Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning af Hæk i Greve på Sjælland – Fjernelse af hæk ved hjælp af stubfræser

af | nov 11, 2023 | Beskæring af hæk, Haveservice, Plantning af hæk, Stubfræsning

Førbillede: Kunden i Greve på Sjælland har selv forberedt opgaven ved at skære hækken ned, men stubbene magter han ikke selv og har tilkaldt os med vores stubfræser

Stubfraesning-Haek-Greve-Sjaelland-Koebenhavn-Storkoebenhavn-

Vores kunde i Greve på Sjælland har selv fjernet hækken og er nu klar på at få stubbene værk. Her vælger han den professionelle løsning og ringer til os på tlf. 8181 1414 – og bestiller professionel stubfræsning af hækken. Hvor han straks får en dato for arbejdets udførelse. Vi glæder os til at komme i gang med opgaven. For så kan vores kunde komme videre i sit arbejde med haven.

Efterbillede: Jorden er nu fin plan – og kunden kan komme videre med nyplantning og hegn i den fine muld – Oprydningen er gået godt og er færdig samtidig med stubfræsningen

Stubfraesning-Haek-Greve-Sjaelland-Koebenhavn-Storkoebenhavn-

Efter endt arbejde er jorden nu fin og plan. Under hele processen er kunden fuldt efter maskinen med kost og skovl. Naturligvis under iagttagelse af den nødvendige sikkerhed. Resultatet bliver flot. Og Oprydningen er nærmest færdig på samme tid som stubræseren har afsluttet sit arbejde med stubfræsning af hækken. Det kan nærmest altid betale sig a rydde op med det samme i forbindelse med stubfræsning.

Godt begyndt – Halvt fuldendt – Stubfræseren her løst en vigtig detalje i arbejdet med stubfræsning i Greve på Sjælland

Stubfraesning-Haek-Greve-Sjaelland-Koebenhavn-Storkoebenhavn-

Til at starte med er det vigtigt for os at få stubfræset godt ind omkring det eksisterende hegn. Og stolpen der holder hegnet. Det begynder vi med. Derefter har vi ryggen fri til at gå i gang med området hvor der tidlige var hæk. Vi har aftalt med kunden hvorledes han samtidig kan rydde op. Mens al sikkerhed overholdes.

Stubfræseren arbejder sig frem i den tidligere hæk – Der er mange større og mindre stubbe imellem hinanden

Stubfraesning-Haek-Greve-Sjaelland-Koebenhavn-Storkoebenhavn-

På vores vej frem i den tidligere Hæk her i Greve på Sjælland møder vi mange forskellige træstubbe. Hækken er en sammenplantning af mange forskellige planter. Og derfor er stubbene også meget forskellige. Her er en af de større stubbe. Som det sikkert ikke ville have været særlig sjovt selv at brække af jorden med en spade.

Se for fint arbejde stubfræsning maskinen udføre – bagved ligger den løse fine mund. Foran ligger venter de hækstubbe som venter på fræsning

Stubfraesning-Haek-Greve-Sjaelland-Koebenhavn-Storkoebenhavn-

Her kan vi tydeligt se hvorledes stubfræsning arbejdet med jorden og stubbene. Bag stubfræseren ligger den løse fine muld der bare skal lægges på plads for at komme til at udgøre et flot haveområde. Foran Der den ubearbejdede jord der stadig er fuld af træstubbe. Det er fuld forståeligt kunden på dette punkt har tilkaldet en professionel stubfræser.

Stubfræseren er færdig med sit arbejde – Kunden er godt med i sit arbejde med oprydningen

Stubfraesning-Haek-Greve-Sjaelland-Koebenhavn-Storkoebenhavn-

Nu er stubfræseren færdig med sin del af arbejdet. Mens kunden er ved at læge sidste hånd på arbejdet med oprydningen. Alle parter er glade for det endelige resultat. Jorden ligger fint i haven. Og stubfræseren har klaret alle træstubbene og efterladt jorden fin og blød. Nu skal vores kunde bare tage sine endelige beslutninger om fremtidens have. Det er nemt at bruge en stubfræser til at fjerne en hæk.

Stubfræseren er igen læsset på pilen og skal nu hen i din have på Sjælland, Nordsjælland og København og fræse træstubbe og hæk op

Stubfraesning-Haek-Greve-Sjaelland-Koebenhavn-Storkoebenhavn-

Stubfræseren er igen læsset på bilen. Og vi skal videre ud til andre haver på Sjælland, Nordsjælland og i København der skal have bortfræset tidligere hæk. Det er en af de nemmeste metoder til at slippe af med stubbe efter tidlige hæk. Og det giver normalt også den nødvendig løsning af jorden til genplantning eller opsætning af hegn.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud