Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Vi udføre gerne din græsplæne – Kontakt os straks idag

af | maj 11, 2018 | Anlægsgartner

Dansk Haveservice & Anlægsgartner udføre hvert år mange kvalitets græsplæner og vi vil også gerne anlægge din græsplæne

Anlægning af græsplæne er en hjertesag for os

Vi har specialiseret os i anlægges af kvalitetsgræsplæner til private og erhverv. Vi ønsker ikke at anlægge græsplæner hvor der er gået på kompromis med kvaliteten.  Så for os er kvalitets græsplæner en hjertesag. For det vil resten af din tilværelse i hjemmet vil være en væsentlig forskel for dig om græsplænen er anlagt ordenlig fra starten. Derfor er det forberedende arbejde til græsplænen mindst lige så vigtig for os som den endelige finish.

Græsplænen er vigtig for dit hjem og familieliv

Græsplænen er en af de ting der er helt afgørende for kvaliteten af din – og din families udeliv. Derfor skal kvaliteten af græsplænen altidvære i orden forbindelse med anlæggelsen. Græsplænen har også store nyttefunktioner i forhold til hjemmet. F.eks. i forbindelse med afvanding af haven og hjemmet – her er kvaliteten af det forudgåden jordarbejde ekstremt vigtig.

Jordbearbejdning er vigtigt i anlægning af græsplæne

En godt anlagt græsplæne har ud over at være en dejlig græsplæne for hjemmet også mange skjulte og usynlige egenskaberder også gerne skulle være i orden. Græsplænen skal være tør og fast uden vandpytter. Græsset skal sikre huset og hjemmet og holde grunden drænet. Den skal være jævn og sikker. Disse ting afgøres at de grundlæggende ting som du ikke umiddelbart kan se på overfalden af græsplænen.

Brug os og vær sikker på kvaliteten

Det er en hjertesag for os at arbejdet hele vejen igennem er udført ordenligt og grundigt. Derfor kan du med os være sikker på den optimale kvalitet. Vi er altid interesserede iat udføre en velanlagt græsplæne og vil aldrig gå på kompromis med vores jordarbejde eller med de dele af arbejde der afgør at du på en solid og holdbar græsplæne af god kvalitet.

En god græsplæne sikre dig livskvalitet så lad os anlægge din græsplæne

Kontakt allerede i dag Dansk Haveservice & Anlægsgartner for en professionel samtale om en god græsplæneved dit hjem

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud