Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning og Rodfræsning hos pensioneret dyrlæge Erik Rasmussen: Nørre Nebel i Vestjylland

af | jun 30, 2023 | Stubfræsning

Udtalelse fra vores kunde til Stubfræsning, pensioneret dyrlæge Erik Rasmussen fra Nørre Nebel i Vestjylland:

”Jeg er vældig godt tilfreds med det arbejde du har udført. Det er perfekt arbejde. Du har været hård ved stubbene og rødderne. Og har samtidig været en venlig mand som det har været nem at have med at gøre. Jeg er meget godt tilfreds med det du har lavet. Der blev fræset godt og dybt. Nu glæder jeg mig til at få nye planter i området. Det bliver nemt når der er fræset så dybt i området.”

Førbillede: Erik rasmussen har valgt at der skal en større engangsindsats for at reetablere havebedet – og at professionel stubfræsning er den helt rigtige løsning

Stubfraesning-Rodfraesning-Noerre-Nebel- Vestjylland-

Erik Rasmusen har en af de mest attraktive pensionistboliger i Nørre Nebel. En perfekt beliggenhed sikrer nem adgang til den lokale Brugsforretning gennem en låge i baghaven; samt at byens øvrige turistattraktioner er inden for kort gåafstand af hjemmet.

Der er mange pensionister i byen der gerne vil have det hus at bo i. Og Erik Rasmusen er så godt tilfreds med sit hjem at han har valgt at investere noget i haven.

Første skridt er at få fjernet de eksisterende rødder og stubbe. Og at dette skal ske med professionel stubfræsning. Herefter vil Erik Rasmusen kunne genskabe havebedene med smukke planter.

Efterbillede: Erik Rasmusen er allerede i gang med oprydning efter den grundige stubfræsning i haven i Nørre Nebel

Stubfraesning-Rodfraesning-Noerre-Nebel- Vestjylland-

Erik Rasmusen er den gamle skole. Og lader ikke nogen chance for arbejde eller fysisk indsats gå fra sig. Her er han allerede i gang med oprydningen. Så snart stubfræsning har forladt området. Der bliver nok at se til de næste par dage. Men derefter kan han gå i gang med det det opbyggelige ved at genskabe haven med nye planter.

Stubfræseren arbejder sig systematisk frem gennem havebedet

Stubfraesning-Rodfraesning-Noerre-Nebel- Vestjylland-

Arbejdet med stubfræsning i havebedet i Nørre Nebel i Vestjylland foretages systematisk. Hele jordområdet gennemgås med stubfræseren. Der efterlades ikke nogen usynlige rødder eller træstubbe. Stubfræseren gennemgår hele havebedet bane for bane. Vi går også i dybden for at få fat på de dybereliggende rødder. Således at det bliver nemt at komme vider med det fremtidige plantearbejde.

Stubfræseren forsætter sit fræsning af stubbe og rødder og nærmer sig den store træstub i hjørnet af haven

Stubfraesning-Rodfraesning-Noerre-Nebel- Vestjylland-

I hjørnet af hanen står en stor træstub. Indtil nu har stubfræseren taget mange mindre træstubbe. Som forberedelse til at komme hen til den store træstub. Nu vare det ikke længe før stubfræseren når frem og fælder den mægtige træstub der står i vejen for en smuk genskabelse af hækken.

Stubfræseren går i gang med den store træstub

Stubfraesning-Rodfraesning-Noerre-Nebel- Vestjylland-

Hele området op til den store træstub i hjørnet af haven er nu ryddet. Vi kan her se hvor vigtigt det er også at få fjernet den største at stubbene i haven. For den står i vejen for at få lukket hækken ordentligt. Så snart den store træstub er væk så er arbejdet med stubfræsning i denne have udført.

Så er arbejdet udført. Alle træstubbene og deres rødder er væk. Og Erik Rasmusen er i gang med den afsluttende oprydning

Stubfraesning-Rodfraesning-Noerre-Nebel- Vestjylland-

Tidligere Dyrlæge Erik Rasmussen er glad for vores arbejde i haven og er nu allerede i gang med oprydningen. Det er en glæde for os at han kan bruge vores indsats med stubfræsning i haven til at forbedre kvalitet i sit hjem. Der har været flere pensionister forbi for at rose hjemmet og dens beliggenhed i Nørre Nebel mens arbejdet stod på. Og med de nye tiltag i haven kommer huset uden tvivl til at udgøre en endnu mere attraktiv estate i lokalsamfundet.

Stubfræseren er igen læsset og skal videre til andre haver i Nørre Nebel og Vestjylland

Stubfraesning-Rodfraesning-Noerre-Nebel- Vestjylland-

Det har været en begivenhedsrig dag med stubfræsning i Nørre Nebel. Hvor vi har opnået endnu en glad og tilfreds kunde. Der nu kan slappe af. Befriet for sin viden om de mange træstubbe der indtil nu har præget haven. Nu skal kunden bare have ryddet op. Og ud på planteskolerne og nyde at vælge nye skønne planter til haven. Og vi skal som det næste ud i din have for at fjerne træstubbe i Nørre Nebel og det øvrige Vestjylland.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud