Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Træbeskæring i Kolding – Beskæring af træerne giver lys i haven

af | feb 9, 2018 | Haveservice

Når du kontakter os for et tilbud om træbeskæring i Kolding vil vi komme ud og se på din opgave så hurtigt som muligt. Og give dig et godt tilbud. Træbeskæring er samtidig et indgreb i haven arkitektur. Det giver både muligheder og begrænsninger. I den forbindelse giver vi dig gerne et råd med på vejen. Vi udfører træbeskæring med og uden oprydning.

Kvalitetsbevidst træbeskæring i Kolding

Der er mange hensyn at tage når et træ skal beskæres. Mange af dem har du nok overvejet når du kontakter os. En træbeskæring er en stor begivenhed i haven og vil oftest fuldkommen forandre havens rum og arkitektur. I den anledning ønsker du måske et godt råd med på vejen. Det giver vi gerne. Det kan være du ønsker at komme videre med nye træer i haven når de gamle tæer er væk. Alt det er godt at få en snak om.

Lad os også give dig et tilbud på træfældning

Vi er altid parate til at komme ud i din have, skov eller grønne områder og give et uforpligtende tilbud på din opgave med træfældning. Vi får snakket hele opgaven igennem vedrørende selve træfældningen, oprydningen og hvad der skal ske med stubbene. Har du andre grønne ting eller opgaver i haven så er de mere end velkommen til at tage dem op med os.

Stubfræsning & rodfræsning

Et af de populære tillægsprodukter til træfældning er stubfræsning. Hvor stubben fjernes ned i jorden. I en aftalt kvalitet. Måske skal stubben bare lige ned under jordoverfladen so der kan komme græs på. Eller i andre tilfælde skal den fjernes i stor dybde så der kan genplantes med forfinede kvalitetskrævende planter. Alt det får vi en god snak om i forbindelse med tilbudsgivningen.

Lad os beskære dine træer for træer kan beskæres store dele af året – så kontakt os straks i dag.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud