Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Havemand i Middelfart – Vi giver dig en smuk og skøn have

af | feb 9, 2018 | Haveservice

Dansk Haveservice & Anlægsgartner er din professionelle Havemand i Middelfart Kontakt os hurtigst muligt for dine opgaver med haveservice i Middelfart

Din Havemand i Middelfart udføre arbejdet ordentligt og i god kvalitet

Vi påtager os alle opgaver i din haver og er altid glade for at tage fat hvor der er hjælp behov. Vi forårsklargør haven, vi beskærer i haven vi kan forandre og omlægge din have. Alle arbejdsområder i forhold til haverne har vores interesse. Godt gammeldags havearbejde af god kvalitet der føre til en skøn og smuk have er noget der altid glæder os at udfører for dig. Vi klarer alle opgaverne i din have.

Grøn pleje og vedligehold

Mange af vores kunder ringer igen og igen år efter år til Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Fordi de kender os og den kvalitet vi arbejder i. Havearbejdet og de daglige gøremål i haven bliver klaret i baggrunden. Men kunden kan koncentrere sig om sin karriere og nyde sin fritid. Vi klipper hækken, ordner blomsterbedet og beskære træerne. Så alt er nydeligt og i orden.

Grønne anlæg

Muligvis står du i overvejelser vedrørende mere omfattende forandringer i haven. Det kan vi også hjælpe dig med. Vi elsker at forskønne haver og danne smukke forandringer i landskabet. Vi kan også plante din hæk, anlægge eller omlægge din græsplæne lægge havefliser og indkørsler. Du er altid velkommen til at tage nye opgaver op med os. Vi vil altid gøre vores bedste både med rådgivning og med opgavens udførelse.

Have og Skov

Intet er så skønt som at arbejde på en ejendom hvor have og skov smelter sammen til en helhed. For ejeren giver det både fordelen ved en dejlig have og de fordele den giver. Og en smuk skov og de gaver som skoven bidrager med i form af velvære og livskvalitet. Det behøver såmænd ikke at være så stor en skov for at der er virkelige gode. En skov gør mest for dig når du gør noget godt for skoven.

Kontakt Dansk Haveservice & Anlægsgartner og få udført haveservice af din erfarende og troværdige gartner og havemand

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud