Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning og rodfræsning i Aalborg, Nordjylland – Træstub forvandles til blomstertæppe

af | jun 30, 2023 | Stubfræsning

Udtalelse fra kunden

Stubfræsning

Super fint arbejde, helt som aftalt. Kan varmt anbefale dette firma.

Michael Jensen

Førbillede: Den kraftige træstub har stået i haven et godt stykke tid

Stubfraesning- Rodfraesning -Aalborg-Nordjylland-Hasseris-

Det er aldrig skønt at have en træstub midt i græsplænen. Men denne træstub kan vist tage modet fra de fleste. Stubben er sig selv meget omfattende. Men står også på en bakke der må forudsiges være fyldt med rødder. Så det er ikke bare træstubben – men også rødderne der skal væk.

Træstubben står på sin egen lille bakke midt i den flade græsplæne

Stubfraesning- Rodfraesning -Aalborg-Nordjylland-Hasseris-

Som vi kan se er der en støre jordvold omkring træstubben. Træer og planter kan ud over årene sagtens samle noget jord omkring foden. Men i dette tilfælde skuldes det en tidlige sænkning af den omgivende græsplæne. Jorden ind til træet har man li forbindelse med arbejdet ladet ligge. Så hele dette område er fyldt med stub og rødder og skal totalt jævnes for at komme i niveau med græsplænen.

Efterbillede: Kunden har lagt jorden på plads – og forberedt lille blomstereng

Stubfraesning- Rodfraesning -Aalborg-Nordjylland-Hasseris-

Som hovedregel bliver stubfræsning solgt uden oprydning. Hvilket også er sket i dette tilfælde. Kunde har selv valgt at rytte op. Så snart træstubben er knust af stubfræseren kan de fleste sagtens selv komme videre med haven. VI må sige at kunden på baggrund af stubfræsningen har udført et professionelt stykke arbejde. Området passer i plan med den omgivende græsplæne. Så det skal nok blive til en flot græsplæne.

Hvad er det grønlige klæde midt i udfræsningen?

Nu spekulerer du sikkert på det grønlige klæde der er midt i det udfræsede område: faktisk er det et biologisk nedbrydeligt klæde som indeholder blomsterfrø Og kunden har nu ganske klogt placeret dette klæde midt i udfræsningen. Det vil blive en kommende sommer med skønne blomster i haven 😊

Stubfræseren placeres rettelig i forhold til træstubben

Stubfraesning- Rodfraesning -Aalborg-Nordjylland-Hasseris-

Det første vi gør i forbindelse med en opgave om stubfræsning er altid at bringe stubfræseren hen til arbejdsområdet. I det her tilfælde til træstubben midt i græsplænen i Aalborg. Derefter udsøger vi hvor vi skal begynde at fræse. Mht. at opnå det bedste resultat. Her skal resultatet være at kunden skal kunne skabe ny græsplæne der står i forhold til den eksisterende græsplæne. Så i dette tilfælde er netop det vores mål med stubfræsningen.

Stubfræseren er nu godt i gang med træstubben i Aalborg i Nordjylland

Stubfraesning- Rodfraesning -Aalborg-Nordjylland-Hasseris-

Et af de helt vigtige formål med stubfræsning er altid at knuse kærnen i træstubben. Næsten uanset hvor gammel en træstub kan det være meget vanskeligt for andet end en stubfræser maskine at få has på træstubbens kærne. Når først kærnen er knus er det oftest meget nemmere for andre maskiner – f.eks. gravemaskiner – at arbejde videre med rødderne. Og i og for sig kan stubfræseren også sagtens bortfræse rødderne. Det er jo faktisk det vi også gør i denne opgave.

Stubfræseren går grundigt til værks med den Nordjyske træstub i Aalborg

Stubfraesning- Rodfraesning -Aalborg-Nordjylland-Hasseris-

Vi arbejder os systematisk frem gennem området. Alle rødder skal med op. Og selve træstubben skal knuses fuldstændig. På et tidspunkt holder vi en pause. Det benytter kunden til at foretage en oprydning efter det hidtidige. Hvilket efterfølgende gør det lettere for os at arbejde videre med stubfræsningen. For at få det hele med må vi køre til træstubben fra forskellige vinkler.

Så rækker stubfræseren helt ned med sin snabel for at få fat på alle rødderne

Stubfraesning- Rodfraesning -Aalborg-Nordjylland-Hasseris-

Som vi ser, er træstubben knust. Så nu drejer det sig om at få fat på samtlige trærødder. Normalt kan man i mange tilfælde lade selve rødderne ligge i jorden. Men i forbindelse med dette job er det vigtigt at fjerne rødderne. Netop fordi træstubben har stået i en bakke. For at skabe et plant niveau skal trærødderne inde i bakken naturligvis også knuses.

Så har stubfræseren endelig knust og sønderdelt den aalborgensiske træstub

Stubfraesning- Rodfraesning -Aalborg-Nordjylland-Hasseris-

Så er vi færdige med opgaven vedrørende stubfræsning her i Aalborg i Nordjylland. Og vi kan komme videre ud i din have for at fjerne de uønskede træstubbe. Du ringer bare til os med det samme vedrørende din opgave omkring træstubbe i din have. Det samme med rødder i haven hjemme hos dig. Så kan det være vi finder en pis med det samme. Så vi straks kan komme hen og løse opgaven hjemme hos dig.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud