Bestil professionel stubfræsning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel stubfræsning. Vi fjerner uønskede træstubbe, og sørger for, at du kan genplante et nyt træ samme sted som det tidligere.

Ring straks og få et tilbud

Salgsklargøring af haver og ejendomme

af | nov 23, 2015 | Haveservice

Kontakt gerne Dansk Haveservice & Anlægsgartner for et uforpligtende tilbud på Salgsklargøring af haver og ejendomme

Vi ved nemlig hvordan din ejendom skal sættes i stand for at give maximal merværdi hos køberen af din ejendom.

Salgsklargøring af haver er god forretning for dig der ønsker at sælge hus eller ejendom. Med Dansk Haveservice & Anlægsgartner får du maximal mereværdi i forhold til indsatsen med salgsklargøring af haver og ejendomme. For vi ved hvor indsatsen skal lægges for at give mest mulig mereværdi for køberen af din ejendom.

Salgsklargøring af haver og istandsættelse af ejendom i forbindelse med salg

Hvert år istandsætter Dansk Haveservice & Anlægsgartner mange haver med henblik på værdiskabelse for sælger.

Vi ved hvor der skal sættes ind for at få mest merværdi for pengene der ofres på haven i forbindelse med salget af ejendommen.

Hvordan foretager du salgsklargøring af haver og ejendomme

Det kan tage tid at istandsætte en forfalden have eller at forskønne en eksisterende have. Dog ikke mere end at det ofrede beløb langt overstiges af den skabte merværdi på ejendommen.

Vores grundlæggende råd går på at forbedre og forskønne det eksisterende. Og ikke foretage grundlæggende ændringer. For du ved ikke hvorfor den næste ejer køber.

Det kan f.eks. meget vel være at næste ejere køber i den ånd der skabes af det træ du selv overvejer om skygger for meget. Derfor kan vi naturligvis sagtens fjerne døde grene mv. på træet. Sådan at alt tager sig ordentligt ud.

Hvad læger køber vægt på ?

Vi arbejder således på at forbedre købers førstehåndsindtryk af ejendommen. Noget som også din ejendomsmægler vil sætte pris på i salgs øjemed.

Det er således førstehåndsindtrykket vi sætter ind på at forbedre. Det indtryk folk får første gang de ser ejendommen i virkligheden.

Det er også derfor du får fuld valuta for pengen og maximal merværdi af det beløb du ofre på haven i forbindelse med et salg.

Bestil professionel træfældning

Hos Dansk Haveservice kan du få udført professionel træfældning.

Ring straks og få et tilbud