Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Træbeskæring i Fredericia – Beskæring af træerne forandre havens rum og giver lys og luft i haven

af | feb 10, 2018 | Træfældning

Vi foretager gerne din træbeskæring i Fredericia hvor vi beskære dine træer overalt i Fredericia, Erritsø og omegne

Kontakt os om din træbeskæring i Fredericia

Det er godt at du kontakter os hurtigst mulige vedrørende din træbeskæring i Fredericia og opgaver med træer du står med på hånden. Så kommer vi nemlig ud og snakker med dig op opgaven. Det er altid dine ønsker der står først for. Men det er set at der er kommet helt andre løsninger på bordet end den oprindelige. For der er mange andre genveje til lys og luft end bare at fælde træerne. Men er det det der skal til. Så er det det vi gør.

Vi udføre også professionel træfældning i Fredericia

Vi klare alle former for Træfældning i Fredericia og har også være ude til opgave hvor andre virksomheder har måtte give op overfor opgaven. Ofte er træfældningen retningsbestemt. Og så kræver det alligevel en del at have styr på det. Vi kan forestå hele opgaven vedrørende den træfældning du står med. Og kikker gerne på andre opgaver for dig når vi alligevel er ud og se på træerne. Her kommer vi også med et godt råd hvis det er det du ønsker.

Tilknyttede services til træfældning og Træbeskæring i Fredericia

Der er mange af vores produkter du kan benytte dig af i forbindelse med træfældning. Du har måske andre træer i haven der ikke skal fældes – men der skal alligevel ske noget med dem? Så kan topkapning, kroneløft eller beskæring være nogen af mulighederne. Der er også oprydningen efter træfældningen. Det er også noget vi kan tage os af. Og et godt råd om haven i øvrigt er også noget vi gerne vier når vi alligevel er ude i haven og kikke på træerne.

Stubfræsning

De stubbe der efterlades af træfældningen er ofte noget du ønsker at slippe af med. Vi har de professionelle maskiner til fjernelse af stubbe på en god og skånsom måde. En af de mest populære metoder er at stubben fræses værk med en stubfræser. Den er skånsom for jorden i din have og laver stubben om til savsmuld og flis der blandes om med den tilstedeværende jord. Du kan så engen genplante i jorden om den er eller udnytte muligheden til at foretage jordforbedring

Så kontakt os hurtig muligt så vi kan komme ud og få set på dine træer

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud