Haveservice i Middelfart

Bestil din haveservice!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores haveservice

Se kundeudtalelser om vores haveservice

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler: ”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.

 

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: "Det gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have."

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Professionel haveservice i Middelfart

Med en professionel hånd og en unik forståelse for funktionalitet og æstetik yder vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner haveservice i Middelfart.

Er du på udkig efter en virksomhed, der på både professionel og behagelig vis kan tage sig af din have, skal du rette kontakt til Dansk Haveservice & Anlægsgartner.

Få haveservice udført af en havemand

Med en havemand kan du få en hjælpende hånd til alle opgaverne i haven. Det kan være, at du har brug for hjælp til at gøre dine have klar til foråret og ikke selv kan finde tiden eller kræfterne til det. Vi kan hjælpe med godt gammeldags havearbejde og sørge for, at dine udendørsarealer står mål med dine ønsker.

Haveservice i Middelfart til private og virksomheder

Uanset om du retter henvendelse til os som privat eller virksomhed, kan vi være dig behjælpelig med haveservice i Middelfart. Vi har både ekspertisen og erfaringen til at håndtere store som små opgaver. Det er din sikkerhed for, at du ikke går forgæves, når du beder os om hjælp.

Lad os klare haven – så har du tid til andet

Vi er blevet Middelfarts foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til haveservice. Det er vi blandt andet, fordi vi altid leverer et stykke gedigent og professionelt arbejde, hvor den faglige stolthed konstant er i top. Vi sætter en ære i at klare din have – og så kan du koncentrere dig om de ting, du er interesseret i.

Professionel håndtering af store opgaver

I Middelfart er der en ganske unik natur, hvor det vilde miljø spiller sammen med de tæmmede haver. Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner har øje for netop dette samspil og prøver så vidt muligt altid at få det bedste ud af begge verdener. På den måde vil vi gerne skabe en synergi mellem alle elementerne i naturen.

Når vi udfører Haveservice