Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Haveservice

Skal hækken klippes, eller er der et gammelt træ, du gerne vil have fjernet i en fart. Vi kan hjælpe dig med både små og store opgaver, så du og din familie igen kan nyde din have for fulde drag. Lad os om det hårde arbejde.

Nyanlægning

Er græsplænen eller bede domineret af ukrudt og mos? Eller trænger du blot til fornyelse i haven, kan vi hjælpe dig med at anlægge alt fra græsplæner til ildsteder og give haven et blomstrende liv, du vil elske.

Plantearbejde

Hænger dine blomster med hovedet, eller har du ikke helt tjek på stauderne? Trænger dine bede til en kærlig hånd, kan vi hjælpe dig med at genskabe det flotte udtryk, så du igen kan nyde haven og dine omgivelser.

Anlægsgartner

Vi kan hjælpe dig med at anlægge din have, så den lever op til de forventinger og de behov, du har. Vi har stor erfaring med store såvel som mindre projekter og går til opgaven med professionalisme og ildhu.

Belægning

Skal havefliserne have et nyt og flot udtryk, eller mangler terrassen liv? Vi sørger for, at den nye belægning passer til boligen og de øvrige omgivelser, så du får en helstøbt oplevelse. Hurtigt, enkelt og professionelt.

 

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud