Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning på Frederiksberg danner grundlag for ændring i forhaven

af | dec 31, 2023 | Stubfræsning

Førbillede: Denne stub præger forhaven og skal fjernes for at give plads til ændringer

Stubfraesning-Frederiksberg-Koebenhavn-

Så er vi ude til stubfræsning på det hyggelige og idylliske Frederiksberg til stubfræsning af denne gamle stub. Det er spændende at tænke på de mange gamle og forefinde planter i denne smukke bydel. Men for alt kommer der en afslutning. Og der er kun stubben tilbage. Og nu er dens tid rendt ud.

Efterbillede: Nu er træstubben fjernet og der er plads til forandringer i haverummet

Stubfraesning-Frederiksberg-Koebenhavn-

Nu er træstubben knust og væk og vores kunde kan komme vider med sit projekt i forhaven. Det var en nem opgave. Men vi skulle passe på ikke at ramme skuret. Det kræver lidt oprydning. Men alt det tunge arbejde med træstubben er løst. Vi er glade for at kunden er tilfreds med udførelsen af stubfræsningen.

Her er vi halvvejs i opgaven med fjernelse af træstubben

Stubfraesning-Frederiksberg-Koebenhavn-

Vi ser her hvorledes stubfræseren arbejder sig igennem træstubben. Det drejer sig om at få hele træstubben væk. Uden at skade træskuret. Kunden vil gerne formulere et nyt uderum i sin forhave. Derfor er fjernelsen af træstubben vigtig. Og vi er godt på vej i arbejdet med bortfræsning af træstubben.

Stubfræseren forvandler træstubben til støv og savsmuld

Stubfraesning-Frederiksberg-Koebenhavn-

Her kan vi tydeligt se hvorledes stubfræsning arbejder. Vi forvandler ganske enkelt hele træstubben til støv, flis og savsmuld. Det er et ganske let materiale som kunden på nem vis sagtens selv kan tage sig af. Nogle gange fordeles det rundt i eksisterende havebede. Andre gange bringes det til formuldning på genbrugspladsen.

Det drejer sig om at komme tæt på med stubfræseren uden at skade træskuret

Stubfraesning-Frederiksberg-Koebenhavn-

Udfordringen i denne opgave er at få fjernet hele træstubben uden at skade det eksisterende træskur. Efterhånden som arbejder glider frem passer vi mere og mere på hvorledes vi arbejder med – og manøvreret stubfræseren. Det lykkes fint og vi får fjernet hele træstubben uden at det sker det mindste med træskuret.

Nu kan Stubfræseren komme hen og hjælpe dig i din have på Frederiksberg

Stubfraesning-Frederiksberg-Koebenhavn-

Så er vi færdige i haven på Frederiksberg. Stubfræseren er igen læsset på traileren. Og vi skal ud i andre haver på Frederiksberg, København, Nordsjælland. Vi glæder os til at komme hen og hjælpe dig i din have med dine træstubbe og rødder. Sådan at du også kan komme vidder med dine drømme projekter i haven.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud