Stubfræsning v/Karsten

Slip straks af med dine stubbe og rødder!
Kontakt os og få et godt tilbud med det samme!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores stubfræsning

Magtfuld stubfræser fjerner stor træstub

Dyb stubfræsning i god kvalitet giver dig mulighed for at genplante nye forfinede planter præcis oven i hvor den gamle stub oprindelig stod. I det her tilfælde ønsker kunden at genplante hæk oven i hvor vi fjerner stubben.

Stubfræsning med eller uden professionel oprydning?

Her fortæller vi dig om køb af Stubfræsning med eller uden efterfølgende professionel oprydning. De fleste forbrugere vælger selv at udføre den efterfølgende oprydning til fræsning af stubbe og rødder. Det kan de også sagtes da jorden jo er løs og nem at arbejde i efter den kraftige bearbejdning med den professionelle fræser. Kutymen er således at Stubfræsning og rodfræsning sælges uden oprydning. Men at oprydning kan tilkøbes efter ønske fra kunden.

Stubfræsning og rodfræsning udføres faktisk af samme maskine

Det er en maskine som den på billedet der anvendes til både Stubfræsning og Rodfræsning; maskinen kaldes en stubfræser. Maskinen på billedet er en FSI D 30 stubfræser. Som er en virkelig fin og kraftfuld maskine helt i den gode ende af skalaen. Den er faktisk også forholdsvis skånsom for haven. En stubfræser som denne er en kraftig, kostbar og avanceret maskine; derfor vælger mange at kontakte en professionel håndværker der med egen maskine kommer og udføre opgaven.

Her kan du se forskellen på en Stubfræsning og Rodfræsning

Mens selve træstubben er måske knap 1 m2 i jordoverfladen så er hele arealet inden for cirklen kraftig tilgroet med trærødder. Dette areal udgør omkring 4 m2. Så der vil naturligvis være prisforskel på om du bare skal slippe af med selve træstruben eller om du skal have en solid stub- og rodfræsning i hele arealet.

Anbefalinger til stubfræsning

Jan anbefaler os til stubfræsning og rodfræsning

”Jeg anbefaler kraftigt Dansk Haveservice & Anlægsgartner. I kom til tiden, aftalen var der med det samme og stubfræsningen og rodfræsningen er i orden. I gav en god rådgivning om at få hele området fræset op med det samme: da rødderne havde løftet en del jord i et større areal; det er jeg bare dybt taknemmelig for en god rådgivning. Mange tak.”

I kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat med Stubfræsning

"Tak til jer i Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et fint og veludført arbejde i kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat. Tak skal i have."

Stubfræsning og Rodfræsning af 3 m bred træstub hos Tage

”Mange tak fordi du kunne komme så hurtigt. Allerede et par timer efter jeg havde ringet var du i gang og det gik bare derudaf. Så det er vi rigtig glade for. Så det skal du have mange tak for. Jeg har selv prøvet på alt for at kunne få træstubben væk. Men intet hjalp. For det kunne jo slet ikke lade sig gøre, for det er helt håbløst at fjerne træstubbe ved hjælp af alle de husråd der findes rundt omkring. Så ring heller til Karsten med det samme om træstubbene. For Karsten kan fjerne dem for dig.”

Roser og gode udtalelser for Stubfræsning på Mosegårdsvej

"Vores kunde til Stubfræsning giver os denne gode udtalelse: ”Karsten fra Dansk Haveservice og Anlægsgartner her fjernet to stubbe og et par buske her i haven. Og det er gjort meget professionelt. Karsten er jo en venlig mand at have gående. Så vi har haft en rigtig god eftermiddag. Det har taget lige godt en times tid. Og det er meget professionelt udført. Vi kan varmt anbefale dig Karsten til andre.”

Peter er godt tilfreds med vores Stubfræsning i Odense

”Det ser rigtig godt ud det Karsten har lavet her i dag. Han har hjulpet os af med vores gamle æbletræ. Så har han endda også være så flink at save træet op i stykker så jeg kan få det tørret og hugget til brænde til min brændeovn. Og stubfræset træstubben rigtig fint, dybt og bredt. Sådan at jeg kan lave en god græsplæne her. Det er jeg meget tilfreds med. Godt arbejdet.”

Eksperter i stubfræsning

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner fra Vejle, er vi eksperter i stubfræsning. Hurtigt og effektivt kan vi fjerne havens gamle stubbe og genskabe dens smukke udtryk.

Stubbe og rødder er irriterende elementer i en have og på grønne områder, hvor deres tilstedeværelse egentlig ikke tjener noget formål. Derfor er det en god ide at få dem væk, så du igen kan bruge din have, som du ønsker.

Hvorfor skal jeg anvende stubfræsning?

Der er flere grunde til at anvende stubfræsning. For det første er det en meget skånsom metode, som vi anvender, hvilket har betydning for havens ve og vel. Og for det andet kan vi anvende forskellige maskiner, så du altid kan finde præcis den, der passer til den stub, som er i din have.

Rodnettet skal også fjernes

Men ikke nok med at stubben skal fjernes. Du ved sikkert, at der i jorden kan være et stort rodnet, som kan være i vejen, hvis du ønsker at plante noget nyt. Derfor skal vi i fællesskab vurdere, hvor meget af det vi skal fjerne. På sigt kan rester fra stub og rodnet nemlig give sætning i overfladen.

Rodfræsning eller opgravning?

Hvis vi beslutter os for at fjerne rødderne fra stubben, skal vi overveje, om vi skal fræse eller grave rødderne op. Opgravningen kan være lidt hårdhændet, men har sin berettigelse, hvis du vil være helt sikker på, at det hele er væk. På den måde får du frie hænder til at beplante stedet igen uden at støde på rødder.

Vi rydder naturligvis op efter os

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner gør vi arbejdet færdigt. Det betyder helt konkret, at vi ikke efterlader rødder og stubbe, såfremt du ikke ønsker det. Det afhænger mestendels af, hvad du efterfølgende skal bruge området til. Hvis du blot ønsker at anlægge en græsplæne, er det ikke nødvendigt med en klinisk oprydning.

Vores arbejde i stubfræsning

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Førbillede: Professionel Stubfræsningstjeneste tilgængelig i Charlottenlund og omkringliggende områderVores kunde har længe kæmpet med en genstridig træstub i haven. Vi tilbyder en effektiv løsning med stubfræsning ved brug af kran. Vores ekspertteam sikrer problemfri...

læs mere
Stubfræsning i Kolding skaber plads til nye muligheder

Stubfræsning i Kolding skaber plads til nye muligheder

Førbillede: Stub- og rodfræsning skaber plads til forvandling i KoldingHer ses et førbillede af et omfattende havebed i Kolding, der står klar til stub- og rodfræsning. Denne proces fjerner uønskede stubbe og rødder, hvilket giver plads til en forvandling af haven....

læs mere