Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning og Rodfræsning hos Tage i Vamdrup

af | mar 22, 2023 | Haveservice, Stubfræsning, Træfældning

Tage er glad for at kunne give os en god udtalelse:

”Mange tak Karsten fordi du kunne komme så hurtigt. Allerede et par timer efter jeg havde ringet var du i gang og det gik bare derudaf. Så det er vi rigtig glade for. Så det skal du have mange tak for. Jeg har selv prøvet på alt for at kunne få træstubben væk. Men intet hjalp. For det kunne jo slet ikke lade sig gøre, for det er helt håbløst at fjerne træstubbe ved hjælp af alle de husråd der findes rundt omkring. Så ring heller til Karsten med det samme om træstubbene. For Karsten kan fjerne træstubbene for dig.”

Det er en stor og kloset træstub som bliver skøn af få fjernet fra haven

Træstub-stubfræsning-rodfræsning-Vamdrup

Tage har længe ønsket sig at slippe af med den mægtige træstub. Han har været hele internettet igennem for at søge svar på hvordan. Han har været igennem alle de gængse tips og tricks fra YouTube og de mange gode råd fra Google. Men lige lidt hjalp det. Træstubben vandt hver gang. Tage prøvede med ild at brænde stubben væk. Tage prøvede at grave træstubben op. Og mange, mange flere ting. Men intet hjalp.

Arbejdet med den store træstub samler hurtigt interesse i nabolaget

Stubfræsning Vamdrup

Selv for os professionelle er det ikke hver dag at vi står overfor så store træstubbe. Så jeg forstår sagtes at folk kommer og ser på arbejdet. Tages mange venner samler sig i haven og ser på at stubfræseren tager stubben bid for bid. Stubben forvandles efterhånden til skøn flis som flere af naboerne er interesserede i til deres egne haver.

Sikkerheden er i højsædet

Kunden vælger professionel stubfræsning til fjernelse af træstubben

Når maskinen arbejder er sikkerheden naturligvis i højsædet. Folk er naturligvis interesserede i at se stubfræseren arbejde med træstubben. Og her rådgiver vi om hvorledes de skal pleasere sig for at være uden for risiko i forhold til maskines arbejde.

Så nogle gange er det bedre at stoppe maskinen og få en lille snak med folk om hvorledes de skal forholde sig når maskinen arbejder.

Den gode flis efter stubfræsningen er eftertragtet i de lokale haver

Fjernelse-af-flis-ved-stubfraesning-i-Vamdrup-

Undervejs i arbejdet fjerner vi flisen Arbejdet skrider hurtigt frem og udvikler store mængder flis – Til glæde for nabohaverne der gerne vil have flisen.

Mens maskinen en gang imellem står stille, er der folk der fylder trillebørene op. Og glæder sig til at få den skønne flis hjem i haven.

Tage valgte den professionelle løsning til fjernelse af træstubbe

Stubfræsning Rodfræsning Vamdrup

Tage ringede om den mægtig træstub i haven og et par timer efter var vi i gang med at fjerne stubben og rødderne ved hjælp af stubfræsning og rodfræsning. Tage havde forsøgt forskellige ting for at få stubben væk. Men intet havde hjulpet og stubben var stadig i haven.

Til sidst besluttede Tage sig til at der var brug for en professionel løsning. Her fandt Tage frem til os i Dansk Haveservice. Og stolede på at vi kunne løse opgaven. Tage kontaktede os og vi kunne komme med det samme og så er vi i gang med arbejdet.

Det er en glad og lettet tage der kan konstatere at træstubben er væk

Hvis du også har en træstub i din have og ønsker at slippe af med den så kontakt os gerne. Vi kommer og fjerner din træstub så hurtigt vi kan.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud