Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning i Odense – Der fjernes mange træstubbe i børnevenlig have i Dalum på Fyn

af | aug 3, 2023 | Haveservice, Stubfræsning

Førbillede: Vi har motorsaven med så vi selv kan forberede arbejdet med stubfræsning i haverne i Odense

Stubfraesning-Odense-Dalum-Fyn-

Bemærk at der inde i ringen er en forhøjning af jorden og mange rødder. Med stubfræseren vil vi fræse det hele væk – så kunden efterfølgende nemt kan danne græsplæne i området. Stubben skal lige skæres ned med motorsaven og stenringen fjernes. Så er vi klar.

Der er mange træstubbe i denne have. Hvilket er næsten uoverskueligt for kunden. Så vi er kunden behjælpelig med at kikke haven efter og give en god pris på de ekstra vi finder. Den sidste træstub i en samling er oftest langt billiger end den første. Derfor kan det nemt ende med en god pris for kunden at få alle træstubbene fjernet på en gang. Her finder vi f.eks. denne træstub. Den skal lige skæres ned og steningen skal fjernes. Så den kan vi så tage med det samme.

Efterbillede: Træstubben er totalt knust – Det bliver nemt for kunden selv at lave græsplæne efterfølgende

Stubfraesning-Odense-Dalum-Fyn-

Så er træstubben, det tidlige lille havebed og rødderne fræset væk af stubfræsning. Der er således udført både stubfræsning og rodfræsning ved denne træstub i Dalum i Odense på Fyn. Vi er glade for at have glædet kunden med at kunne bortskaffe denne træstub fra haven. Derved bliver haven både mere børnevenlig og tilgængelig. Alt i alt et godt resultat.

Stubfræseren får straks øje på den første træstub – der er masser at lave i denne have

Stubfraesning-Odense-Dalum-Fyn-

Vi når knapt nok at møde frem før vi er i gang i denne have. Der er masser af træstubbe ujævnt fordelt ud over hele haven. Det er klart og naturligt at vores kunde ønsker dem fjernet fra haven. De udgør også en sikkerhedsrisiko – som man kan falde over. Og er uskønne at se på. Nu skal de fjernes 😊

Træstub fjernes ud for ruchebane og gyngestativ

Stubfraesning-Odense-Dalum-Fyn-

Nu er denne træstub lige ud fra ruchebane og gyngestativ fjerne. Det kommer nok til at spare mange stykker plaster og barnegråd i tiden fremover. Det er godt og sundt at få fjernet alle disse træstubbe i fra haven. Træstubbene er kun til at gå og falde over. I praksis er det altid den slags småting som folk kommer til skade på.

Det er stubfræserens voldsomme og kraftige fræserhoved der gør forskellen i Odense

Stubfraesning-Odense-Dalum-Fyn-

Her hviler stubfræserens fræserhoved lige over træstubben. Det er de kraftige tænder der ses stikke ud fra skiven som er det egentlige arbejdsværktøj. Disse tænder er udsat for en voldsom slitage. Og skal ofte skiftes. Nedenfor dvæler den irriterende træstub. Nu er det kun et spørgsmål om kort tid før træstubben i haven i Odense er knust og væk.

Så er også træstubben ved hækken bortfræset af den kraftige stubfræser i Odense

Stubfraesning-Odense-Dalum-Fyn-

Så er dagen ved at være omme. Vi har fjerne alle de træstubbe du har set med stubfræsning i denne have i Dalum i Odense på Fyn – Og mange flere til. I denne skønne have. Haven ligger lige ud til en skov. Og har nu fået yderligere sikkerhedsmæssige kvaliteter ved at alle de farlige og utryghedsskabende træstubbe er forvandlet til jord og flis.

Kontakt os straks. Så kommer vi også ud i din have og forskønner samt skaber øget sikkerhed ved hjælp af stubfræsning.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud