Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræsning af bambus på Sjælland – Sådan fjerner en stubfræser din bambus

af | nov 3, 2023 | Haveservice, Stubfræsning

Førbillede: Før stubfræseren går i gang, er der et massivt lagt bambus i havebedet i Nordsjælland

Stubfraesning-Bambus-Sjaelland-Nordsjaelland-Raageleje-

Os der har prøvet at fjerne bambus fra haven med skovl og spade ved godt at det ikke er for sjov. Heldigvis er der kommet maskiner på markedet som nemt hjælper dig med opgaven. Stubfræseren knuser selve bambussen og dens rødder og det er nemt efterfølgende at rydde op efter maskinen.

Efterbillede: Stubfræseren har fuldkommet knust bambussen. Rødder og det hele er væk

Stubfraesning-Bambus-Sjaelland-Nordsjaelland-Raageleje-

Stubfræseren er nu færdig med stubfræsning af bambus i Rågeleje på Sjælland og hele jobbet er forløbet fuldkommet problemfrit. Kunde fortæller at det har været meget nemmere end dengang han selv gravede et tilsvarende bed fri med skov og spade og skyllede bambussen op af jorden med vand. Sikket et arbejde det må have været.

Efter fræsning i den første bane skifter stubfræseren position

Stubfraesning-Bambus-Sjaelland-Nordsjaelland-Raageleje-

Vi går frem efter en plan. Først fræser vi den ene side af havebedet i Rågeleje på Sjælland godt i bundt. Derefter skifter vi position med stubfræseren der nu gør klar til at fræse den anden side af havebedet. På den måde bliver havbedet med bambus fræset godt igennem og hele bambussen knust.

Stubfræseren arbejder ved at kaste det opfræserede jord og plantedele bagud og ud til siden

Stubfraesning-Bambus-Sjaelland-Nordsjaelland-Raageleje-

Stubfræseren arbejder ved at knuse plantedele og jord og kaste det overskydende materiale bagud. Det ser voldsomt ud. Men det knuste materiale er ret nemt at arbejde med og kunden rytter selv op bagefter. Langt de fleste der får udført stubfræsning, vælger selv at foretage oprydningen efter arbejdet. Det er både nemt og ligetil.

Så skal stubfæseren ud i andre haver i Nordsjælland og fræse bambus

Stubfraesning-Bambus-Sjaelland-Nordsjaelland-Raageleje-

Opgaven med knusning af bambus er udført med tilfredshed i Rågeleje og vores kunde er glad og tilfreds med vores arbejde. Så nu er stubfræseren læsset og skal vidder ud i det Sjællandske landskab og fræse bambus og træstubbe op for kunderne. Du er altid velkommen til at kontakt os med opgaver vedrørende stubfræsning.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud