Forårsklargøring af haven

Bestil din forårsklargøring af haven!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se video om vores forårsklargøring af haven

En af Danmarks smukkeste små haver giver Hanne livsmod og begejstring

Hos Hanne har Dansk Haveservice & Anlægsgartner anlagt en smuk lille have der hver dag giver Hanne og hendes venner og familie glæde og inspiration. Haven er i hele vækstsæsonen en overflod af blomster og smukke farver. I filmen viser Hanne sin begrestring for sin smukke have.

Haveservice – Eksempel på salgs klargøring af have ved hus i Børkop

I denne have har vi gjort en have fint i stand med henblik på at få solgt huset. Det kan sagtens betale sig at gøre noget ud af haven når du skal have solgt huset. Lad os foretage en professionel salgs klargøring af haven i forbindelse med salget af dit hus.

Lyset i haven – Træfældningen forandre fuldkommet lyset i haven

Kunden er overrasket over den store forandring i lyset i haven der fremkommer ved at det store ahorntræ er fældet.

Eksempel på Haveservice fra Trapholt i Kolding

I forbindelse med salgs klargøring af denne skønt beliggende udsigts villa i Trapholt i Kolding har Dansk Haveservice & Anlægsgartner ydet haveservice inden for lugning af bede, rensning fliserne for ukrudt, vi har lavet græs kanter, vi har klippet hæk, vi har frilagt trapper.

Udtalelser fra vores forårsklargøring

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler:

“Get gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordenede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have.

Jeg er oven ud tilfreds med beskæring af hæk og æbletræer på Planteskolevej i Odense

Thomas, Kunde til beskæring af æbletræer:
“Jeg kan kun sige at jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud og hækken er blevet skåret kraftigst tilbage. Og det trængte den virkelig til. Jeg er oven ud tilfreds.” med beskæring af hæk og æbletræer.

Ros fra kunde til beskæring af bøgehæk i Tommerup på Fyn

Maria fra Tommerup på Fyn er godt tilfreds med vores beskæring af bøgehæk:
”Vi har haft Karsten ude og beskære vores hæk. Vores hæk var vokset sig tyk og bred og høj; og den har nu fået en kraftig beskæring og vi glæder os til at den bliver rigtig flot til sommer – og i hvert fald næste år. Derudover har vi fået en masse god rådgivning til vores have og vi har også fået en masse tips og tricks til hvordan vi holder den fin og vedligeholder vores have. Det er vi rigtig glade for.”

Louise roser vores plantearbejde i haven

“Jeg har kun godt at sige om Dansk Haveservice & Anlægsgartner. De har været hurtige til at besvare mine henvendelser. Og de har udført et rigtig godt og fint stykke arbejde; ligesom vi godt kunne tænke os det. Det har været rigtig fint det hele.”

Professionel forårsklargøring af haven

Vi tager det grove og udføre et professionelt stykke arbejde i din have. Så får du den sommer du drømmer om i haven. I forbindelse med forårs klargøringen af haven kan vi give din have den retning du ønsker. Derfor får du en god sommer i haven.

Hurtig og nemt: Få en smuk have

Ofte kommer vi to, tre eller fire mand og når rundt med arbejde overalt i haven. Og om aftenen skinner og blinker haven på en helt ny måde. Vi kommer godt til bunds overalt i haven. Haven bliver en fryd for dig.

Vi elsker at sætte haver i stand

Det er utrolig og spændende og interessant for os at sætte haver i stand. Nogle gange kommer gamle for groede belægninger og stensætninger frem i lyset. Plan ter kommer igen til deres ret og skinner som en fryd i solen.

En hurtig og virkningsfuld omgang til haven

Forårsklargøring til haven er lidt af en samle betegnelse for alle rengøringer af eksisterende haver. Den kan for så vidt foretages året rundt. Ved salgsklargøringer, ved køb og overtagelser. Hvis du er kommet bagud med haven.

Forårsklargøring af haven hjælper dig året rundt

Det der kendetegner en god forårsklargøring af haven, er at den hjælper dig flere måneder frem i tiden. Endda år frem i tiden hvis planterne er til det. Vi kommer godt i bund overalt i haven, i bedene, med beskæringer, i hækken, træerne græskanterne og det hele.

Artikler om vores forårsklargøring

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Stubfræsning med Kran i Nordsjælland og København

Førbillede: Professionel Stubfræsningstjeneste tilgængelig i Charlottenlund og omkringliggende områderVores kunde har længe kæmpet med en genstridig træstub i haven. Vi tilbyder en effektiv løsning med stubfræsning ved brug af kran. Vores ekspertteam sikrer problemfri...

læs mere