Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning

Skal du have fjernet en stor stub? eller mange små træstubbe? Så er Stubfræsning det rigtige valg for dig.

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Først og fremmest er stubfræsning en forholdsvis skånsom metode til fjernelse af stubbe og rødder. Og der kan til opgaven anvendes forskeligartede maskinder med forskelige egenskaber. De enkelte maskinder variere en smule i måden de arbejder på. Det gøre at du altid kan finde en maskine der kan klare den opgave du står med i den kvalitet du ønsker. Ved den fineste stubfræsning i første kvalitet vil du uden problemer kunne genplante et træ præcis oven i samme punkt hvor der tidliger har stået et træ.

”Er du klar over at med dyb Stubfræsning i den fineste kvalitet vil du kunne genplante træer og andre planter direkte oven i samme punkt hvor det gamle træ oprindelige stod.”

Rodfræsning

Skal du have bortfræset mange rødder eller løsnet jorden i et areal så er rodfræsning det rigtige valg for dig.

Selv om selve stubbe er væk så kan der sagtens være omfattende rodsystemer i jorden som vil kunne generere dig i arbejdet i haven – muligvis står du med et helt bed hvor du ønsker at starte forfra men som nu er fuld af rødder og stubbe. Du skal derfor overveje hvor meget arbejdet med stubfræsning og rodfræsning skal brede sig til siden uden om den synlige stub. Det kan vi også sagtens snakke med dig om. En af de ting du skal overveje er at hvis noget af stubbeene og rødderne er tilbage i jorden vil resterne der er biologisk materiale synke sammen med tiden hvilken kan give sætning i jordoverfladen. Så det kan senere blive nødvendigt at følge op ved at lægge lidt jord på.

“Vidste du at med rodfræsning i større områder vil du efterfølgende nemt kunne anlægge havebede eller græsplæner. Jorden bliver løs og lækker for dig at arbejde i når den er fræset igennem med en stubfræser”

Her kan du se forskellen på en Stubfræsning og Rodfræsning

Mens selve træstubben er måske knap 1 m2 i jordoverfladen så er hele arealet inden for cirklen kraftig tilgroet med trærødder. Dette areal udgør omkring 4 m2. Så der vil naturligvis være prisforskel på om du bare skal slippe af med selve træstruben eller om du skal have en solid stub- og rodfræsning i hele arealet.

Film: Kombineret Stubfræsning med Rodfræsning efter birketræ hos tilfreds kunde

”Jeg anbefaler kraftigt Dansk Haveservice & Anlægsgartner. I kom til tiden, aftalen var der med det samme og stubfræsningen og rodfræsningen er i orden. I gav en god rådgivning om at få hele området fræset op med det samme: da rødderne havde løftet en del jord i et større areal; det er jeg bare dybt taknemmelig for en god rådgivning. Mange tak.”

I filmen ser du resultatet efter stubfræsningen efter et birketræ. Et birketræ er i særdeleshed slem til at løfte den nærliggende jord. Og træets kraftigste rødder – træets fødder – er det utrolig fornuftig at få med når stubfræseren alligevel er i haven. Når man taget det hele med fra et lidt større birketræ bliver det på den måde nemt 6 til 12 m2 der skal fræses op. Det er klart at det så også ligger noget til prisen i forhold til bare at udføre en almindelig Stubfræsning.

Stubfræsning og rodfræsning udføres faktisk af samme maskine

Det er en maskine som den på billedet der anvendes til både Stubfræsning og Rodfræsning; maskinen kaldes en stubfræser. Maskinen på billedet er en FSI D 30 stubfræser. Som er en virkelig fin og kraftfuld maskine helt i den gode ende af skalaen. Den er faktisk også forholdsvis skånsom for haven. En stubfræser som denne er en kraftig, kostbar og avanceret maskine; derfor vælger mange at kontakte en professionel håndværker der med egen maskine kommer og udføre opgaven.

Stubfræsermaskinen kan bruges til mange ting i din have

 • Stubfræseren kan løsne jorden i forbindelse med at du anlægger og opretter havebede.
 • Stubfræseren kan blande jordforbedring i din havejord.
 • Genplant på samme sted. Med dyb stubfrsæning udført i god kvalitet kan du nemt genplante træer på precis samme punkt som det tidler træ stod. Dermed kan du bavere den fine balance i din have eller i landskabet.
 • Rødder fra bambus kan også fræses i stykker.
 • Fræse hækstubbe og rødder fra gammel hæk til genplantning af ny hæk.
 • Stubfræseren kan fræse ud til havebede i din græsplæne.
 • Stubfræseren kan fræse de havebede du gerne vil nedlægge. Så bliver jorden løs og nem at arbejde i og du kan komme videre med nye havebede eller anlægge græsplæne i samme område.
 • Stubfræseren kan fræse op til ny græsplæne.
 • Stubfræseren kan nedlægge din gamle græsplæne så du kan komme vider i dit arbejde med at få anlagt en ny græsplæne.
 • Stubfræseren kan rydde gamle have så du kan få en ny begyndelse i din have.
 • Stubfræseren kan løsne gammel forgroet og fast jord så du kan få en ny start med jordområdet.

En stubfræser maskine kan gøre masser af sådanne ting for dig i din have. Prøv at ringe til os på tlf. 8181 1414 med din opgave så taler vi om mulighederne med at vi hjælper dig med vores stubfræser.

Artiklen fortsættes efter annoncerne

Bestil professionel stubfræsning!

Bestil professionel træfældning

I kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat med Stubfræsning

Udtalelse fra kunde til Stubfræsning:

“Tak til jer i Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et fint og veludført arbejde i kom hurtigt og har udført et rigtigt flot resultat. Tak skal i have.”

Ejgil Rasmussen anbefaler vores træfældning

Udtalelse fra Ejgil Rasmussen

Ejgil Udtaler: “Vi er vældig godt tilfreds med det arbejde som er blevet udført her. Vi kunne jo se straks de startede med at bruge maskinerne at det havde de prøvet før. Og det er helt i top det arbejde de har lavet. Vi er vældig godt tilfreds med det. Skulle vi igen få brug for træfældning bliver det derfor også Karsten vi sender bud efter. Tak for arbejdet.”

Artiklen fortsætter

Opgravning af rødder

Gravemaskinen har travlt med at grave rødder og stubbe op i denne forhave. For efterfølgende skal der være kørefast belægning. Og så dur det ikke at der efterlades biologisk materiale i jorden – som vil kunne formulde og give sætninger.

Opgravning af rødder og stubbe er som udgangspunkt en noget mere hårdhændet metode for haven og grønne områder. Men kan sagtens have sin berettigelse. Opgravning af sikker at rødder og stubbe er helt væk. Og giver dig en ny start med mulighed for helt nye plante i frisk ny jord. Hvis der skal være belægning i området er opgravning den eneste rigtige løsning. Da komposten efter rodfræsning vil giver sætninger der med årene kan skade belægningen. Der kan nogle gange også argumenteres for at opgravning af rødder kan indebære større risiko for ledninger og kabler. Da rodfræsning er mere kontrolleret i hvor dybt man kommer i jorden.

Genplant på precis samme sted – Med dyb stubfrsæning udført i god kvalitet

Med dyb stubfræsning udført i bedste kvalitet vil du nemt kunne ganplante i pricis samme punk som det tidliger træ stod. Dermed kan du som haveejer eller forvalter af landskaber bevare den fine balance i haven eller landskabet.

Arbejdet udføres med eller uden oprydning

Der kan være en hel del oprydning efter en Stubfræsning. Som eksempelvis her hvor en mægtig stub i en skråning nu er blevet forvandlet til flis og savsmuld der ligger ud over hele fortovet.

Arbejdet med professionel fjernelse af stubbe og rødder aftales altid med ud uden oprydning. Det er meget forskelligt hvad der skal gøres; i forhold til hvad området efterfølgende skal genanvendes til. Skal der bare være græsplæne er forfinet oprydning ikke så påkrævet som hvis der skal være forfinede planter efterfølgende. Så skal der være forfinede planer i sarte kvaliteter kan det nemt være nøsvendigt at udskifte den fræsende materiale med ren muld i god kvalitet. Oprydning påvirker i i betydelig grad kvaliteten i forbindelse med stubfræsning. Derfor vælger mange kunder også selv at stå for den del af arbejdet. Så oprydningen og anden opfølgning på stubfræsning og rodfræsning er noget vi får os en god snak om i forbindelse med aftalen om arbejdet.

Stubfræsning med eller uden professionel oprydning ?

Film: Her fortæller vi dig om køb af Stubfræsning med eller uden efterfølgende professionel oprydning. De fleste forbrugere vælger selv at udføre den efterfølgende oprydning til fræsning af stubbe og rødder. Det kan de også sagtes da jorden jo er løs og nem at arbejde i efter den kraftige bearbejdning med den professionelle fræser. Kutymen er således at Stubfræsning og rodfræsning sælges uden oprydning. Men at oprydning kan tilkøbes efter ønske fra kunden.

Prisen på professionel stubfræsning – Hvad koster stubfræsning og rodfræsning ?

 

Det nemme og hurtige svar er at vi som reglen kan oplyse dig en pris på stående fod så snart vi ser opgaven. For det meste kan vi oplyse dig en pris direkte i telefonen når du fortæller om opgaven.

 

Sådan kan du nemt finde ud af din pris på din opgave med stubfræsning:

 • Ring til os på tlf. 8181 1414 og fortæl om opgaven – muligvis kan vi med det samme i telefonsamtalen fortælle dig en pris på din Stubfræsning.
 • En normalpris på stubfræsning aftales med udgangspunkt i at stubben er max 15 cm. over jorden og skal færsles ned til ca. 20 cm under jorden. Prisen kommer derefter grundlæggende ud fra hvor bredt der ønskes fræst ved jordoverfladen – grundprisen beregnes altså ud fra hvor bred stubben er der.
 • Er stubben mere end 15 cm. over jorden – skal mere end 20 cm. under jorden eller du ønser yderliger sideliggende jord og rødder fræst op: sker dettte arbejde på særlige tillæg til prisen.
 • Normalt lægges stubfrsæning ind i en tidsramme som vi aftaler med dig. Hasteopgver kan dot løses på anfrodring. Hvor vi f.eks. i hastesager straks kommer og løser opgaven. Her kan det komme på tale med et tillæg i prisen der dækker timeløn og brandstof i forbindelse med specialopgaven.
 • Stubfræsning sældes normalt udne oprydning. Ønskes oprydning sker dette til timebataling der kommer ud over stubfræsningen.
 • Send en mail til os med et par linjer om opgaven: størrelsen og højden på stubbene er vigtig for prisen – samt adgangsforhold til stubben.
 • Adgangsforhold og de landskabelige forhold (er der skråninger eller hældninger – der kan kræve specialmaskiner) er vigtig for prisen. Så det skal vi have noget at vide om i dit telefonopkald eller e-mail.
 • Vi glæder os til at komme ud og løse din opgave med Stubfræsning. Kontakt os med det samme på tlf. 8181 1414.

Fordelene ved professionel Stubfræsning

 • Stubfræsning eller Rodfræsning – Vi fjerne gerne dine stubbe og rødder. ring til os på tlf. 8181 1414 og bestil din stubfræsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en opgave vedrørende Stubfræsning eller Rodfræsning samt andre former for fjernelse af rødder. Stubbe og rødder i haven er altid irreterende i haver og grønne områder – og skønne at slippe af med. Så kontakt os hurtigst muligt for et tilbud på opgaven.

Slip af med stubbe og rødder – Få et godt tilbud på Stubfræsning eller Rodfræsning

Vi kommer meget gerne ud og giver dig et tilbud på fræsning af stubbe og rødder. Og tilstræber også altid at få arbejdet udført på forholdsvis kort sigt. Så kontakt os endelig hurtigst muligt – så slipper du snart af med de irreterende stubbe og rødder.

Udtalelse fra kunde

Udtalelse af kunde til stubfræsning: “Tak for godt arbejde ! Mvh Ulrik” Kunde til Stubfræsning på Citadelvej på Uhrhøj i Vejle.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud