Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning i Hørsholm – Når der skal genplantes på samme sted

af | okt 22, 2023 | Stubfræsning

Førbillede – Det er en mægtig træstub som venter på stubfræseren

Stubfraesning-Hoersholm-Nordsjaelland-

I den skønne natur i Kongernes Nordsjælland ligger Hørsholm med sine mange smukke gamle haver. I haverne er der mange træstubbe og vi skal nu til at fjerne en af dem med vores stubfræser. Kundens ønsker en god dyb fræsning. Så der kan genplantes et nyt træ på samme sted.

Efterbillede: Stubfræseren har nu fuldstændig knust og smadret træstubben i stor dybde. Kunden kan genplante et nyt træ på samme sted

Stubfraesning-Hoersholm-Nordsjaelland-

Den effektive stubfræser har nu fuldkommet knust den mægtige træstub. Der er blevet skabt en stor mængde flis og savsmuld af arbejdet. Huldet er godt dybt og kunden kan efter oprydning plante et træ i det hul vi har skabt med stubfræseren. Det vil sige at der kan genplantes præcis på samme sted som hvor der og indtil for nydelig har stået et træ.

Før vi går i gang, skal vi have stubfræseren ind i haven i Hørsholm – Kørerramperne hjælper os

Stubfraesning-Hoersholm-Nordsjaelland-

Vi medbringer som hovedregel altid kørerramper til vores stubfræser. En stubfræser et en lidt klumpet maskine er der fantastisk god til nogen ting. Og meget mådeholdende inden for andre arbejdsmåder. En af de ting en stubfræser som udgangspunkt ikke er så god til, er stigninger og at arbejde på skrående underlag. Eller komme op til arbejdshøjde; hvis der som her er en trappe. Kørerramperne gør dog underværker ved at hjælpe stubfræseren op af trapperne.

Stubfræseren har nok at se til med denne træstub der også skal godt dybt i jorden

Stubfraesning-Hoersholm-Nordsjaelland-

Vi er nu godt i gang med at stubfræse træstubben. Det er stubfræserens skarpe tænder der bider træstubben i stykker og sikker at kunden fremad kan bruge have området til andre formål. I dette tilfælde skal vi godt dybt i med stubfræseren. Således at vi kan sikrere kunden muligheden for at plante et nyt træ på samme sted hvor det oprindelige træ stod.

Stubfræsningen forsætter til træstubben er helt væk

Stubfraesning-Hoersholm-Nordsjaelland-

Vi forsætter vores arbejde til træstubben er fuldkommen væk fra haven. Det er omhyggeligt arbejde. Og samtidigt tålmodighedsarbejde. Det drejer sig om at se sig godt for. Således at hele træstubben kommer væk med det samme når vi er på stedet. Så der skal kigges godt efter i forbindelse med arbejdet.

Stubfræseren har trukket sig lidt tilbage og vi glæder os til at vise kunden det veludførte arbejde

Stubfraesning-Hoersholm-Nordsjaelland-

Sådan. Nu er stubfræseren kørt lidt tilbage. Så vi kan se resultatet. Det ser udmærket ud. Vi skal ind og hente kunden. Så De kan se det. Som det kan ses af den store mængde flis og savsmuld er der blevet fræset godt igennem. Så der er ikke nogen tvivl om at der kan plantes et nyt godt træ som vil skabe læ i haven.

Stubfræseren er igen læsset og klar til at køre vider fjerne stubbe og rødder i andre af Hørsholms smukke haver

Stubfraesning-Hoersholm-Nordsjaelland-

Nu er stubfræseren igen læsset på traileren og er parat til at køre vider til andre haver i Hørsholm for at fjerne træstubbe og rødder. Der er nok af dem. I disse år er der også stor udskiftning i de oprindelige villakvarterer fra 1970érne. Mange af de nye folk der kommer til ønsker forandringer i haven. Hvilket ofte efterlader mange træstubbe i haven. Alle de stubbe og rødder tager vi os gerne af.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud