Plantning af hæk

Kontakt os og få et godt tilbud

Ring eller skriv til os i dag, og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hver hækplante plantes på centimetermål plante for plante, hul for hul. Det giver den bedste professionelle kvalitet i plantearbejdet.
Her har vi plantet hækken på kronen af støttemuren. Det bliver flot når hækken grønnes. Og byggerriget har givet hækken fin ny kvalitetsmuld at vokse i.
Stubfræseren fjerne den gamle hæk som forberedelse til plantning af ny hæk på samme
Selv den meste umulige og forgroede hæk kan som oftest renoveres når der anvendes godt med knofedt. I dette tilfælde lader vi kraftige maskiner om at klare det meste af arbejdet.

Plantning af hæk

Trænger dit hjem til en ny hæk, kan du kontakte Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi har både den erfaring og ekspertise, som skal til for at få et smukt og holdbart resultat.

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner tager vi os af både små og store opgaver med hensyn til plantning af hæk. Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde, som både æstetisk og praktisk står mål med dine ønsker.

Professionel plantning af hæk

Uanset hvilken hæk du gerne vil have sat op, kan vi hjælpe dig. Vi går altid grundigt og professionelt til værks og kan rådgive dig om alle de forhold, som gør sig gældende, når du skal have en ny hæk. Det kan dreje sig om hækkens vækst, ligesom vi naturligvis inddrager resten af din haves udtryk, når typen af hæk skal findes.

Grundig forberedelse sikrer det bedste resultat

Det er særdeles vigtigt, at du udfører et grundigt forarbejde, inden du starter på plantning af hæk. Du skal eksempelvis være meget opmærksom på den jord, som hækken skal plantes i, og her kan det ofte betale sig at tage en professionel med på råd. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi eksperter i netop den problematik.

Mangler du rådgivning?

Din hæk skal plantes efter alle kunstens regler, og du skal ikke gå på kompromis med hverken det ene eller det andet. Plantes hækken ikke ordentligt i første omgang, skal arbejdet gøres om – og netop derfor kan det godt betale sig, at du allierer dig med professionelle kræfter, der fikser hækken i første omgang.

Du må ikke altid plante, hvad du vil

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi også hjælpe dig, hvis der er forbehold på din grund, som forbyder plantning af den ene eller den anden slags hæk. Vi hjælper dig med at finde præcis den hæk-type, der passer til dig og sørger naturligvis for, at jorden i din have er egnet til netop den hæk, du ønsker.

WordPress Lightbox Plugin