Haveservice i Horsens

Bestil din haveservice!

Kontakt os i dag og få et tilbud

Uanset dine ønsker kan du altid kontakte os og få et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Se eksempler på vores haveservice

Se kundeudtalelser om vores haveservice

Nikolaj roser vores haveservice

”Det har været helt kanon godt. Karsten fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner har lyttet rigtig godt til hvad vi kunne tænke os i haven og har arbejdet hurtigt og effektivt. Og vi har fået nogen rigtig gode og fremadrettede råd til vores have.”

Anbefaling fra kunde til hækklipning

Her er en god udtalelse fra en virkelig tilfreds kunde til en af vores hækklipninger:

”Vi har simpelthen været så glade for at have Dansk Haveservice & Anlægsgartner til at være her for at ordne vores have i dag. Vi ringede i går og kunne allerede få udført arbejdet i dag. Så det er dejligt med hurtig effektivitet - vi har jo meget hæk her. Så jeg kan klart anbefale at bruge Dansk Haveservice & Anlægsgartner: for det er hurtig og effektiv service. Det er en overraskelse til min mand. Så han bliver glad når han kommer hjem og hækken er klippet. Godt arbejdet - vi er meget tilfredse!”

Lars er tilfreds med vores plantning af efeu på skråning

Lars udtaler: ”Jeg er ualmindelig godt tilfreds og syndes de står pænt tæt. Så jeg ikke skal gå og luge ukrudt. Så det er jeg meget glad ved.

 

Lone er glad for vores haveservice

Lone udtaler: "Det gik stærkt og I tog fat og alle de ønsker vi havde for haven dem ordnede I. Det var rigtig dejligt at få gode ideer også. Jeg har fået rigtig mange gode ideer til min have."

Jeg er super tilfreds

Verner der er kunde til træfældning fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner vil gerne anbefale os til andre. Verner fra Kolding anbefaler os varmt til træfældning “Jeg er super tilfreds. Det er simpelthen bare bingo. Jeg er rigtig glad. Jeg kan kun anbefale jer.“

Professionel haveservice i Horsens

Vi udfører haveservice for mange boligejere i Horsens og har derfor en stor viden om de muligheder, som du har for at forskønne din have.

Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan hjælpe dig med små og store opgaver, hvis du ikke selv har tid, lyst eller mulighed for det.

Bliv klogere på din haves muligheder

En have rummer mange muligheder, og det er slet ikke sikkert, at du har øje for dem alle. Du kan kontakte os og tale med os om de ønsker, du har. Det kan dreje sig om alt fra små opgaver såsom hækklipning til større anlægsarbejder, hvor du ønsker at give din have en større overhaling og totalt forandre udtrykket.

Specialopgaver en del af vores repertoire

Når vi laver haveservice i Horsens, har vi fingrene i mange forskellige opgaver. Det betyder, at vi også har erfaring med større omlægninger og forandringer, der helt kan ændre det udtryk, som din have har. Lad os sammen se på, hvilke behov og ønsker du har, hvorefter vi i fællesskab kan lægge en plan for arbejdet.

Haveservice i Horsens året rundt

Vi hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner yder haveservice i Horsens året rundt. Haven har nemlig konstant brug for opmærksomhed, hvis du ønsker, at den skal blive ved med at vise sig fra sin bedste side. Lad os klare alt det, du ikke evner eller har lyst til – lige fra fældning af træer til klipning af hækken i løbet af sommeren og efteråret.

Forårsrengøring i haven

Det er ikke kun dit hjem, som du bør gøre forårsrent. Efter en lang vinter, hvor det er svært at gøre noget ved haven, vil den takke dig, hvis du giver den en ordentlig overhaling til foråret. Du vil nyde godt af denne forårsrengøring hele sommeren og få meget mere ud af din have, end du plejer. Lad os snakke sammen om, hvad vi kan gøre for dig, og hvilke tiltag du ønsker foretaget.

Når vi udfører Haveservice