Plantning af hæk v/Karsten

Bestil plantning af hæk her!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på plantning af hæk

Sådan planter vi bøgehæk i god kvalitet

Se vores film om plantning af dobbelt bøgehæk med indbygget hegn i hækken.

Vores hække plantes med stor præcision

Hver hækplante plantes på centimetermål plante for plante, hul for hul. Det giver den bedste professionelle kvalitet i plantearbejdet.

Den flotte støttemur styrkes med en flot hæk på kronen

Her har vi plantet hækken på kronen af støttemuren. Det bliver flot når hækken grønnes. Og byggerriget har givet hækken fin ny kvalitetsmuld at vokse i.

Vi fjerner nemt din gamle hæk før nyplantning

Stubfræseren fjerne den gamle hæk som forberedelse til plantning af ny hæk på samme plads.

Se udtalelser

Louise roser vores plantearbejde i haven

“Jeg har kun godt at sige om Dansk Haveservice & Anlægsgartner. De har været hurtige til at besvare mine henvendelser. Og de har udført et rigtig godt og fint stykke arbejde; ligesom vi godt kunne tænke os det. Det har været rigtig fint det hele.”

Vi er bestemt tilfredse med plantning af hækken

Kunde til plantning af hæk udtaler:

“Vi har fået plantet den her hæk for et års tid siden og vi har været super glade for den. Det gik hurtigt at plante hækken og så har hækplanterne vokset rigtigt fint. Vi er bare glade. Vi er bestemt tilfredse med hækken.”

Professionel og effektiv plantning af hæk

Trænger dit hjem til en ny hæk, kan du kontakte Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi har både den erfaring og ekspertise, som skal til for at få et smukt og holdbart resultat.

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner tager vi os af både små og store opgaver med hensyn til plantning af diverse hække. Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde, som både æstetisk og praktisk står mål med dine ønsker.

Professionel plantning af hæk

Uanset hvilken hæk du gerne vil have sat op, kan vi hjælpe dig. Vi går altid grundigt og professionelt til værks og kan rådgive dig om alle de forhold, som gør sig gældende, når du skal have en ny hæk. Det kan dreje sig om hækkens vækst, ligesom vi naturligvis inddrager resten af din haves udtryk, når typen af hæk skal findes.

Grundig forberedelse sikrer det bedste resultat

Det er særdeles vigtigt, at du udfører et grundigt forarbejde, inden du starter på plantning af hæk. Du skal eksempelvis være meget opmærksom på den jord, som hækken skal plantes i, og her kan det ofte betale sig at tage en professionel med på råd. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi eksperter i netop den problematik.

Mangler du rådgivning?

Din hæk skal plantes efter alle kunstens regler, og du skal ikke gå på kompromis med hverken det ene eller det andet. Plantes hækken ikke ordentligt i første omgang, skal arbejdet gøres om – og netop derfor kan det godt betale sig, at du allierer dig med professionelle kræfter, der fikser hækken i første omgang.

Du må ikke altid plante, hvad du vil

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi også hjælpe dig, hvis der er forbehold på din grund, som forbyder plantning af den ene eller den anden slags hæk. Vi hjælper dig med at finde præcis den hæk-type, der passer til dig og sørger naturligvis for, at jorden i din have er egnet til netop den hæk, du ønsker.

Vores arbejde med plantning af hæk

Beskæring af Ligusterhæk – Den grundlæggende artikel

Beskæring af Ligusterhæk – Den grundlæggende artikel

Hvornår beskæres ligusterhæk? Liguster kan stort set klippes og beskæres hele året. Der findes forskelligartede husråd vedrørende klipning og beskæring af liguster. De fleste har dog vist mere baggrund i hvad den der klipper selv har lyst til end i plantens behov....

læs mere
Vores arbejdsområder i din have

Vores arbejdsområder i din have

Haveservice Skal hækken klippes, eller er der et gammelt træ, du gerne vil have fjernet i en fart. Vi kan hjælpe dig med både små og store opgaver, så du og din familie igen kan nyde din have for fulde drag. Lad os om det hårde arbejde. Nyanlægning Er græsplænen eller...

læs mere