Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Slip snart af med stubbe og rødder i haven – Kontakt os med det samme

af | feb 9, 2018 | Træfældning

Slip af med stubbe og rødder i haven Vi udfører gerne din stubfræsning i Fredericia. Kontakt os med det samme. Så kommer vi og iver dig et godt tilbud.

Stubfræsning i god kvalitet

Vi er altid indstillet på at hjælpe dig med dine stubbe. Uanset placering af stubben vil vi altid gøres vores bedste for at give dig en stubfræsning i god kvalitet. Her betyder det at vi kommer godt i jorden så du kan genplante samme sted. Eller bruge området til helt nye formål. Uanset den efterfølgende anvendelse af jorden er det altid en god ide at få udført fræsning af stubbene og rødderne i god kvalitet. Det er det vi kan med vores maskiner.

Slip for de grimme og irriterende stubbe

Det er en stor fordel for dig at få haven og grønne områder renset helt i bund for stubbe og rødder. Så du kan komme videre med det samme og ikke skal vente 10 år på at stubben og rødderne rådner af sig selv. I dag er det også både nemt og skånsomt for dig og haven at slippe af med stubbene. Kraftige professionelle maskiner der fordeler trykket på særlige dæk klarer opgaven med stubfræsning uden at knuse eller forstyrre jorden og græsset.

Hurtig og professionel fjernelse af stubbe og rødder i haven

Vil tilstræber altid hurtigt at komme ud og se på din opgave med stubfræsning. Så ved du hvor du tår i forhold til dine ønsker om gerne at ville slippe af med stubbene. Det er også en god ide da mange af havens øvrige gøremål med fordel bør ske på bestemte tider af året. Og så der det dejligt at der er klar til det. Så det er altid en god ide at få stubfræsning udført i en dyb og god kvalitet. For så er området mist mulig fleksibelt overfor din fremtidige anvendelse af jorden.

Stubfræsning, træfældning og skovservice

Der er mange former for arbejde der egentlig ligger ret tæt på stubfræsning. Det kan dreje sin om træfældning eller forskellige former for skovservice og rydning. Altså arbejde der er behageligt at få udført før eller efter en stubfræsning. Så er haven i orden og til at gå til. Vi tage altid gerne en samtale med dig om sådanne tilstødende opgaver. Det kan også være at du får øje på helt nye ting i haven eller helt nye måder at se haven på. Når du først har fået slået hul på opgaven.

Kontakt os hurtigst muligt så vi kan få givet diget uforpligtende tilbud på din opgave

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud