Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Stubfræser fjerner hæk – Med rette maskiner der det nemt og bekvemt for dig at fjerne din uønskede hæk

af | aug 12, 2023 | Beskæring, Beskæring af hæk, Haveservice, Stubfræsning

Førbillede: Hækken står mægtig og urørlig i landskabet på Engvej i Vejle – Nu skal den væk, og afløses af plankeværk

Stubfraeser-Fjerne-Haek-Stubfraesning-Vejle-Jylland-

Det er tidlig morgen på denne kommende smukke sommerdag. Vi er på Engvej i vest byen i Vejle. Hvor vi skal til at fjerne den gamle hæk. Husets nye eger er i fuld gang med renoveringen. Og ønsker sig et plankeværk i stedet for hækken. Valget at tømre til plankeværket er faldet på plads. Så jo hurtigere vi kan få hækken af vejen jo før kan tømmen komme i gang med plankeværket

Efterbillede: Hækken er fjernet. Stubfræseren har fjernest rødderne og kunden er ved at lægge jorden på plads

Stubfraeser-Fjerne-Haek-Stubfraesning-Vejle-Jylland-

Sådan ser det ud når hækken er fjernet. Det er en heldig mor der har denne lille dreng der så ivrig efter at hjælpe sig mor med arbejdet i haven. Kranen har fjernet den voldsomme hæk. Og stubfræseren er fulgt efter for også at fjerne rødderne. Nu skal jorden bare stille og roligt lægges op plads af kunden selv. Det er nemt arbejde.

Kranen arbejder intensivt på at fjerne den uønskede hæk

Stubfraeser-Fjerne-Haek-Stubfraesning-Vejle-Jylland-

Den store kran arbejder intensivt på at fjerne den store og forvoksede hæk i Vejle. Hækken er bestemt noget særligt og er faktisk meget velholdt. Men er med årene blevet meget magtfuld i forhold til ejendommen. Kunden har taget beslutningen. Og hækken fjernes nu til fordel for et plankeværk. Det bliver spænede at se når alt er færdig.

Kran og lastbil tager alt med

Stubfraeser-Fjerne-Haek-Stubfraesning-Vejle-Jylland-

Vi fjerner hver en stump med kran og lastbil. Der bliver ikke en krumme tilbage af hækken. Vi rytter total op efter opgaven. Det er vigtigt. For når opgaven er overstået, er jorden fri til at de øvrige håndværkere kan komme til. Især stubfræseren er glad for at jorden er fri for affald således at træstubbene fra hækken er synlige.

Kranen kan nå hele hækken

Stubfraeser-Fjerne-Haek-Stubfraesning-Vejle-Jylland-

Vores kran er virkelig imponerende – den kan nå hele vejen ned til den fjerneste ende af hækken og fjerne alt, hvad der står i dens vej. På billedet kan du se flere træstubbe tilbage efter hækken. Men frygt ej, vores stubfræser er klar til at tage sig af dem. Vi testede endda at løfte en stub op med kranen, men desværre ville fliserne og fortovet følge med i et stort område. Så den idé måtte vi hurtigt opgive.

Kunden lægger nemt selv jorden på plads efter stubfræsning

Stubfraeser-Fjerne-Haek-Stubfraesning-Vejle-Jylland-

Moderen er meget heldig med den lille dreng der for sin del er meget stolt over sin arbejdsindsats. Og det lykkes nemt mor og søn at følge med stubfræseren. Og få jorden lagt på plads efterhånden som vi kom frem i arbejdet med at få fjernet stubbe og rødder efter hækken.

Så er stubfræseren læsset på traileren og skal vider til nye opgaver med træstubbe og rødder i Vejle

Stubfraeser-Fjerne-Haek-Stubfraesning-Vejle-Jylland-

Efter vellykket arbejde med fjernelse af hæk og efterladte stubbe og rødder på Engvej i Vejle er stubfræseren igen kommet op på sin trailer. Hvor den skal vire til andre opgaver i Vejle og opland. Der er masser af træstubbe i haverne og folk glæder sig til at få dem fjernet med stubfræseren der nu er på vej.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud