Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Træbeskæring i Middelfart – Beskæring af træer styrker din have med lys og luft til dig og huset

af | feb 10, 2018 | Beskæring

Vi giver dig gerne et tilbud på alle dine opgaver med træbeskæring i Middelfart. Og klare også mange andre opgaver i haven. Lige fra store vanskelige træer til bambus og buske.

Trætop og Trærod – vi giver altid et godt tilbud på træbeskæring i Middelfart

Vi klarer i øvrigt alle opgaver vedrørende træet. Så det behøver ikke kun være beskæring af træer du kontakter os om når du overvejer træbeskæring i Middelfart. Så når vi kommer og besigtiger din opgave med træfældning er du også velkommen til at tage andre opgaver i haven op med os. Ja, faktisk er vi interesseret i at hjælpe dig med at løse alle opgaver i din have. Og så er det jo god at få snakke t det hele igennem når vi nu alligevel er der for at så på træfældning.

Træbeskæring i Middelfart

Der kan være mange godt grunde til at beskære et træ. Men det er jo ikke sikker at din holdning til beskæring af træet er entydigt. Det kan være træet betyder noget for dig. Og du egentligt gerne vil behold det uændret. Men at det tager for meget lys. Her kan vi dog anvendes mange andre teknikker der er skånsomme for træet. Topkapning og beskæring er nogle af dem. Så du er også altid velkommen til at spørge om alternativer til træfældningen.

Træer kan fældes hele året – og vi fælder gerne dine træer

En ting er helt sikkert: kan fældes hele året. Vi kommer altid gerne ud og får en snak med dig om dine opgaver med træfældning. Træer er store væsner og fylder ofte meget i haven og landskabet. Derfor giver det også store virkninger når de fældes. Der kan være mange gode grunde til at fælde træet. Men det kan være at du også gerne vil have opgaven vendt engang. Og vi giver gerne nogle gode råd med på vejen.

Stubfræsning

Det kan nemt ske at du gerne vil af med de stubbe som træfældningen efterlader. Det hjælper vi også gerne med. En af de mest skånsomme metoder – som samtidig også på mange måder er den mest effektive er stubfræsning med en maskine til stubfræsning. Den er let og ødelægger ikke normal jod i en have. Den efterlader jod med flis og savsmuld i. Herefter kan du bare jævne jorden og genplante. Eller du kan foretage jordfordeling ve dat udskifte jorden.

I Middelfart og omegn eller i det øvrige Trekantområde er du altid velkommen til at kontakt os med din opgav med træfældning og de tilknyttede opgaver.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud