Plantning af hæk

Bestil din plantning af hæk!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på plantning af hæk

Sådan planter vi bøgehæk i god kvalitet

Se vores film om plantning af dobbelt bøgehæk med indbygget hegn i hækken.

Vores hække plantes med stor præcision

Hver hækplante plantes på centimetermål plante for plante, hul for hul. Det giver den bedste professionelle kvalitet i plantearbejdet.

Den flotte støttemur styrkes med en flot hæk på kronen

Her har vi plantet hækken på kronen af støttemuren. Det bliver flot når hækken grønnes. Og byggerriget har givet hækken fin ny kvalitetsmuld at vokse i.

Vi fjerner nemt din gamle hæk før nyplantning

Stubfræseren fjerne den gamle hæk som forberedelse til plantning af ny hæk på samme plads.

Professionel og effektiv plantning af hæk

Trænger dit hjem til en ny hæk, kan du kontakte Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Vi har både den erfaring og ekspertise, som skal til for at få et smukt og holdbart resultat.

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner tager vi os af både små og store opgaver med hensyn til plantning af hæk. Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde, som både æstetisk og praktisk står mål med dine ønsker.

Professionel plantning af hæk

Uanset hvilken hæk du gerne vil have sat op, kan vi hjælpe dig. Vi går altid grundigt og professionelt til værks og kan rådgive dig om alle de forhold, som gør sig gældende, når du skal have en ny hæk. Det kan dreje sig om hækkens vækst, ligesom vi naturligvis inddrager resten af din haves udtryk, når typen af hæk skal findes.

Grundig forberedelse sikrer det bedste resultat

Det er særdeles vigtigt, at du udfører et grundigt forarbejde, inden du starter på plantning af hæk. Du skal eksempelvis være meget opmærksom på den jord, som hækken skal plantes i, og her kan det ofte betale sig at tage en professionel med på råd. Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner er vi eksperter i netop den problematik.

Mangler du rådgivning?

Din hæk skal plantes efter alle kunstens regler, og du skal ikke gå på kompromis med hverken det ene eller det andet. Plantes hækken ikke ordentligt i første omgang, skal arbejdet gøres om – og netop derfor kan det godt betale sig, at du allierer dig med professionelle kræfter, der fikser hækken i første omgang.

Du må ikke altid plante, hvad du vil

Hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan vi også hjælpe dig, hvis der er forbehold på din grund, som forbyder plantning af den ene eller den anden slags hæk. Vi hjælper dig med at finde præcis den hæk-type, der passer til dig og sørger naturligvis for, at jorden i din have er egnet til netop den hæk, du ønsker.

Kontakt os med det samme

Vores arbejde med plantning af hæk

Plantning af bøgehæk i Skærbæk ved Fredericia

Plantning af bøgehæk i Skærbæk ved Fredericia

Hækken klæ´r både hjemmet og området Det kræver en omfattende indsats at plante en hæk efter skik for godt gartnerarbejde Det betaler sig at gøre sig umage med plantning af hæk Urenheder samles ud af haven og bortskaffes Vi løser dybtliggende fundamentaler problemer...

læs mere
Plantning af hæk i Vejle

Plantning af hæk i Vejle

Vi gør os faglig umage med forarbejdet til hækken Der er gode virkninger af vores jordforbedring til hæk Se filmen om luft i jorden: https://www.youtube.com/watch?v=z3XF8vM-LDs   Hækken er kraftig og flot fra starten Den professionelt plantende hæk styrker...

læs mere
Plantning af hæk i Horsens – Plantning af bøgehæk

Plantning af hæk i Horsens – Plantning af bøgehæk

Det er altid en stor beslutning at få plantet sin hæk. Vi i Dansk Haveservice & Anlægsgartner er altid interesseret i at plante din hæk i god kvalitet. Her viser vi gid hvordan vi har plantet en fin bøgehæk i god kvalitet ved en flot nybygger villa i Horsens....

læs mere