Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning i Glostrup – HJÆLP! Der er træstubbe overalt i græsplænen

af | okt 25, 2023 | Haveservice, Stubfræsning

Udtalelse fra vores kunde Signe:

God service og snaksaglig og meget hjælpsom. Resultatet var meget tilfredsstillende, vi fik fjernet hele 13 større og mindre stubbe og rødder. Vi fik råd og vejledning undervejs og en lang inspirationsliste til at blive klogere på haver. Vores yngste på tre havde set frem til dagen med stor begejstring, og Karsten var superdygtig til at inddrage ham, hvor muligt, så han fik den bedste oplevelse ud af arbejdet.

Førbillede: Da vi med vores stubfræser træder ind i haven i Glostrup, er der masser af træstubbe overalt i græsplænen og i de eksisterende havebede

Stubfraesning-Glostrup-Hovedstaden-Rodfraesning-

Da vi træder ind haven sammen med stubfræseren er der utrolig mange træstubbe af alle størrelser rund i hele græsplænen samt i havebedene. Vi har en markeringsspray med og sammen med vores kunde gå vi rundt i haven for at finne og markere samtlige træstubbe. Jeg forklarer derefter kunden hvorledes markeringssprayen fungerer. Og byder dem velkommen til også selv at markere træstubbe de finder. Derefter går jeg i gang med at bortfræse træstubbene.

Efterbillede: Efterhånden som vi vinder frem med fræserarbejdet bliver der huller og opfræset materiale i græsplænen i stedet for de irriterende træstubbe

Stubfraesning-Glostrup-Hovedstaden-Rodfraesning-

Kunden er hjemme sammen med sine børn. For børnene er stubfræsningen ofte meget interessant arbejde. Maskinen lammer og smider rundt med flis jord og savsmuld. Og når den er færdig med sit arbejde, er der synlige forandringer i haven som det også er nemt at forholde sig til når man ikke selv er så høj endnu.

Her ses en af de større træstubbe i haven i Glostrup lige før legehuset – Lige til at falde over

Stubfraesning-Glostrup-Hovedstaden-Rodfraesning-

Det sikkerhedsmæssige aspekt ved at fjerne de mange stubbe rundt i græsplænen skal ikke undervurderes. Det er ofte de små usynlige ting som folk kommer til skade på i haverne. Som i denne have hvor mange af træstubbene kun lige titter op af jordoverfladen. Men ikke over græsset. Stubbene er derfor oplaget emner at falde over. Så det er godt at få dem væk.

Også ind i havebedene er der træstubbe

Stubfraesning-Glostrup-Hovedstaden-Rodfraesning-

Kunden er ved at gentænke haven. Og har de den forbindelse fjernet en masse planter rundt i havens bede. I den forbindelse er der opstået mange træstubbe. Og der er også træstubbe fra før omlægningen. Samt alle dem i græsplænen. Det er klogt at få fjernet dem alle i samme ombæring. Da der gerne gives en god rabat på flere træstubbe.

Stubfræseren kører dybt ind i alle havebede for at fjerne samtlige træstubbe

Stubfraesning-Glostrup-Hovedstaden-Rodfraesning-

Stubfræseren kører dybt ind i havebedene i haven for at få fat på alle de aftalte træstubbe. Det er intet problem at der er planter på jorden. Kunden skal nu bare have ryddet op. Og kan så komme til at plante nye spændende planter. Det vil være dejligt nemt nu når jorden er fræset grundigt igennem af en kraftig professionel fræsemaskine.

Stubbene er væk. Nu skal der bare ryddes op

Stubfraesning-Glostrup-Hovedstaden-Rodfraesning-

Stubfræseren er nu bakket tilbage. Så du kan se udfræsningen. Jorden gg flisen er smidt bagud og skal nu enten køres ud af haven eller lægges tilbage i hullet. Det afhænger meget af hvilke planter der efterfølgende skal plantes på området i haven. Vi har gjort vores del med den professionelle maskine. Og vores kunde er særdeles tilfreds.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud