Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning i København – Fjernelse af den mest berømte træstub i Vanløse

af | maj 25, 2023 | Haveservice, Stubfræsning

Udtalelse fra kunden:

Hurtigt svar og aftale overholdt.

Fantastisk – vores aftale om fræsning af træstub blev overholdt til punkt og prikke til aftalt tidspunkt. Fint arbejde udført og god rådgivning. Konkurrencedygtigt tilbud og hurtigt svar ved forespørgsel. Kan bestemt anbefales.

Jesper Hylleberg, 20. maj 2023

Førbillede: Den lidet attråværdige træstub som kunden i København nu ønsker endelig fjernet

Stubfraesning-Koebenhavn-Sjaelland-Vanloese-Fjernelse-traestub-Vanloese-

En af Sjællands mest berømte træstubbe befinder sig her i Vanløse i København. Hvor den nu står iverfor at skulle fjernes af en stubfræser bestilt af kunden. Stubben er mange år gammel og bar tidligere set stort smukt pæretræ. Som kunden fældede.

Kunden har ventet mange år på at træstubben skulle rådne og dermed forsvinde af sig selv. Men som vi ved forsætter stubbene med at være hårde inde i kærnen. Som er den vi er specialister i at knuse.

Kunden havde derfor med jævne mellemrum hakket lidt i træstubben. Men det havde indtil nu ikke fået den væk. Og nu ringede han så til os.

Efterbillede: Stubfræseren har knust træstubben – Der nu helt er forsvundet og forvandlet til et let pulver af savsmuld og flis

Stubfraesning-Koebenhavn-Sjaelland-Vanloese-Fjernelse-traestub-Vanloese-

Som det fremgår af billedet, er træstubben nu fuldstændig knust og forvandlet til savsmuld, jord og flis. Som kunden sagtes kan rytter op og derefter fremskaffe det ønskede materiale og lægge i hullet. I dette tilfælde ønsker kunden nok først og fremmest sand og grus således at der kan udbygges med fliser.

Træstubbe betyder noget for sikkerheden i haverne i København

Stubfraesning-Koebenhavn-Sjaelland-Vanloese-Fjernelse-traestub-Vanloese-

Som i kan se er træstubben lige placeret der hvor man gerne vil gå når man bevæger sig rundt i haven. Det betyder ikke så meget når det drejer sig om en stor plante – som man nødvendigvis må uden om. Men som her hvor en træstub har en risikabel placering begynder det at betyde noget for sikkerheden i haven.

 

At fjerne de farlige træstubbe er en del af sikkerheden i din have

Stubfraesning-Koebenhavn-Sjaelland-Vanloese-Fjernelse-traestub-Vanloese-

Husk at det ofte er de små ting man kommer til skade på i sin have. Et muldvarpeskud. Et musehul man træder ned i eller en træs træstub man falder over. Tænk altid på sikkerheden når du indretter din have. Fjern træstubben for nogen kommer til skade på den.

Sådan ankommer vi til din have i København med stubfræseren

Stubfraesning-Koebenhavn-Sjaelland-Vanloese-Fjernelse-traestub-Vanloese-

Vi ankommer mest muligt miljørigtig i en mindre kassevogn med tilkoblet trailer med stubfræser. Stubfræseren er en særlig model der på grund af sin forholdsvise lave vægt gør sig godt i private haver.

Det er meget forskelligt hvor lang tid arbejdet kræver for at være udført. Men det er naturligvis nødvendigt at vi nemt kan komme ind til opgaven. Og at vi kan parkere sikkert og betrykkende mens vi arbejder.

I et villakvarter vil disse ting oftest være ganske naturlige og komme af sig selv. Som her hvor vi har parkeret på en ganske rolig stikvej.

Stubfræseren opholder sig på en lille let trailer og køre nemt ind og ud af din have

Stubfraesning-Koebenhavn-Sjaelland-Vanloese-Fjernelse-traestub-Vanloese-

Stubfræseren opholder sig på letløbende trailer som den nemt kommer af og på. Herfra skal den bare ind i din have og begynde at arbejde. Den kræver minimal plads til adgang. Og forudgåden aftaler vi helst opgaven i telefon med dig. Med henblik på at alt er på plads når vi når frem.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud