Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Havemand i Horsens – Vi udfører alt det havearbejde du ønsker

af | feb 9, 2018 | Haveservice

Hvert år udføre vi havearbejde som Havemand i Horsens i mange af Horsens haver. Så kontakt os trykt for et godt tilbud på din service i haven. Vi har mange års godt erfaringer der kan komme dig til gavn.

Haveservices til haves gøremål

Ingen opgave er for stor eller lille til Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Og du er altid velkommende til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine opgaver i haven. Vi kan klare hele haven for sig. I det vi udfører både plantearbejde og belægning. Og vi er samtidig interesseret i at give dig god rådgivning. Vi klare arbejdet og kommer med god rådgivning mens du kan lade kreativiteten og drømmende blomstre.

Årstidernes gang som din Havemand i Horsens

Vi kan følge din have året rundt. vi sætter haven i stand om foråret, hen over sommeren klipper vi hæk og græs, om efteråret beskærer vi og tager fat på vinterarbejdet med at fælde træer. Der er altid noget at foretage sig i en have. Mange mennesker ringer også til os med mindre enkeltstående opgaver. Det behøver ikke bare være med planter. Men kan f.eks. også være mindre arbejdet med natursten mv.

Omlægning af haven

Vi udfører også større forandringer og omlægninger i haven. Ofte er en eksisterende have et følsomt område at arbejde i. Fordi der skal passes på det eksisterende. Så selv om vi har maskinerne til det. Så kan det nemt ske at opgaven skal udføres med håndkraft. Og så er det det vi gør. Vi er klar på enhver arbejdsopgave. Vi kommer altid med glæde ud og ser på din opgave og naturligvis får du vores tilbud på skrift.

Forårsklargøring af haven

Et af vores mest populærere produkter er forårsklargøring af haven. Her får du rigtig meget for pengene. Fordi du både får sat haven i stand med det samme. Og at den indsats der lægges om foråret kommer dig til stor gavn hele sommeren. Så det er faktisk et rigtig godt produkt for enhver haveejer. I forbindelse med vi er i haven ønsker du måske mere udført. Eller forandringer i den oprindelige aftale. Også dette kan sagtens lade sig gøre.

Kontakt din Haveservice Horsens hurtigst muligt. Så vi kan få kikket på dine opgaver i haven.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud