Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring og få et tilbud

Træbeskæring i Horsens – Kroneløft og beskæring af træer – Vi giver dig lys i have med vores beskæring af dine træer

af | feb 10, 2018 | Beskæring, Haveservice

Kontakt os til hver en tid om din træbeskæring i Horsens

Topkapning og træbeskæring i Horsens

Træbeskæring i Horsens udføres efter de klassiske arbejdsgange efter skovhuggermetoden og principper for topkapning. Med retningsbestemt nedføring af stammer og grene. Og der er mange metoder vi kan benytte os af. To af disse er topkapning og beskæring. Vi vil også kunne hæve kronen. Alt dette har til formål bl.a. at ændre lysforholdene. Så du slipper måske helt for at fælde et træ du i øvrigt er glad for.

Lad os beskære dit træ

Vi vil altid være glade for at kunne hjælpe dig med træbeskæring i Horsens – vi interesseret os også for avanceret- og vanskelig beskæring af træer – samt træbeskæring i Horsens med kran med lift. Så du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på træfældning eller andet arbejde i forbindelse med dine træer. Vi udøver forskellige former for træfældning alt efter forholdene. Så vi vil altid kunne hjælpe dig. Vi kan også hvor det er muligt udføre træbeskæring i Horsens  kran. Så er der ryddet op i en og samme arbejdsgang.

Vi uføre også træfældning – og træer kan fældes hele året

Det giver næsten sig selv at træer kan fældes året rundt. Alligevel kan der være særlige hensyn der nyttiggør forskellige vejrforhold i forbindelse med træfældning. Er jorden særlig blød kan det være en fordel med frostvejr for at undgå mærker i jorden. Vi tager altid gerne en snak med dig om de lokale forhold. Det kan være at træet slet ikke bør fældes når du hører om de mange muligheder for beskæring og topkapning der også kan ændre lysforhold og lysindfald. Som et alternativ til helt at fælde træet.

Stubfræsning

Det er som reglen ikke noget kønt syn med en eller flere stubbe i sin have eller grønne område. Så det er som reglen en stor fordel af komme af med dem. Vi har stubfræseren der kan klare opgaven. Du kan altid med fordel overveje stubfræsning og rodfræsning i forbindelse med træfældning. Vi udføre meget gerne stubfræsning og rodfræsning i forbindelse med træfældningen. Og vi kommer også gerne og udføre dette som en separatopgave.

Skal vi tage en uforpligtende snak om din træfældning ?

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring og få et tilbud