Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Topkapning i Århus – Haveservice med træfældning af topkapper

af | nov 9, 2023 | Beskæring, Haveservice, Træfældning

Førbillede: Træerne omkranser hele haven, og danner en høj himmel. Kunden ønsker mere lys og himmelrum ind i haven

Topkapning-Traefaeldning-have-Aarhus-Oestjylllan-

Vores kunde ønsker at reformere denne have ved at fælde en del større træer der befinder sig i kanten af haven. Han er selv gået foran og har fældet end del tæer og buske rundt i haven. Men er nu er de resterende planter ved at nå en størrelse hvor han har brug for professionel hjælp. Og har tilkaldet os.

Efterbillede: Slev om vi mangler ligt endnu for at blive færdige er der kommet meget mere lys og himmelrum ind i haven

Topkapning-Traefaeldning-have-Aarhus-Oestjylllan-

Det har hjulpet at få de store træer væk i haven. Og haven er alligevel omgivet af smuk skov. Der nu kommer til syne fra huset og dets terrasser. Der er gået som forventet og kunden og dennes hustru glæder sig over resultatet af vores arbejde. Det har givet lys og luft.

Vi sikrer os i arbejdet under samtlige sikkerhedshensyn som Topkapning i Århus kræver

Topkapning-Traefaeldning-have-Aarhus-Oestjylllan-

Der er en del forberedelser før topkapperen og dennes hjælper er helt på plads i træerne. Alle sikkerhedshensyn går forud og tages. Der arbejdendes efter rettidig omhu. Og hele opgaven gennemtænkes før vi kan går i gang. Første opgave bliver så at kravle op i træet. Og gøre klar til de første snit.

Topkapperen arbejder systematisk og går taktisk frem efter nærmere vurdering af hvert træ

Topkapning-Traefaeldning-have-Aarhus-Oestjylllan-

Topkapperen i Århus er her godt på vej op i træet. På vej op har han taget en del snit. Det giver frirum til arbejdet når alle de mindre grene er væk. På samme måde arbejder han sig helt op i træets top. Og fælder herefter træet på vej ned.

Der fældes også træer efter skovhuggermetoden

Topkapning-Traefaeldning-have-Aarhus-Oestjylllan-

Det kan være noget forskelligt hvorledes vi vælger at fælde hvert træ i en samling. Nogle træer fældes med topkapper. Ander træer fældes fra stubben. Som du kender det i skovene. Andre igen topkappes ned til en vis højde. Og fældes derfra i bundens med en motorsav. Det er det topkapperen her gør klar til.

Det fællede træ opdeles i bærbare stykker

Topkapning-Traefaeldning-have-Aarhus-Oestjylllan-

Skovhuggeren er her i gang med at opdele det fældede træ med sin motorsav. Det vil gøre det nemmere for kunden selv at rydde op efter arbejdet. Vi har aftalt med denne kunde at han selv rytter op efter vores arbejde. Og nu er vi ved at være klar til at hen kan begynde sin oprydning i haven

Nu er træet delt op og det er nemt for kunden selv at bortskaffe og rydde op i haven

Topkapning-Traefaeldning-have-Aarhus-Oestjylllan-

Sådan ser træet ud. Efter endt arbejde. Perfekt til brændeovnen eller til bål stedet. Ander gange kraner vi det bare på en lastbil. Så kommer det samfundet til gode i de store flisvarmeværker i Sønderjylland. Det er en god samfundsmæssig gevinst. Det vigtige for haveegeren er at der i første omgang bliver ryddet op i haven som han selv ønsker det.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud