Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning af stub og kompostbunke i Slagelse – Fjernelse af “roden til alt ondt”

af | nov 13, 2023 | Stubfræsning

Anbefaling fra vores kunde Steffanie i Slagelse

“Et job udført til perfektion!

Jeg ringede i fredags for at søge råd ang. en stub. Ikke nok med at jeg fik svar på det jeg søgte, så kørte den flinke mand hele vejen hjem til mig samme dag, og fjernede hvad jeg kaldte “roden til alt ondt”. Jobbet blev udført til perfektion af en sød og imødekommende mand, og kunne ikke have forestillet mig en bedre service! Ingen tvivl om at dette firma fortjener 5 stjerner!”

Førbillede: Kunnen kunne ikke få slået hul på denne stub da hun skulle i bund med kompostbunken

Stubfraesning-Slagelse-kompostbunke-rod-stub-Sjaelland-

Stephanie og hendes venner havde knoklet hele dagen med skovle og spader for at få en med at få en stub op af jorden. Men uanset hvor hårdt de arbejder vil det ikke lykkedes for dem. Stubben bliver stående i jorden. Og der bliver den. Så Stephanie ringer til os lige da vi er ved at være færdige med den tidlige opgaven. Og vi kan straks sige ja til at komme og få stubben væk.

Efterbillede: Stubben er væk. Men det er tydeligt at det vil være gunstigt for kunden også at få knust resten af kompostbunken med stubfræsning

Stubfraesning-Slagelse-kompostbunke-rod-stub-Sjaelland-

Stubben efter en busk skal op af jorden sådan at den mangeårige kompostbunke som Stephanie har overtaget efter den tidlige eger kan blive jævnet og forvandles til et nyt havneområde. Det tager os ikke lang tid med den professionelle maskine at fræse træstubben i stykker. Vi foreslår i den forbindelse af vi kan fræse hele den gamle kompostbunke.

Førbillede: Kompostbunken består af haveaffald iblandet sten og haveaffald. På toppen vokser genstridige planter der kravler hen over jorden med seje rødder

Stubfraesning-Slagelse-kompostbunke-rod-stub-Sjaelland-

Nogen tid efter kontakter Stephanie os igen. Det er alligevel blevet for tungt et arbejde med kompostbunken Som hun gerne vil have givet en solid omgang med stubfræseren. Det passer os fint. For vi skal alligevel snart tæt forbi med stubfræseren. Vi kan tydeligt se at seje planter og deres seje rødder præger hel jordoverfladen i kompostbunken.

Efterbillede: Kompostbunken er nu fræset igennem med stubfræsning. Jorden ser fin og god ud. Faktisk så god at den vil kunne bruges til udjævning af sænkninger i græsplænen

Stubfraesning-Slagelse-kompostbunke-rod-stub-Sjaelland-

Prøv at se hvor fint et arbejde stubfræseren har udført. Jorden er nu helt løs og lækker. Lige til at bruge andre steder i haven. Der er nogle fordybninger i græsplænen. Jorden i kompostbunken er faktisk så fin at jeg foreslår Stephanie at bruge den til at jævne græsplænen. Det er hun interesseret i.

Det står hurtigt klart at stubfræseren har brug for sine tvillingehjul her i Slagelse

Stubfraesning-Slagelse-kompostbunke-rod-stub-Sjaelland-

Under arbejdet med kompostbunken står det os hurtigt klart at stubfræseren har brug for sine tvillingehjul. Efterhånden som jorden fræses bliver den for løs. Og stubfræseren synker i med sin egenvægt. Så vi henter de to tvillingehjul der nu ligger klar til at blive sat på maskinen. Herefter går arbejdet gnidningsløst.

Tvillingemonteringen til stubfræseren gør forskellen

Stubfraesning-Slagelse-kompostbunke-rod-stub-Sjaelland-

Med tvillingehjul har maskinen langt bedre trækkraft. Den kører nu fint rundt på overfladen af kompostbunken og fræser hele overfladen. Selvfølgelig indeholder sådan en gammel kompostbunke lidt af hvert. Men alligevel kan vi hurtigt se at vores arbejde producerer en masse fin muld. Der kan bruges rundt i den øvrige have.

Bemærk hvor løs og fin jorden bliver af en stubfræser. Det er en væsentlig forskel i forhold til en almindelig fræser

Stubfraesning-Slagelse-kompostbunke-rod-stub-Sjaelland-

Du kan af billedet næsten fornemme hvor lækket muld der produceres ved fræsningen af kompostbunken. Nu bliver det nemt for Stephanie og hendes veninder at tage mulden og fordele den rundt i haven. Jeg tænker at det var en god hjælp af vi kunne komme så hurtigt og ordne arbejdet. Nu kan de komme vider med haven.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud