Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Tømrerarbejde fra Dansk Haveservice & Anlægsgartner

af | nov 29, 2015 | Anlægsgartner

En dygtig tømmer har nok at se til i en have. Dansk Haveservice tilbyder dig løsninger for alt dit tømrerarbejde vedrørende din have.

I denne artikel ser vi på nogen af mulighederne for tømrerarbejde i haven

Pergola, Havelåger, plankeværk, hegn og stakit, terrasser i træ, læskærme, gelænder, udestuer, havestuer, legehuse, og halvtaget er blot nogle af de ting en tømrer kan gøre for dig i haven. For der er flere ting i en have der kræver en god tømrer end man lige går og tror. Derfor er det også vigtigt for dig at Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan levere ekspertise indenfor tømrerarbejde til din have.

Kvaliteten er i orden i godt tømrerarbejde

Det er vigtigt at tømrerarbejde udføres håndværksmæssigt forsvarligt og indpasses ind i havens øvrige atmosfære og projekter. Og at det udførte arbejde er med til at skabe sammenhængen mellem huset og haven. Derfor er det vigtigt at håndværkeren har øje for helheden. Samtidig skal detaljen være i orden og arbejdet i sig selv tage sig ordentligt ud.

Dialog med kunden

Tømrerarbejdet i din have bliver bedst når der er en fin og åben dialog mellem dig som kunde og den udførende håndværker. Derfor er Dansk Haveservice & Anlægsgartner interesseret i at få en god snak med dig om dit projekt i haven. Hvor vi stille og roligt gennemgår de muligheder der er for at vores fine tømrerarbejde bidrager til den ønskede udvikling af din have.

Bruge af eget træ til tømrerarbejde

Det kan endda være muligt at det træ der skal anvendes i tømrer og snedkerarbejdet vokser i din egen have. Det kan være du har en have med store træer eller en ejendom med en skov eller lund hvor der kan fældes træer som kan skæres op til de ting du ønsker. Det kan være bænke eller et shelter. Prøv at hør os om mulighederne.

Dansk Haveservice & Anlægsgartner kan hjælpe dig med en professionel tømrer til dine arbejder i haven. Og du er naturligvis også velkommen til at drøfte andre projekter i hjemmet eller virksomheden med vores folk. Dansk Haveservice & Anlægsgartner udføre fest opgaver i trekantsområdet, Vejle, Kolding, Fredericia, Middelfart og Horsens. Vi afgiver tilbud i hele Danmark.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud