Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning og Rodfræsning i Virum – Store træstubbe med langstrakte rødder præger hele græsplænen i Virum

af | okt 26, 2023 | Haveservice, Stubfræsning

Udtalelse fra vores kunde Steen Kønigsfeldt

Hurtig og effektiv fjernelse af to store grantræsstubbe 60 cm med tilhørende rødder super arbejde.

Førbillede: Store træstubbe og mægtige rødder præger haven

Stubfraesning-Rodfraesning-Virum-Storkoebenhavn-Sjaelland-

Det er en spændende opgave Steen Kønigsfeldt får os kastet ud i. Ikke alene er der store træstubbe i haven. Hver stub har også forbundet sig med haven via store rødder der breder sig ud i alle retninger. Så for at opgaven skal blive ordentlig udført og komme til at repræsentere en endelig forbedring af haven skal alt med og fræses op.

Efterbillede: Træstubbene er fræset ned og det samme er rødderne, Steen står nu overfor et større efterfølgende oprydningsarbejde

Stubfraesning-Rodfraesning-Virum-Storkoebenhavn-Sjaelland-

Det vækker glæde hos Steen Kønigsfeldt da han ser resultatet af vores stubfræsning i sin have. Selv om oprydningsarbejdet bliver omfattende er det godt at vi har fræset alle træstubbene ned og også har fræset alle siderødderne der kikkede op i græsplænen. Nu vil siderødderne ikke længere komme i vejen for græsslåmaskinen.

Billede viser en af de træstubbe der er blevet fræset ned i Virum

Stubfraesning-Rodfraesning-Virum-Storkoebenhavn-Sjaelland-

Stubfræseren er blevet færdig med en af træstubbene. Bare denne ene stub har afgivet maser af flis og savsmuld. Men der kommer meget mere endnu i denne have. Der er nemlig mere end en træstub. Og hver af dem har mægtige siderødder i græsoverfladen. Alt skal fræses for som udgangspunkt at få sat skik på græsplænen.

Stubfræseren står her midt i sit arbejde – Det er tydeligt at se at vi har forfulgt siderødderne rundt i græsplænen

Stubfraesning-Rodfraesning-Virum-Storkoebenhavn-Sjaelland-

Det er vigtigt at se sig godt for i en opgave som denne. Sørger for at vi får alle rødderne med. Ellers ligger de tilbage i græsplænen og danner udgangspunkt for at folk kan falde over dem og rødderne vil også ligge og genere græsslåningen. Så det er en samlet opgave med fræsning af både træstubbe og trærødder.

Stubfræseren triumferer over den knuste træstub

Stubfraesning-Rodfraesning-Virum-Storkoebenhavn-Sjaelland-

Det drejer sig om at komme godt i bund med hver træstub. Det er nemlig ikke nok bare lige at kradse i overfladen. Der skal godt i bund med opgaven. For at få plads til et jordlag hvor græsset efterfølgende kan gro og trives. Her har stubfræsning gjort sit arbejde. Og den efterfølgende oprydning skal sikre de rette betingelser for genplantning af græsplænen.

Fræsningen er færdig og vi forlader haven

Stubfraesning-Rodfraesning-Virum-Storkoebenhavn-Sjaelland-

Hvor der før var træstubbe og mægtige trærødder er der nu flis, jord og savsmuld. Vi giver de bedste råd til kunden om hvorledes han skal forhold sig til oprydningen i forhold til at kunne plante en ny græsplæne. Vi er færdige med opgaven og kunden tager sig selv af oprydningen og glæder sig til den forbedrede græsplæne han med tiden vil opnå.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud