Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Træfældning af birketræ i Århus – Tidligere beskåret birketræ fældes nu af topkapper

af | aug 1, 2023 | Beskæring, Stubfræsning, Træfældning

Udtalelse fra kunden til træfældning i Viby i Århus:

Har fået fjernet en stor hængebirk.Kom til den aftalte tid, fjernede træet og så ryddede de flot efter sig.
En virkelig god oplevelse sammen med behagelige og hårdt arbejdende “træfældere”
Hilsen Rie

Før billede – Den fine hængebirk har i nu 50 år knejset over haven:

Traefaeldning-Aarhus-Viby-Topkapper-

Det er en mægtig hængebirk der gennem nu 50 år har præget haven. Flere gange gennem sin historie er træet blevet topkappet. Men vokser forsat med utrolig hast. På det seneste har kunden lagt mærke til visse svaghedstegn i træet. Bl.a. er en større gren knækket. Hvilket får kunden til at føle sig utryk ved træet i haven.

Efterbillede: Hængebirken er fældet ned af topkapperne og der står den stub tilbage i haven som kunden ønsker

Traefaeldning-Aarhus-Viby-Topkapper-

Kunden har udtrykt ønske om at der efter vores arbejde med træfældningen af hængebirken i haven står en større stub tilbage. Som er velegnet til fuglekasser. Kunden har angivet nogen mål. Men kommer også ud ved afslutningen af vores arbejde og godkender hver enkelt snit. Stubben står tilbage præcis som kunden har ønsket det. Så det er nemt af anbringe fuglekasser på stubben.

Der er nok at se til for topkapperen til en træfældning – Der skal være styr på liner og sikkerhed

Traefaeldning-Aarhus-Viby-Topkapper-

Det kræver stor viden og ekspertise at arbejde oppe i trækronerne i de store træer. Den viden og ekspertise har er den faguddannede topkapper i besiddelse af. Det kræver omfattende viden og erfaring vedrørende flere ting: sikring ved ræb. Motorsave, sikkerhedstøj, træernes struktur og opbygning. Samt mange flere andre ting.

Overblikket, sikkerheden og motorsaven er topkapperens vigtigste fokusområder ved en træfældning

Traefaeldning-Aarhus-Viby-Topkapper-

Intet overlades til tilfældighederne i forbindelse med topkaperens arbejde i trækronerne. Hver enkelt gren undersøges omhyggelig. Desuden skal al værktøjet til stadighed bæres med rundt i træet. Topkaperen elsker sit arbejde og kan ikke forestille sig noget andet liv end det i trækronerne. Der er altid opbakningen fra jorden. Hvor jordfolkene står beredvilligt bi i arbejdet.

Så lægges der sidste hånd på træfældningen i Viby ved Århus

Traefaeldning-Aarhus-Viby-Topkapper-

Så er der ved at være lagt sidste hånd på træfældningen med topkapper af hængebirken i Viby i Århus. Nu skal kundens hentes med ud og anvise vores sidste præcise snit for afslutningen af vores arbejde med træfældning i haven. Således at der kan blive en fin og smuk stub ud af hængebirken. Fuglene i haven kommer til at bo fint i stubben efter træet. Det er en vemodig dag i haven. Da træet gennem livet har betydet meget for vores kunde.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud