andet kan vi anvende forskellige maskiner, så du altid kan finde præcis den, der passer til den stub, som er i din have.

Rodnettet skal også fjernes

Men ikke nok med at stubben skal fjernes. Du ved sikkert, at der i jorden kan være et stort rodnet, som kan være i vejen, hvis du ønsker at plante noget nyt. Derfor skal vi i fællesskab vurdere, hvor meget af det vi skal fjerne. På sigt kan rester fra stub og rodnet nemlig give sætning i overfladen.

Rodfræsning eller opgravning?

Hvis vi beslutter os for at fjerne rødderne fra stubben, skal vi overveje, om vi skal fræse eller grave rødderne op. Opgravningen kan være lidt hårdhændet, men har sin berettigelse, hvis du vil være helt sikker på, at det hele er væk. På den måde får du frie hænder til at beplante stedet igen uden at støde på rødder.

Vi rydder naturligvis op efter os

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner gør vi arbejdet færdigt. Det betyder helt konkret, at vi ikke efterlader rødder og stubbe, såfremt du ikke ønsker det. Det afhænger mestendels af, hvad du efterfølgende skal bruge området til. Hvis du blot ønsker at anlægge en græsplæne, er det ikke nødvendigt med en klinisk oprydning.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde i stubfræsning

Fjernelse af stubbe og rødder – Lad os klare arbejdet

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din stubfræsning. Vi udføre stubfræsning af alle typer stubbe i alle størrelser. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning af ny hæk. Ved udførelse af vores fineste arbejde vil du kunne genplante et nyt træ direkte oven i hvor det tidliger træ stod.

læs mere

Stubfræsning eller Rodfræsning – Hvad er bedst ?

Stubfræsning eller Rodfræsning ? Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsing til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder.

læs mere
Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Dyb stubfræsning i høj kvalitet på Boeskærvej i Vinding i Vejle

Vi ved noget om træer og deres vækst. Og hvad de kræver af frirum om sig og sine rødder. Vi laver en aftale med kunden af at vi fjerner stubbene med Dyb stubfræsning i høj kvalitet. Og kunden kan derefter se om de ønsker selv at udskifte mulden i de udfræsende huller efter stu fræsningen.

læs mere