Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning i Charlottenlund – Omfattende stub- og rodfræsning i hele haven

af | sep 27, 2023 | Havebede og Prydhaver, Haveservice, Stubfræsning

Udtalelse fra vores kunde til opgaven, Emil:

Karsten leverede et fantastisk stykke arbejde – let at planlægge med og høj kvalitet.

Kan kun anbefale ham!

Før billede til Stubfræsning i Charlottenlund – Store forgroede havebede overalt i haven

Stubfraesning-charlottenlund-storkoebenhavn

Opgaven er let genkendelige. En af vores gode gammeldags haver i de danske villakvarterer. Her i Charlottenlund. Et lokalområde i fremgang. Hvor mange ønsker at istandsætte de mange smukke antikke huse i området. Det giver sig selv at haven også skal være i orden. Og en god begyndelse er stubfræsningen.

Efterbillede til stubfræsning i Charlottenlund – Havebene er nu jævnet med jorden og kunden kan komme videre med nye bede eller græsplæne

Stubfraesning-charlottenlund-storkoebenhavn

Stubfræseren har her knust alt i det tidligere havebed. Med alt menes der her: stubbe, rødder og bunddække. Kunden får derved mulighed for at genopbygge området med nyt græs eller nyt bed. Det at få stubbefræset et område giver betydelige muligheder for udvikling i haven. Vi fræser mange havebede: enten skal de oprettes eller som her nedlægges.

Der er mange solitære stubbe i haven – De fræses ned en efter en

Stubfraesning-charlottenlund-storkoebenhavn

Denne gamle have i Charlottenlund er også præget af et betydeligt antal solitære træstubbe. Den knuser vi samtidig med at vi også ordner havebedene. Hver fræset træstub giver nye muligheder. Maskinen kører uafbrudt til alle opgaverne i haven er løste. Indimellem taler vi med kunderne om afviklingen af opgaverne. Og tilfører i samarbejde med kunden små tilpasninger af vores arbejde.

Træstub efter træstub bliver fræset ned – Her har stubfæseren lige klaret to træstubbe og forvaltet dem til flis og pulver

Stubfraesning-charlottenlund-storkoebenhavn

Billedet viser udmærket systematikken i vores arbejde. Her har f.eks. stået to træstubbe lige op til raftehegnet. Og vi har fjernet begge træstubbe. Uden at ramme eller skade raftehegnet. Kunden kan nu få græs hel ind til hegnet. Hvilket vi mener er en betydelig gevinst i haven. Kunden kommer i hvert fald næppe til at savne synet af de to træstubbe.

Overalt i haven er der større og mindre områder efter tidligere havebede. Dem fræser vi også nemt væk. Så kunden kan komme videre i anden retning.

Stubfraesning-charlottenlund-storkoebenhavn

Så er der gang i den store kultivator. Da vores kunde så stubfræserendes nedlæggelse af de store bede i haven, opstod der også ønske om få gjort noget ved de forblivende havebede. Stubfræseren er en nem genvej til at komme af med ukrudt i haven. Og give sig selv og havebedet en ny start. Det er det vi har udført her.

Stubfræseren arbejder ihærdigt til samtlige fræseropgaver i haven er udførte

Stubfraesning-charlottenlund-storkoebenhavn

Her knuser stubfræsning træstubbe, rødder og eksisterende beplantning i et gammelt, forvokset og forvitret havebed. Lige op til hækken.  Det giver kunden god baggrund for at udvide græsplænen. Og komme igen med nye planter. Det kan sagtens lade sig gøre uden at ødelægge hækken. Hækken får nu igen lys og luft og får mulighed for igen at komme sig.

Så er stubfræseren igen pakket på traileren og skal videre rundt på sin tur med stubfræsning og rodfræsning i Charlottenlund

Stubfraesning-charlottenlund-storkoebenhavn

Stubfræseren er nu igen læsset og skal på sin videre færd rundt i Charlottenlunds smukke haver. Når vi stubfræser forsvinder der mange træstubbe fra gammel tid. Hvilket også giver mulighed til at kunderne kan udvikle haverne med nye beplantninger. Vi glæder os til at komme i gang med træstubbene og havebedene hjemme i din have.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud